2010 m. sausio 30 d., šeštadienis

Kur sėdės Britney per “GRAMMY” apdovanojimus?

Tinklalapis "E! Online" paviešino nuotrauką, kurioje yra nurodyta Britney Spears sėdėjimo vieta “GRAMMY” apdovanuojimuose. Ji sėdės pirmoje eilėje šalia Elthon John, Lady GaGa, Jay-Z ir Beyonce. Kolkas nėra oficialiu patvirtinimu iš Britney vadybininkų, ar ji tikrai ten pasirodys. Nors visai nesenai “Candie’s” kompanijos viena iš vadovių, Twitter profilyje paskelbė žinutę, kurioje klausia gerbėjų, kokios jie tikisi suknelės iš Britney per apdovanojimų ceremoniją. Tikiuosi ji tenais būtinai pasirodys ir bus žavinga.

"Oops!...I Did It Again" – Dešimtmečio singlas

Lotynų Amerika turi net trys “MTV” kanalo filialus: šiaurinis, centrinis, pietinis. Kiekvienas iš jų atskirai sudarinėjo Top-100 praėjusio dešimtmečio dainų topą. Britney šie topai ypač svarbus, kadangi visose trijuose ji užima lyderės pozicijas su mega singlu "Oops!...I Did It Again". Sveikinimai Britney, tikrai nuostabus laimėjimas!

Balsuojame už "Womanizer"!!!

Britney Spears ir jos super singlas "Womanizer" nominuotas, kaip “Geriausias Šokių Įrašas” portale “AT&T”. Šiuo metu Britney pirmauja turėdama 45,19% visų balsų. Balsuoti galima:

http://www.att.net/s/s.dll?ep=1649101&ch=en/ev/gra&cat=grapoll

Madonna ir Britney – Dešimtmečio bučinys

Skandalingasis, žymusis Madonnos ir Britney bučinys, atliktas 2003 metais "MTV Video Music Awards" apdovanojimų metų buvo pripažintas “Geriausias Dešimtmečio Bučinys”. Apklausą atliko britų prekybos centrų tinklas "Selfridges", kadangi visai nesenai Londone, kur yra pagrindinis ju prekybos centras, jie atidarė “bučinių budelę”. Antroje vietoje atsidūrė bučinys iš filmo “Žmogus voras” tarp Tobey Maguire ir Kirsten Dunst. Trečioji vieta atiteko garsiajam bučiniui iš legendinio filmo “Kuprotas Kalnas”, kuri atliko Heath Ledger ir Jake Gyllenhaal.

Keri Hilson patiko dirbti kartu su Britney Spears

Atlikėja ir dainų autorė Keri Hilson, kuri garsi savo bendradarbiavimu su daugybe pasaulio žvaigždžių, įskaitant ir pop princese Britney Spears. Visai neseniai Keri davė intervių, kurio metu pakomentavo jos darbą kartu su Britney ties jos singlu "Gimme More": “Nepaisant to, kad ji nedalyvavo dainos kūrimo procese, aš galiu pasakyti, kad ji yra labia mielas žmogus. Ji labia uoliai dirba, puikiai žino savo vaidmenį. Ją galima pavadinti “vizualia” atlikėja. Tuo metu, kai ji girdi daina, ji iškart įsivaizduoja koks turėtų būti vaizdo klipas, bei kaip šia dainą galima atlikti scenoje. Tai man sukėlė didžiule nuostabą, nes aš labia retai susidurdavau su panašiais dalykais”.

Britney singlai tarp “Pačių Perkamiausių” Jungtinės Karalystės singlų

Jungtinėje Karalystėje buvo išleistas topas, į kuri pateko visi atlikėjai, kurių singlai turėjo didžiausius pardavimus laikotarpyje nuo 2000 metų iki 2009 metų pabaigos. Britney Spears užėmė #3 vietą šiame tope.

Top-10:
1.
Eminem
2. Westlife
3. Britney Spears
4. Black Eyed Peas
5. Girls Alound
6. Madonna
7. Rihanna
8. Will Young
9. Sugababes
10. Beyonce

Taip pat, Britney yra atlikėjas numeris 1, kurio singlai ilgiausiai išsilaikė Anglijos Top-75:

01. Britney Spears (272)

Daugiausiai Britney gerbėjų yra….Brazilijoje

Britney Spears atstovas “Sony Music” visai neseniai vedė apklausą per “Twitter” profilį, kurio tikslas buvo sužinoti, kokiose pasaulio šalyse pop princesė turi didžiausias gretas gerbėjų. Gerbėjai turėjo nusiųsti žinutę į "Sony Music Global" blogą „Twitter“, tokiu būdu buvo užskaitomi jų balsai.

Rezultatai tokie:

#01 Brazilija
#02 JAV
#03 Graikija
#04 Jungtinė Karalystė
#05 Kanada
#06 Olandija
#07 Vengrija
#08 Meksika
#09 Vokietija
#10 Lenkija

Taylor Swift nurungė Britney Spears

Kantri muzikos atlikėja Taylor Swift sugebėjo sumušti Britney Spears rekordą, kuri Britney nustatė 2008 metais, kuomet jos sugrįžimo singlas “Womanizer” buvo pavadintas “labiausiai parsisiunčiama atlikėjo daina per pirmąją jos debiuto savaitę”. Nauja Taylor daina pavadinimu "Today was a fairytale", yra filmo "Valentine's Day" garso takelis, ir dainą jau spėjo parsisiųsti 325 000 kartų, kas yra 39 000 kartų daugiau, nei Britney singlas. Absoliutus rekordininkas yra grupė "Black Eyed Peas", kurios singlas "Boom Boom Pow" išleistas 2009 metų balandi buvo parsisiųstas 465 000 kartų.

Britney nefilmuoja dokumentinio filmo

Neseniai pasirodė informacija, kurioje buvo skelbiama, kad Britney ruošiasi filmuoti dokumetini filmą, kažkas panašaus į "Britney: For the record" antrąją dalį. Tačiau, kaip pasirodė, ši informacija nėra visiškai tiksli. Annet Artani patvirtino, kad tai bus dokumentinis filmas apie Britney, tačiau pati atlikėja jame nedalyvaus. Bus rodomi interviu su žmonėmis, su kuriais Britney pavyko padirbėti per jos dešimtmečio karjerą. Pagal kai kuriuos duomenys, premjera skelbiama birželio mėnesiui viename iš Kanados kanalų.

"The Singles Collection" pardavimų duomenis

Pasak tinklalapio "WorldWideAlbums" yra atnaujinti "The Singles Collection" albumo pardavimo duomenis. Šiuo metu yra parduotos 367 000 albumo kopijos pasaulio mąstu. Didžiausias pardavimų bumas buvo pirmąją albump išleidimo savaitę ir per Kalėdų atostogas.

Singlo „3“ ir albumo "The Singles Collection" pozicijos pasaulyje


Singlas "3":

- JAV #23 (-8)
- Kanada #23 (-6)
- Švedija #27 (-11)
- Belgija #44 (-9)
- Lenkija #36 (-7)
- Šveicarija #26 (+6)
- Bulgarija #9 (-3)
- Austrija #52 (+2)
- Brazilija #47 (-8)
- Korėjos Respublika #4 (-2)
- Аustralija #47 (-4).

"The Singles Collection":
- Brazilija #10 (-2)
- Meksika #29 (-3)
- JAV #195 (-36)
- Airija #92 (=)
- Belgija #83 (-33)
- Norvegija #23 (debiutas)
- Japonija #36 (=).

Simon Cowell turi pasiūlymą Britney??

Pagrindinis muzikinio projekto "X-Factor" teisėjas Simon Cowell pradėjo ruoštis naujam šios laidos sezonui, kuria jis planuoja parodyti ir JAV valstybėje, ir manoma, tai pasaulį turėtų išvisti jau kitais metais. Kolkas viskas yra labia ankstyvose stadijose, tačiau Simon turi jau kelias idėjas: teisėjų kėdėse jis nori matyti save, jauna pop žvaigžde ir pop muzikos veteraną. Jo siūlomos kandidatūros? Britney Spears, Hilary Duff, Jessica Simpson ir Paula Abdul. Tai jau ne pirmas kartas, kai Simon nori, kad Britney būtų jo šou teisėja.

Vokiečių radijos stotis pažymėjo geriausias Britney dainas

Vokiečių radijo stotis "Antenne Bayern", atėjus naujam dešimtmečiui, jie pakalusė savo klausytojų, kurias dainas jie pavadintų “geriausiais visų laikų hitais”. Britney šiame tope pažymėta su 8 singlais. Pats topas nuskambėjo 2010 metų sausio 13-20 dienomis. Jūsų dėmesiui Britney užimamos vietos:

#1952 - "Lucky"
#1861 - "Oops!... I Did It Again"
#1514 - "Everytime"
#1354 - "(You Drive Me) Crazy"
#962 - "Sometimes"
#945 - "Circus"
#698 - "Born To Make You Happy"
#593 - "...Baby One More Time"

"Acer Arena" siunčia padėkos atvirutes

Koncertinis kompleksas "Acer Arena" siųs štai tokias padėkos atvirutes, kurios yra parodytos nuotraukoje. Būtent šioje arenoje praėjusių metų lapkriti praėjo Britney koncertai, kurie sumušė visus iki to laiko buvusius rekordus. Buvo parduota 66, 247 bilietų. Būtent už tai, arenos darbuotojai yra dėkingi visiems, kurie pabuvojo šiuose koncertuose. Iki Britney, rekordas priklausė grupei „Coldplay“, kurie buvo pardavę 59, 391 bilietų.

Britney aukoja Haičio aukoms

Britney, kaip ir daugelis kitų garsių muzikos atstovų ir aktorių, prisideda prie pasaulio renkant aukas Haičio tragedijos aukoms ir pagalbai sutekti. Britney aukcionui pateikė savo suknelę, kuria vilkint ji buvo pasirodžiusi "MTV Video Music Awards 2008" apdovanojimuose. Tai ne šiaip sau suknelė, tai Britney sugrįžimo simbolis, nes būtent nuo to vakaro, kai ji laimėjo 3 statulėlės, prasidėjo jos šlovingas sugrįžimas į muzikos pasaulį. Visos surinktos lėšos bus paaukotos labdaros fondams.

2010 m. sausio 23 d., šeštadienis

Britney filme - "Pauly Shore Is Dead"

Rytoj, “MTV Rusija” parodys filmą "Pauly Shore Is Dead", sukurta 2003 metais. Jame epozdini vaidmenį atlieka ir pop princesė Britney Spears. Šiame filme taip pat vaidina daug garsiu aktorių, kurie atlieka pagrindinius vaidmenius, bei dar daugiau kviestiniu garsenybių, kurie atlieka epizodinius vaidmenis.

"Blackout" – Geriausias Dešimtmečio Albumas

Lygiai prieš 2 mėnesius, „MTV Brazilija“ paskelbė dešimtmečio balsavimą, ir jau šiandien buvo paskelbti galutiniai rezultatai. Pop princesė Britney Spears nugalėjo kategorijoje – Geriausias Dešimtmečio Albumas. Tokia garbė suteikta 5-ajam jos studijiniam albumui "Blackout".

Singlas “Circus” tarp “Geriausiai Parsisiunčiami 2009m. Singlai”

Britney singlas “Circus” iš albumo “Circus” įėjo į Top-10 Geriausiai Parsisiunčiamų 2009m. Singlų. Nepaisant to, kad singlas psirodė 2008 metų pabaigoje, jis 2009 metais perkopė 5 500 000 kopijų parsisiutimus ir tokiu būdu atsidūrė #10 vietoje. Singlas buvo parduotas 2 000 000 kopijomis vien JAV ir 3 000 000 kopijomis po visą pasaulį. Sveikinimai Britney!

Singlo „3“ pozicijos „Billboard“ topuose


Singlas "3":

- Hot 100: #24 (-9)
- Pop Songs: #10 (-2)
- Digital Songs: #33 (-4)
- Radio Songs: #20 (-4)
- Dance Club Play Songs: #35 (-10)
- Canadian Hot 100: #23 (-6)
- Yahoo Audio: #8 (-2)

"The Singles Collection":
- Billboard 200: #195 (-36)

"Second Chances"???

Prodiuseris Scott Storch savo “Facebook” profilyje paskelbė: “Katik baigiau darbus kartu su Britney ties nauja daina pavadinimu "Second Chances". Dabar mes studijoje su Dr.Dre ir Alja Jackson, kurie man padeda. Paklausykite garso įrašo, kuriame ji kalba apie naujo albumo įrašymo darbus, o taip pat pasako mažyte paslaptį!” Kolkas nėra jokio oficialaus patvirtinimo, ar daina yra demo versija, ir ar ji tikrai skirta naujajam pop princesės albumui.

Britney tarp pačių pelningiausių dešimtmečio atlikėjų

"Los Angeles Times" sudarė sąrašą atlikėjų, kurie per praėjusi dešimtmetį uždirbo daugiausiai JAV. Buvo sumuojamos koncertų bilietų kainos, albumų pardavimų kainos, tačiau nebuvo įskaitomi uždarbiai iš filmų, reklamos ir kitos veiklos, viskas remtasi grynai tik muzikos pasauliu.

Britney Spears užėmė #10 vietą, uždirbusi 494 300 000 JAV dolerių: 195 700 000 iš koncertų, 298 600 000 nuo albumų. Atkreipkite dėmesi į tai, kad Britney yra jauniausia atlikėja patekusi į ši garbinga topą. O pagal eiliškumą, antroji moteris šiame tope


Top-10:
1 -
Celine Dion - $ 747,9 mln.
2 - Kenny Chesney - $ 742 mln.
3 - Dave Matthews Band - $ 737,4
mln.
4 - The Beatles - $ 627,3
mln.
5 - U2 - $ 609,7
mln.
6 - Toby Keith - $ 591,9
mln.
7 - Bruce Sprinsteen - $ 588,3
mln.
8 - The Rolling Stones - $ 569,6
mln.
9 - Tim McGraw - $ 550,7
mln.
10- Britney Spears - $ 494,3
mln.

Britney ir toliau išlieka "Candie's" veidu

Drabužių linijos "Candie's" ir parduotuvių tinklo "Kohl's" savininkai publikavo nauja Britney nuotrauką iš fotosesijos, ir patvirtino, ka dir 2010 metais Britney bus ju kompanijos veidas.
Interviu metu buvo kalbama apie tai, kad Britney pratęsė kontraktą su "Candie's", sutikusi dar vieneriems metams būti jų veidu. Pati Britney taip pakomentavo situaciją: “Man labia patiko praėjusiais metais dirbti su jais, tai didelė patirtis, ir aš begalo džiaugiuosi, kad ir šiais metais jie man pasiūlė būti jų veidu. Mes jau esame suplanave kelias nuostabias fotosesijas, ir negaliu sulaukti, kai mano gerbėjai galės pamatyti nuotraukas”.

Pardavimų direktorius Dari Marder pasakė: “2009 metais mes turėjome didžiuli pasisekimą su Britney, todėl šiais metais, mes norime padaryti dar labiau viliojančia reklamine kompaniją. Aš isitikinęs, kad jos gerbėjams visame pasaulyje tai tikrai patiks, ką mes jau suplanavome”.

Visos detalės susijusios su naujos reklaminės kompanijos smulkmenomis bus paskelbtos jau sekanti mėnesi.

Britney: „Aš įsimylėjau cirko idėją“

Pop princesė Britney Spears pasinėrė į darbus. Visai nesenai ji išleido naujuosius kvepalus pavadinimu "Circus Fantasy". Kvepalų išleidimas įvyko tuo metu, kai atlikėja dėkmingai koncertavo po pasaulį su savo turu tuo pačiu pavadinimu “Circus”. Elizabeth Arden sukūrė tikrai nuostabų aromatą. Beje, tai įvyko pirmą kartą, kai Britney kvepalai buvo išleisti tuo pačiu metu, kai ji išleido to paties pavadinimu albumą, bei koncertavo su tuo pačiu pavadinimu turu po pasaulį. Ron Rolleston – kompanijos dirbančios su kvepalais vice prezidentas, pasakė, kad Britney – tai sėkmės garantija, o jos kvepalai – tikras įkvėpimas gerbėjams. “Mums tikra garbė išleisti jos kvepalus”, - sako Rolleston.
Beje, kvepalai išleisti Britney noru. Šie kvepalai su cirko elementais, jie labia seksualus ir glamuriniai. Pats buteliukas mėlynos spalvos, padengtas raudonais rubinais. Tai cirko simbolis.

“Aš įsimylėjau cirko idėja, kuria aš ir mano komanda kuriame. Man tikrai labia patiko dalyvauti kvepalų išleidimo procese, bei tuo pačiu nudžiuginti savo gerbėjus”, - sako Britney.

2010 m. sausio 19 d., antradienis

Vaizdo klipas “3” debiutavo #1 vietoje “MTV Brazilija”

Britney vaizdo klipas mega singlui „3“ ir toliau tęsia topų užkariavimus. Pavyzdžiui, šiandien paaiškėjo, kad jos vaizdo klipas šiam singlui debiutavo iškart #1 vietoje „MTV Brazilija“ tope.

Pilnas Top-10:

1 - Britney Spears - "3"
2 - NX Zero - "Espero a Minha Vez"
3 - Rihanna - "Russian Roulette"
4 - Tokio Hotel - "Automatic"
5 - 30 Seconds to Mars - "Kings and Queens"
6 - Ke$ha - "Tik-Tok"
7 - Lady Gaga - "Bad Romance"
8 - Black Eyed Peas - "Meet Me Halfway"
9 - David Guetta and Akon - "Sexy Chick"
10 - Mariah Carey - "I Want to Know What Love Is"

2010 m. sausio 18 d., pirmadienis

Britney tarp garsiausių pasaulio atlikėjų

Legendinis Britnų laikraštis „The Sun“ paskelbė sąrašą, į kuri įtraukė 50-ies geriausių pasaulio atlikėjų-moterų vardus, kurios niekada nebus pamirštos muzikos pasaulyje. Tarp jų aišku yra ir pop princesė Britney Spears užimanti #10 vietą.

Pilnas Top-50:

01 - Madonna
02 - Cher
03 - Mariah Carey
04 - Cyndi Lauper
05 - Whitney Houston
06 - Celine Dion
07 - Beyonce Knowles
08 - Shakira
09 - Kylie Minogue
10 - Britney Spears
11 - Shania Twain
12 - Donna Summer
13 - Gloria Stefan
14 - Amy Lee
15 - Gwen Stefani
16 - Roxette
17 - Christina Aguilera
18 - Jennifer Lopez
19 - Lauryn Hill
20 - Nelly Furtado
21 - Mary J. Blige
22 - Gery Halliwell
23 - Alanis Morissette
24 - Barbra Streisand
25 - Thalia
26 - Janet Jackson
27 - Pink
28 - Anastacia
29 - Norah Jones
30 - Laura Pausini
31 - Enya
32 - Emma Bunton
33 - Sarah Brightman
34 - Aretha Franklin
35 - Fergie
36 - Bjork
37 - Kelly Clarkson
38 - Diana Ross
39 - Debbie Harry
40 - Janis Joplin
41 - Missy Eliot
42 - Toni Braxton
43 - Gloria Gaynor
44 - Patti Labelle
45 - Agnetha Falskog (grupė “ABBA”)
46 - Courtney Love
47 - Tarja (suomių grupė "Nightwish")

48 - Deborah Cox
49 - Joss Stone
50 - Lily Allen

2010 m. sausio 17 d., sekmadienis

Britney pozicijos Prancūzijos muzikos topuose

Praėjusi savaitė buvo pakankamai sėkminga Britney, kadangi jos muzikiniai kūriniai pakilo keliomis pozicijomis. 2008 metais išleistas albumas “Circus” užima #88 vietą tope, pakilęs 4 pozicijomis. Albumas "The Singles Collection" pakilo 3 pozicijomis ir dabar užima #28 vietą. Tačiau didžiausias įvykis buvo tai, kad singlas "I‘m a Slave 4 U" ir vėl atsirado tope, užimdamas #28 vietą su 205 pardavimų kopijomis.

Informacija apie albumų "Circus", "Blackout" ir "The Singles Collection" pardavimus pasaulyje:

1). Albumas "Blackout" parduotas 2 278 300 kopijų tiražu, išleistas 2007m.
2). Albumas "Circus" parduotas 3 383 000 kopijų tiražu, išleistas 2008m.
3).
Albumas "The Singles Collection" kolkas yra parduotos 355 500 kopijos, išleistas 2009m lakpriti.

2010 m. sausio 16 d., šeštadienis

"I'm A Slave 4 U" grįžo į Prancūzijos topą

Praėjus 8 metams po išleidimo, Britney Spears singlas "I'm A Slave 4 U" grįžo į oficialų Prancūzijos muzikos topą. Daina užima #28 vietą. Pagal naujus paskaičiavimus singlas tope prabuvo 35 savaites. Aukščiausia tope užima pozija - #8 vietą. Sveikiname Britney!

Geriausiai parduodami garsenybių kvepalai Jungtinėje Karalystėje

Britney Spears su savo vardiniais kvepalais pateko į Top-10 geriausiai parduodamu garsenybių kvepalų Jungtinėje Karalystėje topą. Topą sudarė garsus pasaulinis žurnalas "Vogue".

Top-10:

1. UnconditionalPeter Andre
2.
Fantasy – Britney Spears
3. By Night – Christina Aguilera
4. Christina Aguilera – Christina Aguilera
5. Lovely – Sarah Jessica Parker
6. Stunning – Katie Price
7. Midnight Fantasy – Britney Spears
8. Black Star – Avril Lavigne
9. Unforgivable – Sean John
10. Instinct – David Beckham.

Singlo „3“ pozicijos „Billboard“ topuose


Singlas "3":
- Hot 100: #15 (+1)
- Pop Songs: #8 (=)
- Dance Club Play Songs: #25 (-3)
- Radio Songs: #16 (-2)
- Digital Songs: #29 (-10)
- European Hot 100: #50 (+5)
- Canadian Hot 100: #16 (-4)
- AOL Radio: #6 (+1)
- Yahoo Audio: #6 (+2).

"The Singles Collection":
- Billboard 200: #159 (-50).