2010 m. kovo 27 d., šeštadienis

Naujas albumas lapkričio mėnesi???


Penktadienio naktį, hito „Womanizer“ prodiuserė Nikesha Briscoe dirbo studijoje ties keliomis naujomis dainomis skirtomis Britney albumui. Taip pat ji pabendravo su jos gerbėjais ir papasakojo štai tokia informaciją:

- albumas bus išleistas 2010 metų lapkriti;

- albumo stilius bus labiau „Urban“, daug labiau nei „Blackout“;

- viena iš naujų demo versijų dainų pavadinta „Tear This Club U“. Eilutė iš šios dainos: „Freaky freaky things happen, please forgive me, give me mister handsome“;

- ji nori sukurti kažką tokio, kas primintų legendine frazę „It's Britney B***h!“;

- Britney labai paslaugi ir miela mergina, ir „stipriai stovi ant kojų“;

- Britney įrašė dainą „Womanizer“ per 30 minučių;

- Nikesha nori sukurti tokia dainą, kad joje Britney balsas skambėtų 100% tikroviškai;

- apie „VMA“ ceremoniją ji atsisakė komentuoti.

Pasiektas naujas atnaujinimas. Prodiuserių komanda „The Outsyders“ taip pat paskelbė informaciją susijusia su nauju albumu:

- ji tikisi, kad albumas bus labiau „miestietiškas“, nes daugelis gerbėjų to pageidavo;

- manoma, kad albume bus daina su kuriuo nors garsiu reperiu;

- „The Outsyders“ taip pat pateiks albumui balades;

- jie dirba ties daina, stiliumi panaši į „Get Naked“.

Paskutiniai Britney albumų pardavimų duomenys iš Brazilijos

Visai neseniai Brazilijoje išaugo parduotų Britney albumų kiekis. Daugiausiai buvo parduota albumų „In The Zone“ ir „Blackout“. 2003 metais išleisto albumo pardavimus papildė dar 1000 kopijų (bendrai parduota 107 500), o „Blackout“ padidėjo net 2000 kopijomis (bendrai parduota 45 000).

„The Singles Collection“ Urugbajaus Top-5

Paskutinis Britney išleistas geriausių hitų rinkinys pavadinimu „The Singles Collection“ užima #5 vietą Urugvajaus albumų tope. O tai reiškia, kad būtent šis albumas pateko į Top-5 pačių perkamiausių Urugvajaus albumų per praėjusia savaitę. Sveikinimai Britney!

Balsuojam už „Circus“ turą

Garsusis Kaliforinijos stadionas "Staples Center", kuriame vyksta įvairiausi renginiai, tokie, kaip pasaulinio garso atlikėjų koncertai, svarbiausios pasaulio sporto rungtynės ir pan. , šiemet švenčia 10 metų jubiliejų. Todėl šia progą stadiono oficialus tinklapis paskelbė balsavimą su tikslu išrinkti „Įsimintiniausia Įvykį“. Tarp variantų yra paminėtas ir Britney Spears vardas. Jeigu gerai pamenate, būtent šiame stadione 2009 metais balandžio 16, 17 dienomis, bei rugsėjo 23 diena vyko pop princesės koncertai su „Circus“ turo programa. Palaikykime Britney ir pabalsyžuokime nuoroda:

http://www.staplescenter.com/nominate.php?page=vote

Singlo „Circus“ pasaulinė sėkmė

Pasak paskutiniųjų oficialių pasaulio singlų paskaičiavimų už praėjusios 2009 metus, Britney su mega hitu „Circus“ užima #10 vietą. Šio singlo sąskaitoje 5 500 000 skaitmeninių parsisiuntimų. Sveikinimai Britney!

Albumas „Circus“ tarp geriausių Turkijoje

Tarp visų tarptautinių atlikėjų, Britney albumas „Circus“ yra vienas sėkmingiausių pasaulio albumų Turkijoje praėjusiais 2009 metais, ir užima #2 vietą geriausiųjų tope. Štai taip atrodo muzikos kanalo „MTV Turkija“ sudarytas Top-3:

1. Beyonce - "I Am... Sasha Fierce"
2. Britney Spears - "Circus"
3. Whitney Houston - "I Look To You".

Singlo „Womanizer“ prodiuserė parašė nauja hitą

Prodiuserė Nikesha Briscoe savo asmeniniame „Twitter“ profilyje paskelbė žinutę, kuri labai glaudžiai siejasi su Britney kūryba: „O Dieve! Vakar vakare aš parašiau tiesiog pasaulį sudrebinanti hitą Britney! Dabar reikia priversti ją sudainuoti tai!“. Primenu, Nikesha jau dirbo su Britney, ir būtent ji sukūrė hitą „Womanizer“. Laukiame naujo hito.

Ke$ha papasakojo apie dainą, skirta Britney

Visai neseniai vieno interviu metu su Australijos laida "So You Think You Can Dance", atlikėjai Ke$ha uždavė klausimą dėl jos naujos dainos "Styrofoam", kurioje viename iš posmų dainuojama apie Britney. Atlikėja prisipažino, kad ji nėra šios dainos kūrėja, ir, kad iš tikro pas ja neužtektų drąsos atsisakyti dainuoti jai pasiūlyta dainą.

Dr.Luke netiki, kad Ke$ha nemėgsta Britney

Prodiuseris Dr.Luke, kuris dirbo su Britney ties singlu „Circus“ ir taip pat prisidėjo prie Ke$ha debiutinio singlo "TiK ToK", kartu su Perez Hilton aptarė paskutini Ke$ha posakį Britney adresu.

Skaitykite jų pokalbį žemiau:

Perez Hilton: „Aš tiesiog nirštu ant Ke$ha. Jai reikia tuoj pat keistis! Ir kaip galima greičiau!“.
Dr.Luke: „Kas nutiko? Aš nepalaikau nei vieno atlikėjo, kuris pyla pamazgas ant kito. Tačiau spauda gali meluoti, ištraukdama žodžius iš konteksto“.
Perez Hilton: „Yra, audio ir video“.
Dr.Luke: „Gali man parodyti audio ir video??? Aš įvertinsiu“.
Dr.Luke: „Man atrodo, kad šiai dainai jau 4 metai. Tai pokštas. Aš žinau, kad Ke$ha myli Britney“.

Perez Hilton saugo Britney nuo Ke$ha antpuolių

Garsus žvaigždžių blogeris Perez Hilton gina Britney Spears nuo pradedančios atlikėjos Ke$ha antpuolių. „Ir taip, jai reikia užkišti burną. Išgama, o kitaip dar vadinama Ke$ha, kasa duobę mūsų visų mylimai Britney. Tik šį draugužė mano, kad ji yra protinga ir nusprendė išreikšti savo nuomonę vienoje iš dainų! „Po 10 metų, Britney Spears... Britney, kas ji?“ Ir ka gi, tik būtent Britney jau nuo 1998 metų sėkmingai leidžia hitus! Pasižiūrėkime kokia po 10 metų bus Ke$ha. Baisi daina! Ką jūs galvojate?“.

2010 m. kovo 20 d., šeštadienis

Ke$ha dedikavo dainą Britney....

Visai nesenai atlikėja, jeigu ją galima taip pavadinti vardu, ar čia ne vardas net nežinau, bet vistiek vadinama Ke$ha apkaltino pop princese Britney Spears fonogramos naudojimu ir savo gerbėjų apgaudinėjimu. Dabar ji dedikavo kelias eilutes Britney iš savo naujos dainos „Styrofoam“. Ji „dainuoja“: „Po 10 metų, Britney Spears?... Britney kas?“.
Pamatęs ši straipsnį tiesiog viriau iš pykčio, kadangi kažkokia nesubrendėlė ką tik pajutusi šlovės skonį jau kelia sparnus ir drįsta blogu žodžiu minėti kitus atlikėjus. Užsipuolė Britney, kuri jai nieko nepadarė, o tiesiog gyvena savo gyvenimą ir daro, tai kas jai patinka. Galėčiau plėstis iki begalybės, bet pasakysiu labai trumpai, kai ta „dainininkė“ Ke$ha pasieks tiek, kiek pasiekė Britney, va tada bus kalbos, o dabar tai mažo nepatyrusio šuniuko lojimas.

Danja rašo nauja dainą Britney?

Nesenai žymus prodiuseris Danja paskelbė žinutę savo „Twitter“ profilyje, skelbdamas atlikėjų sąrašą, kuries jis šiuo metu kuria dainas. Jame pastebėtas ir Britney vardas, todėl kyla daugybė klausimų. Deje atsakyti į juos negalime.

Naujas albumas bus panašus į „Blackout“

Britney Spears jau pasiruošusi tam, kad pasaulis galėtų išgirsti naujas jos dainas, kurios pasak šaltinių bus daug energingesnės negu prieš tai buvusiame albume. Vienas šeimai artimas žmogus papasakojo: „Visai po „Grammy“ ceremonijos Britney susitiko su muzikos prodiuseriais, kad galėtų aptarti naujo albumo detales, papasakoti, koki ji įsivaizduoja nauja albumą. Britney, kuri taip pat dalyvauja ir dainų kūrime paaiškino, kad ji nori, kad jos dainos būtų panašios į dainą „Get Naked“ iš albumo „Blackout“.
Šaltinis pasakė, kad pop princesė ne tik puikiai dirba, tačiau ir labai gerai susitvarko su savo motiniškais darbais.
Beje, tarp prodiuserių, kurie dirba su Britney minimi ir tokie vardai, kaip Bloodshy and Avant, Danja ir Corte Ellis.
Kaip ir minėta ankščiau, albumas numatomas išleisti birželio mėnesi, o naujas singlas turėtu pasirodyti mėnesio bėgyje.

"...Baby One More Time" – geriausių dainų rinkinyje

Muzikos gigantas „MTV“ išleido geriausių pop dainų rinkinį į kuri pateko kūriniai įrašyti 20 metų bėgyje. Aišku Britney irgi buvo įtraukta į šį muzikos rinkinį su savo debiutiniu hitu "...Baby One More Time". Žemiau pateikiamos visos albume skambančios dainos:
01 – HIM – Join me
02 – The Offspring – Pretty Fly (For A White Guy)
03 – 2Pac – Changes
04 – Britney Spears – Baby One More Time
05 – Bloodhound Gang – The Bad Touch
06 – Freundeskreis – Mit Dir
07 – Jennifer Lopez – If You Had My Love
08 – Liquido – Narcotic
09 – Whitney Houston – My Love Is Your Love
10 – Die Fantastischen Vier – MfG
11 – Christina Aguilera – Genie in a bottle
12 – Moby – ¿Por qué mi corazón siento tan mal
13 – TLC – No Scrubs
14 – Xavier Naidoo – Sie siet mich nicht
15 – Blondie – Maria1982
16 – Survivor – Eye Of The Tiger

2010 m. kovo 19 d., penktadienis

„Blackout“ įėjo į Top-30 perkamiausių albumų per savaitę

Britney albumas pavadinimu „Blackout“ įėjo į Top-30 paties perkamiausių Portugalijos albumų topą per savaitę. Jis užėmė #29 vietą. Tai ganėtinai geras rodiklis, kadangi šis albumas buvo išleistas daugiau nei prieš 2 metus. Sveikinimai Britney!

2010 m. kovo 18 d., ketvirtadienis

Ekstravagantiškas Britney tortas

Savo 24-ąjį gimtadienį Katy atšventė kaip tikra Britney gerbėja. Jos gimtadienio tortas atrodo itin viliojančiai, įkvėptas jos mėgstamiausiu kvepalų – Fantasy. "It's Katy Bitch!" – visai kaip Britney! Linksmo gimtadienio!