2010 m. balandžio 25 d., sekmadienis

DJ Tiesto iš tikrųjų padirbėjo su Britney

DJ Tiesto komanda patvirtino, kad olandų didžėjus padirbėjo su pop princese Britney Spears. Jo atstovai taip pat patvirtino, kad yra didelė tikimybė, kad nauji jo kūriniai pateks į atlikėjos albumą. Vienas iš populiaraus vokiečių muzikos kanalo blogeris susisiekė su didžėjaus vadybininkais su tikslu įsitikinti, ar tikrai jis dirbo su pop princese. Jam patvirtino, kad bendradarbiavimas tikrai įvyko.

„100 Karščiausių Garsenybių Porų“

Tinklapis „Zimblio.com“ paskelbė „100 Karščiausių Garsenybių Porų“, kurias sieja sėkmė, populiarumas, patrauklumas ir energija. Britney Spears ir Jason Trawick pora užėmė #87 vietą. Štai kas parašyta apie juos: „Nepaisant pranešimų apie Britney ir Jason išsiskyrimą, jie jau metus laiko yra pora. Pasak gandų, kovo mėnesi pora išsiskyrė, tačiau po viešo pasirodymo su dviem pop princesės vaikais, kalbos apie tai nutilo. Britney turėjo begalo karjerai sėkmingus metus: jos pasaulinis turas „Circus“ buvo pilnai išpirktas ir atnešė jai milijonus. Sprendžiant, kad Britney karjera – Jasono karjera, mes numatome, kad viskas bus gerai!“.

Pirmoje šio topo vietoje atsidūrė Victoria ir David Beckham‘ai. Antroje vietoje – Beyonce ir Jay-Z, na o bronza džiaugiasi Brad Pitt ir Angelina Jolie. Sekant nuorodą rasite visa šimtuką: http://www.zimbio.com/100+Hottest+Celebrity+Couples+of+2010/articles/5_KVInCF7tP/Britney+Spears+Jason+Trawick

O žemiau Top-10:

#01. Victoria & David Beckham
#02. Beyonce & Jay-Z
#03. Brad Pitt & Angelina Jolie
#04. Gisele Bundchen & Tom Brady
#05. Johnny Depp & Vanessa Paradis
#06. Tim McGraw & Faith Hill
#07. Gwen Stefani & Gavin Rossdale
#08. Justin Timberlake & Jessica Biel
#09. Seal & Heidi Klum
#10. David Bowie & Iman

Vienerių metų jubiliejus

Štai ir atėjo ta diena, kai galiu pasakyti, kad „mes“ jau užaugome, nes „mums“ sukako vieneri metai. Atrodo tik neseniai pradėjau šita projektą, tik prieš kelias dienas buvo paskelbta pirmoji naujiena skirta šiam blogui apie pop muzikos dievaitę Britney Spears. Tačiau pažiūrėjęs į kalendorių pastebėjau, kad jau praėjo vieneri metai. Jie buvo kupini visko, nes juk visus tuos metus Britney mus džiugino savo muziką, vaizdo klipais, įvairiais laimėjimais, nepamirštamais turo koncertais, įspūdingomis fotosesijų nuotraukomis. Tie metai buvo didelis iššūkis man, kadangi prieš tai niekada nedariau nieko panašaus, bet pasiryžau tam, kadangi manęs asmeniškai netenkina Lietuvoje pateikiamas kiekis informacijos apie Britney. Tikiuosi, kad šiame blogę atradote kažką savo, kas jums patiko, tikiu, kad buvo ir daug minusų, tačiau tai pataisoma, juk klysti žmogiška. Iš anksto turiu atsiprašyti tų, kurie skaito mano blogą, nes vasara šis blogas užsidarys, kadangi išvažiuoju į JAV. Darbai atsinaujins tik nuo spalio 1dienos. Tačiau pažadu, kad jie atsinaujins ir galbūt pateiksiu daug staigmenų. Lyg ir viskas, ką norėjau pasakyti. Kaip ir toliau dalinsiuosi su jumis viskuo ką turėsiu apie Britney, kadangi Lietuvos žmonės turi teisę gauti visą informaciją, kokia tik yra pasiekiama apie mūsų žvaigždę. Gražaus pavasario ir laimingų dienų! Jūsų Dariukiss.

Balsuokime už Britney pasirodymą seriale „GLEE“

Oficialus serialo „GLEE“ tinklapis paskelbė balsavimą – „Kurią garsenybę norite pamatyti sekančiame epizode?“. Balsavime pateiktos tokios garsenybės, kaip Jennifer Lopez, Janet Jackson, Prince ir žinoma, Britney Spears. Šiuo metu pop princesė lyderiauja su 78% visų balsų. Balsavimo nuoroda: http://www.gleetastic.com/

2010 m. balandžio 24 d., šeštadienis

Padėkime Britney tapti Twitterio lydere

Vienykimės, ir padėkime Britney tapti mikroblogo „Twitter“ lydere. Šiuo metu ją lenkia tik aktorius Ashton Kutcher, tačiau pagal prieaugio statistiką, Britney gerbėjų prieaugis didesnis negu jo. Kuris iš jų pirmasis perkops 5 milijonų skaitytojų ribą?

Dabartinė statistika:
@britneyspears: 4,761,856 skaitytojų
@aplusk: 4,799,497 skaitytojų

Numatoma statistika po 30 dienų pagal Twitter Counter:
@britneyspears: 4,978,128 skaitytojų
@aplusk: 4,954,303 skaitytojų

Britney ir „GLEE“

Geros naujienos susijusios su serialu „GLEE“. Pagrindinis visų serialo epizodų kūrėjas Ryan Murphy pasakė, kad jis visai susidomėjo Britney pasirodymu šiame seriale. „Man patinka idėja apie Britney Spears. Aš visada ją mylėjau. Aš tikiu, kad jums tai patiks“.

Britney akiniai pateikti aukcione

Tinklapis „Makatto“ atlieka aukcioną. Prekė – „Betsey Johson „ akiniai nuo saulės, kuriuos nešiojo Britney, bei dėklas su Britney autografu. Visos surinktos lėšos bus skirtos labdaros tikslams. Pradinė kaina 110 dolerių, tačiau jau šiuo metu kaina išaugo iki 489,75 dolerių. Aukcionas pasibaigs balandžio 27 diena. Prekė pamatyti galite:

http://makatto.com/items/viewdetail/19005

Britney pasirodys seriale „GLEE“?

Britney vadybininkas Adam Leber savo Twitter profilyje paliko žinutę: „Draugai, ar norite, kad Britney pasirodytų naujame serialo „GLEE“ epizode? Kokios jūsų mintis apie tai?“. Šis pranešimas skelbia apie tai, kad Britney taps kviestiniu svečiu viename iš šio serialo epizodų. Antradieni serialo garso takelyje skambėjo Madonnos dainos. Šis epizodas pabadinimu „The Power of Madonna“ pritraukė 13,5 milijonu žiūrovų, o daina tapo #1 iTunes tope.

Atnaujinimas. Beje, ta pati vakarą Adam vakarieniavo su Britney šeima. Apie tai jis irgi parašė blogę: „Savo gyvenime nesu matęs labiau laimingu vaiku valgančiu bulvių košę“.

Britney tarp didžiausių pasaulio moterų

Žurnalas „Esquire“ sudarė „Didžiausių Pasaulio Moterų“ topą, kuriame surinktos moterys iš viso pasaulio, per visa pasaulio istoriją, kurios privertė pasaulį suktis kitaip. Britney užima #69 vietą. „Ne tik vienai akimirkai: tarp jos gundymo ir to momento, kai ji dainavo su gyvate ant kaklo“. Topo lyderė yra Sappho. Sekite nuorodą ir išvysite visas moterys:

http://www.esquire.com/women/women-issue/greatest-women-in-history

Albumas bus išleistas spali?

Šaltinis, kuris dalyvavo neseniai vykusiame pokalbyje su įrašų kompanija „Jive“ pranešė, kad naujasis Britney albumas planuojamas išleisti spalio mėnesi, singlo išleidimas suplanuotas rugpjūčiui. „Vakar susitikime buvo pranešta, kad jau yra įrašyta apie 70% albumo, ir planuojama išleisti albumą per Helovyną, nes pačio albumo koncepcija bus tamsi ir paslaptinga. Taip pat vyksta derybos dėl pasaulinio turo albumo reklamai. Kol kas numatyta, kad albumas pasirodys spali, o singlas - rugpjūti“.

„Oops!... I did it again“ – Galaktikos vaizdo klipas

Muzikos kanalas „VH1“ paskelbė „Geriausių vaizdo klipų su kosmoso tematiką Top-10“. Britney su mega singlu „Oops!... I did it again“ gauna bronzos medalį. Lyderiu yra grupė Beastie Boys su daina „Intergalactic“.

Top-10:
#01 - Beastie Boys - Intergalactic
#02 - Michael Jackson featJanet Jackson - Scream
#03 - Britney Spears - Oops!... I Did It Again
#04 - Backstreet Boys - Larger Than Life
#05 - Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing
#06 - The Smashing Pumpkins - Tonight, Tonight
#07 - David Bowie - Space Oddity
#08 - Enrique Bubury - Lady Blue
#09 - Lenny Kravitz - Believe
#10 - The London Symphony Orchestra - Duet Of The Fates

Blogiausių vaizdo klipų topas

Muzikos kanalas „VH1“ paskelbė blogiausių vaizdo klipų sąrašą. Topo viršūje atsidūrė Lady Gagos ir Beyonce muzikinis kūrinys „Video Phone“. Britney su daina „Gimme More“ užima #7 vietą.
Visas Top-10:

#01 - Beyoncé feat. Lady GaGa – Video Phone
#02 - Madonna – Celebration
#03 - Jennifer Lopez – Hold It Don’t Drop It
#04 - Ke$ha feat. 3OH!3 – Blah Blah Blah
#05 - Mariah Carey – I Want To Know What Love Is
#06 - Rihanna – Rude Boy
#07 - Britney Spears – Gimme More
#08 - Paramore – Brick By Boring Brick
#09 - Miley Cyrus – 7 Things
#10 - Justin Timberlake – My Love

„Second Chance“ demo versija

Metų pradžioje pasirodė informacija apie tai, kad prodiuseris Scott Storch pabaigė darbus ties nauja daina pavadinimu „Second Chance“, kuri yra skirta Britney Spears. Jūsų dėmesiui pateikimas šios dainos demo įrašas, dainuoja ne Britney, tačiau balsas atskleidžia dainos stilių ir žodžių skambesį. Sekite nuorodą:

http://www.youtube.com/watch?v=fLgCLQ8uliI&feature=player_embedded

„Womanizer“ pripažintas tarptautine daina Lenkijoje

„Fryderyk Awards“ – prestižinė Lenkijos šalies premija, analogiška amerikiečių Grammy apdovanojimui. Britney atiteko garbė gauti šia premiją. Pirma karta pateiktoje kategorijoje „Tarptautinė Metų daina“ laimėjo Britney sugrįžimo singlas „Womanizer“. Tai reiškia, kad šis singlas buvo geriausiai perkamas Lenkijoje 2009 metais. Šiuo metu tiksliu skaičių dėl pardavimų nepateikta. Sveikinimai Britney!

DVD „Live from Las Vegas“ Italijos tope

Britney DVD „Live from Las Vegas“ , kuris buvo nufilmuotas „Dream Within A Dream“ turo metu Las Vegaso mieste, grįžo į Italijos DVD topą. Šiuo metu DVD užima #11 vietą, pagal parduotų egzempliorių skaičių. Sveikinimai Britney!

Christina Aguilera prakalbo apie Britney

Visai neseniai atlikėja Chrstina Aguilera viename iš radijo stočių davė interviu, kurio metu jai uždavė klausimą, apie jos santykius su tokiomis atlikėjomis, kaip Britney Spears ir Jessica Simpson, nes jos visos vienu metu pradėjo savo karjeras.
„Aš nežinau apie ką jūs kalbate, ir savo ruožtu, aš nenorėčiau nieko įžeisti. Žinote, mes negalime pamatyti ateities, ir nežinome, kokios problemos mūsų tenais laukia, tačiau aš visada stengiausi daryti tokios veiksmus, kurie privestų prie saugiu pasekmių, nepaisant kitų. Aš neturėjau jokiu problemų: aš nežaidžiau nekaltos mergaitės vaidmens, ir aš niekada nedariau panašiu dalykų“.

„Womanizer“ grįžo į Portugalijos AFP topą

Viena iš labiausiai pasaulyje populiariu Britney dainų „Womanizer“ grįžo į skaitmeninį „AFP“ topą (Portugalijos Garso Įrašų Asociacija). Singlas grįžo į #19 vietą „Ringtones Top-30“ tope, kuris ankščiau šiame tope buvo 10 savaičių iš eilės.

Tinklapis „Minuto Uno“ pakomentavo daina „Dramatic“

Tinklapis „Minuto Uno“pakomentavo visai neseniai internete atsiradusia Britney daina „Dramatic“. „Britney ir vėl visu dėmesio centre. Po savo triumfuojančio sugrįžimo, kurio metu ji vėl sumušė visus įmanomus pardavimų rekordus tiek pagal singlų pardavimų kiekius, tiek pagal parduotų bilietų į pasaulinio turo koncertus kiekį. Štai interneto platybėse įvyko vienos senos dainos nutekėjimas, kuri buvo įrašyta vienu iš sunkiausiu atlikėjos gyvenimo periodu. Po pranešimų apie tai, kad atlikėja pagimdė antra sūnų, ir išsiskyrė su savo vyru, Britney parašė dainą, kurioje yra išpasakojami jos santykiai su jos buvusiu vyru. „Aš jau ne ta Mis „gera mergaitė“, Aš nežaidžiu geros mergaitės įvaizdžiu, aš jau nebe ta pati mergaitė, Tu niekada neužkariausi mano pasaulio, Tu išnaudojai mane, Bandei įžeisti mane, sugriauti svajonių pasaulį, Dabar grįžkime į realybę..“ – rašo Britney iki šiol oficialiai nepasirodžiusioje dainoje.
Sudainavusi duete su aktore Heidi Montag, šia daina Britney skyrė savo buvusiam vyrui, kuri manoma buvo skirta albumui „Blackout“. Tačiau kiti teigia, kad daina buvo skirta albumui „Original Doll“, kuris buvo atšauktas dėl netikėto atlikėjos nėštumo.

2010 m. balandžio 17 d., šeštadienis

Du nauji dainų pavadinimai

„BMI Music“ (Broadcast Music Inc .) tinklapyje pasirodė informacija apie dvi naujas užregistruotas Britney dainas: „Downtown“ ir „My Big Secret“. „Downtown“ parašė Kara Dioguardi ir Jonathan Rotem. Kara dirbo su Britney ties daina „Brave New Girl“ iš albumo „In The Zone“. Taip pat prisidėjo prie albumo „Blackout“ dainų: „Ooh Ooh Baby“ ir „Heaven on Earth“. Jonathan pasižymėjo darbu prie kūrinio „Everybody“. Antroji daina parašyta Pharrell Williams ir Chad Hugo. Šie muzikos prodiuseriai dirbo prie dainų - „I‘m Slave 4 U“, „Boys“, „Hooked On“, „Why Should I Be Sad“.

Oficialus Britney Google profilis

Sukurtas oficialus Britney Google profilis. Jame galite surasti nuorodas į visas oficialius atlikėjos interneto tinklapius: Twitter, Facebook, MySpace, YouTube ir kt. Taip pat Google Buzz pagalba matysite visas karščiausias oficialias naujienas apie pop princesę. Sekite nuorodą: http://www.google.com/profiles/theofficialbritneyspears

2010 m. balandžio 16 d., penktadienis

Nauja daina albumui „Blackout“

Interneto platybėse pasirodė nauja Britney daina pavadinimu „Dramatic“, kuri buvo įrašyta ir skirta albumui „Blackout“. Dainos nutekinime dalyvavo Heidi Montag. Sekite nuorodą ir paklausykite dainos: http://www.youtube.com/watch?v=SKWpOL_EUX4&feature=player_embedded

Britney poelgis įvertintas teigiamai I dalis

Neseniai Britney davė leidimą tam, kad būtų galima publikuoti jos neapdirbtas nuotraukos iš fotosesijos skirtos „Candie‘s“ kompanijai. Šis jos poelgis buvo labai teigiamas įvertintas įvairių informacijos šaltinių:

„Iki šiol aš niekada nemėgau Britney, tačiau dabar viskas pasikeitė“.

„Aš nesu Britney gerbėjas, tačiau aš didžiuojuosi jos poelgiu. Galbūt būtent šitų nuotraukų dėka merginos supras, kurios gyvena pasaulyje pilname moterų su savo trūkumais, ir pagaliau pradės priimti save tokia, kokia ji yra. Gerai padaryta Britney!“.

„Skirtumas tarp Britney ir kitų garsenybių yra tas, kad ji yra realus žmogus. Ji perėjo per labai daug, ir tai privertė jos peržiūrėti savo prioritetus. Aš visada gerbiau ją už jos atvirumą. Aš manau, kad ji labai stipriai suaugo per paskutini laiką, tapo labiau savimi pasitikinti, todėl nenuostabu, kad ji padarė toki žingsnį. Norėtūsi, kad ir kitos garsenybės sektu jos pavyzdžiu, bet vargu ar tai įvyks“.

Britney poelgis įvertintas teigiamai II dalis



Įsimintiniausios „Staples“ centro akimirkos

Paskaičiuoti ilgai trukusio balsavimo rezultatai ir sudarytas įsimintiniausiu „Staples“ centro akimirkų Top-10. Britney „The Circus Starring Britney Spears“ turo koncertai užėmė #9 vietą. Žemiau pateikiamas visas Top-10.

01. Horry shot in Game 4 vs. Kings
02. Travis Pastrana double backflip
03. Michael Jackson Tribute
04. Kobe-Shaq alley-oop Game 7
05. Kings „Frenzy on Figueroa“
06. Garth Brooks charity concerts
07. WWE Wrestlemania 21
08. U2 Vertigo Tour
09.
„The Circus Starring Britney Spears“ Tour
10. Kobe scores 81

Vaizdinė medžiaga:

http://www.youtube.com/watch?v=mxouIfE0k_I&feature=player_embedded

Singlo „Womanizer“ sėkmė

Pasak oficialios, patvirtintos informacijos, mokami singlo „Womanizer“ atsisiuntimai viršijo 3 000 000 ribą. Šis įvykis pažymi, kad būtent šis singlas tapo vienu perkamiausių per visa jos karjerą. Sveikinimai Britney!

Sėkmingiausi Britney singlai Jungtinėje Karalystėje

Praėjusi mėnesi Jungtinėje Karalystėje pasirodė „Sėkmingiausiu Britney singlų Top-20“ per visa jos karjeros istoriją. Permetus akimis sąrašą matome, kad sugrįžimo singlas „Womanizer“ pasiekė aukso statusą ir buvo parduotas 400 000 kopijų tiražu. Toki pati statusą pasiekė singlai „Sometimes“ ir „Oops!.. I Did it Again“, o debiutinis pop princesės singlas tapo du kartus platininiu.

Sėkmingiausiu Britney singlų Top-20:

01. ...Baby One More Time - 1 500 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 1)
02. Oops!... I Did it Again - 450 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 1)
03. Sometimes - 440 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 3)
04. Womanizer - 400 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 3)
05. Toxic - 360 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 1)
06. Born To Make You Happy - 325 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 1)
07. Everytime - 275 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 1)
08. (You Drive Me) Crazy - 270 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 5)
09. Piece Of Me - 250 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 2)
10. Lucky - 225 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 5)
11. Gimme More - 210 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 3)
12. Circus - 190 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 13)
13. Stronger - 185 000 (
Aukščiausia pozicija: 7)
14. I'm A Slave 4 U - 175 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 4)
15. I'm Not A Girl, Not Yet A Woman - 150 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 2)
16. Overprotected - 140 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 4)
17. Me Against The Music - 135 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 2)
18. 3 - 135 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 7)
19. My Prerogative - 115 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 3)
20. If U Seek Amy - 105 000 kopijų (Aukščiausia pozicija: 20)


Žemiau topo išsidėstė šie singlai: „Don't Let Me Be The Last To Know“ (Aukščiausia pozicija: 12), „I Love Rock'n'Roll“ (Aukščiausia pozicija: 13), „Boys“ (Aukščiausia pozicija: 7), „Do Somethin‘“(Aukščiausia pozicija: 6), „Break The Ice“ (Aukščiausia pozicija: 15), „Radar“ (Aukščiausia pozicija: 46).