2010 m. spalio 31 d., sekmadienis

Naujausias aromatas - Radiance

Radiance – tai naujausi Britney Spears kvepalai nuo Elizabeth Arden. Tai jau net devynti jos kvepalai, kurių pasirodymas numatytas šių metų rugsėjo mėnesiui (jie jau yra pasirodę, pasenusi naujiena, tiesiog suteikiu daugiau informacijos). Sakoma, kad kvapas turi panašumu į jos ankstesnius kvepalus Curiuos. Radiance įkūnijo geriausias Britney savybes - jos pasitikėjimą savimi ir charakterio gyvumą. Radiance kompozicijos pagrindas - baltosios gėlės, medienos ir gėlių akcentai. Aromato šūkis: "Choose your own destiny"! Lietuviškai tai reiškia: "Pati rinkis savo likimą".



Blackout švenčia 3-ų metų jubiliejų!

Būtent spalio mėnesio pabaigoje 26-31 dienomis viso pasaulio muzikos parduotuves užplūdo milijonai Britney gerbėjų norėdami gauti būtent jiems skirta 5-ąjį pop žvaigždės albumą „Blackout“. Albumas debiutavo antroje vietoje „Billboard TOP 200“ albumų tope, tapdamas pirmuoju ir kolkas vieninteliu jos albumu nedebiutavusiu pirmoje šio topo vietoje, kadangi paskutinę minutę Billboard pakeitė taisykles.
Pirmuoju singlu tapo hitas „Gimme More“, kuris buvo lyderis „Canadian Hot 100“, bei taip pat dvylikoje šalių laikėsi nežemiau Top-5. Antrasis singlas „Piece of Me“ pasiekė lyderio poziciją Airijoje, bei šio singlo dėka Britney 2008 metais per MTV VMA apdovanojimus gavo net 3 „mėnulio žmogučius“. Trečiuoju ir paskutiniu šio albumo singlu tapo daina „Break the Ice“ užėmusi lyderio poziciją „Billboard Hot Dance Club Play“ tope.
Žurnalas „The Times“ paskelbė šį albumą penktuoju „Best Pop Album of the Decade“ , žurnalas „Rolling Stones“ albumą „pasodino“ į 7-ą vietą tope – „The Decade-End Readers’ Poll“. Albumui taip pat atiteko 3-ioji vieta „Billboard "Readers Poll“ dešimtmečio reitinge. Šiuo metu suskaičiuota, jog šio albumo oficialiai parduota 3 100 000 kopijų pasauliniu mąstu. Sveikinimai Britney!!!

2010 m. spalio 30 d., šeštadienis

Demo versija

Norėjau pasidalinti viena jos demo versijos daina, kuri man asmeniškai kažkuo yra visai įdomi.

OFICIALU: Britney blogas grįžta į gyvenimą!!!

Štai ir atėjo tas metas, kai pagaliau susikaupiau ir nusprendžiau, kad jau tikrai metas atgaivinti šį blogą. Vis atidėliojau, kadangi turiu daug darbų ir sunku viską suderinti, tačiau įvertinus padėtį, kad šiuo metu Lietuva neturi nei vienos tinkamos vietos sužinoti visas naujienas apie Britney, laikas mano blogui vėl atgyti. Nedarysiu didelių įžanginių kalbų, nes jos visai nereikalingos – einam iškart prie reikalo.
Manau, karščiausia kiekvienos dienos naujiena yra naujas, be galo laukiamas Britney albumas, dėl kurio sklinda labai daug gandų, ir kuris neduoda kiekvienam iš mūsų ramybės. Oficialus naujo albumo prodiuseris Dr. Luke nusprendė patenkinti mūsų smalsumą ir atskleisti keletą paslapčių. Beje, nepamirškime, kad jis dirbo su Britney prie jos paskutiniojo albumo „Circus“ (prodiusavo tokias dainas, kaip „Circus“, „Lace & Leather“ ir „Shattered Glass“).
„Jūs puikiai žinote, kad ji laikoma viena iš didžiausių pasaulio muzikos ikonų, todėl galiu teigti, kad gerbėjai neliks nusivylę išgirdę naujausias jos dainas. Svarbiausias dalykas yra tas, kad man be galo norėjosi padaryti ką nors tikrai gero ir kokybiško.“
Jis taip pat pasakė, kad naujo albumo reikėtų tikėtis 2011 metų pradžioje. Dėl šios datos abejonių nekyla, nes girdėjome jau daugybę kalbų, kad ši data yra realiausia naujam albumui išleisti. Be to, sklinda kalbos, kad gruodžio mėnesį turėtų būti į pasaulį paleistas naujasis singlas, kuris reklamuos visą albumą. Kiek kalbose tiesos kol kas neaišku, belieka tik laukti.
Blogas atvertas jūsų smalsumui!!!