2011 m. gegužės 31 d., antradienis

Nauja "Femme Fatale" turo data

Moscow, Russia (Olimpiiski) – 2011 Rugsėjo 24d.
Kiev, Ukraine (Palace of Sports) – 2011 Rugsėjo 27d.
Zurich, Switzerland (Hallenstadion) – 2011 Spalio 3d.
Amnéville, France (Galaxie) – 2011 Spalio 5d.
Paris, France (Paris Bercy) – 2011 Spalio 6d.
Herning, Denmark (Boxen) – 2011 Spalio 10d.
Cologne, Germany (Lanxess Arena) – 2011 Spalio 18d.
Montpellier, France (Montpellier Arena) – 2011 Spalio 21d.

Drake ir Britney bendra daina "Where To Now"

Internete sklinda kalbos, kad atlikėjas Drake nori kartu su Britney įrašyti bendra dainą pavadinimu "Where To Now". Atlikėjo naujasis albumas "Take Care" bus išleistas rugsėjo 13 diena. Anot Drake, jis nori, kad šis jo albumas būtų su pop muzikos atgarsiais, kadangi prieš tai buvęs jo albumas priskiriamas prie hip-hop muzikos stiliaus. Drake labai džiaugiasi savo duetu su Rihanna dainoje "What's My Name", mat šis jo žingsnis turėjo teigiamą įtaką jo karjerai. Šiuo metu "Jive" nekomentuoja šio įvykio. 

Slave'iškas pasirodymas "Gran Show" laidoje, tiesiai iš Peru

2011 m. gegužės 30 d., pirmadienis

M-1 Top-40 - "Till The World Ends" #2 vietoje!

Antrasis Britney singlas "Till The World Ends" vėl daro šuolį ir pakyla iki #2 vietos M-1 Top-40 tope. Nepamirškite vėl balsuoti už singlą, Britney turi pasiekti #1 vietą. Topo lyderiais ir toliau išlieka grupė Blue su daina "I Can". Tik bendromis jėgomis pasieksime tikslą. Balsuoti galite čia.

Ashley Greene patinka „Till The World Ends“

Kaip praneša naujas žurnalo „People“ leidinys, aktorei Ashley Greene begalo patinka super hitas „Till The World Ends“. Būdamas Los Andžele, „Trousdale“ salone, kuriame aktorė susitiko su savo gerbėjais, šokių aikštelėje karaliavo Britney hitas. Ashley pradėjo šokinėti ir šokti kartu su savo draugu, o poto pareiškė, kad tai mėgstamiausia jos daina. Smagu, kad ne tik mums patinka šis singlas, bet ir Holivudo žvaigždės klausosi Britney dainų

"FEMME FATALE" EUROPOJE

Naujausios "Femme Fatale" turo datos skirtos Europai! Greitu laiku bus atskleistos ir kitos datos! Sekite naujienas!
9/24/2011 Moscow, Russia - Olimpiiski 
9/27/2011 Kiev, Ukraine - The Palace of Sports 
10/3/2011 Zurich, Switzerland - Hallenstadion 
10/5/2011 Amnéville, France - Galaxie 
10/6/2011 Paris, France - Bercy 
10/10/2011 Herning, Denmark - Boxen 
10/21/2011 Montpellier, France - Arena
Daugiau informacijos čia.

Britney Army vienikimės!

Visi visi Lietuvos Britney gerbėjai vienikimės! Jau rytoj Britney ruošiasi paskelbti naujas datas skirtas "Femme Fatale" turui. Tikėtina, kad bus paskelbti koncertai Europoje, galbūt kas nors netgi šalia Lietuvos! Tapkite Britney Pasaulio gerbėjai Facebook'e ir gaukite naujienas ne tik apsilankę tinklapyje, bet ir išvysite jas ant savo Facebook sienos. Be to artėjant koncertams, susibūrę į komandą galėsime labai smagiai keliauti į jos pasirodymą ir dalintis savo įspūdžiais, bei nuomonėmis. Spauskite čia

2011 m. gegužės 28 d., šeštadienis

Nicki Minaj apie Britney žurnale „US WEEKLY“

Naujajame „US WEEKLY“ žurnalo leidinyje yra keli straipsniai skirti praėjusiems „Billboard Music Awards“ apdovanojimams. Taip pat yra nedidelis interviu su Nicki Minaj, kuriame kalbama apie Britney:
- Jūs bendradarbiaujate su viena garsiausią pasaulio muzikos ikona. Kaip prasidėjo jūsų bendradarbiavimas ir kaip jis tęsiasi?
Nicki: „Aš sukūriau remiksą dainai „Till The World Ends“, tačiau mes susitikome dar kelios savaitės prieš tai, viename gėjų klube. Klubas iš karto atgijo, kuomet Britney įžengė į patalpą, žmonės tiesiog ėjo iš proto. Tai buvo mums labai svarbu, susitikti ir nusifotografuoti būtent ten, kadangi čia renkasi mūsų ištikimiausi gerbėjai. Ji pasakė: „Ačiū jums už tai“. Mes negalime sulaukti tos dainos, kai prasidės turas. Tai bus super jaudinantis koncertai. Klube buvo labai triukšminga, todėl mes neturėjome progos ramiai viską aptarti. Mes šokome ir linksmai leidome laiką, tačiau viskas pasibaigė labai greitai“.
- Kas labiausiai jūs jaudina, koncertuojant kartu su Britney?
Nicki: „Man yra didelė garbė būti su Britney. Ji išklojo pamatus pop kultūrai. Aš susijaudinusi. Mes vedame derybas, kad turo metu kartu pasirodyti scenoje. Jeigu mes padarysime tai, greičiausiai tai bus pasirodymas pagal dainos remiksą. Aš įsitikusi, kad yra begalė dalykų, kuriuos aš išmoksiu vien ją stebėdama. Kitais metais aš turėsiu savo nuosava turą, todėl ši patirtis man, yra, lyg pabūti studentei, išmokti ir įsisavinti visą šią medžiagą, o tada panaudoti šias žinias savo asmeniniame ture“.

Geriausiai parduodami muzikos albumai Amerikoje

"Popdaily.net“ sudarė geriausiai parduodamų muzikos albumų Amerikoje 2011 metais (iki šios dienos) sąrašą. Pirmoje vietoje karaliauja Adele su albumu „21“, jo parduota JAV net 1 848 000 kopijos. Antroje vietoje net milijonu mažiau, 836 000 kopijas pardavę „Mumford & Sons“. Britney Spears su naujuoju albumu „Femme Fatale“ šiuo metu užima #9 vietą, bendras pardavimų skaičius sudaro 519 000 kopijų. Tikėkimės laikui bėgant albumas pakils dar labiau! Pilnas geriausių albumų Top-100. 

Britney koncertuos Prancūzijoje ir Rusijoje?

Neseniai šaltinis paskelbė, kad Britney ruošiasi savo koncertinį turą pernešti ir į Europą. Paskelbta, jog spalio 5 diena Prancūzijoje įvyks vienas iš jos koncertų, bilietai pasiekiami nuo birželio 6 dienos. Bilietų pardavimo tinklapis patikina, kad informacija yra 100% tiesa, ir kad tai nėra tiesiog gandas. Taip pat pranešta, kad rugsėjo 27 diena numatomas koncertas Maskvoje, tačiau šis kolkas neturi jokių patvirtinimų. Tad belieka laukti, nes pasirodo vis daugiau pranešimų, kurie byloja, kad Britney ateinančią savaitę turėtų pranešti naujas turo datas. 

"US WEEKLY" straipsnis apie Britney


Britney „Billboard“ pozicijos

Till The World Ends
Hot 100: #7 (+1)
Pop Songs: #4 (=)
Dance/Club Play Songs: #4 (-3)
Radio Songs: #4 (=)
Digital Songs: #10 (+1)
Latin Pop Songs: #38
Canadian Hot 100: #7 (+1)
Aol Radio: #7 (-1)
Yahoo Video: #14
Adult Pop Songs: #23 (+2)
MySpace Songs: #7 (-3)


Femme Fatale
Billboard 200: #34 (-5)
Canadian Albums: #25

Britney Spears Social 50: #39 (-1)

Dar vienas naujas Britney „Femme Fatale“ koncertas

Tinklapis „Ticket Master“ atvėrė durys dar vienai Britney koncerto datai. Laimingasis miestas yra Atlantic City,  kuriema rugpjūčio 6 diena Britney surengs „Femme Fatale“ turo koncertą „Boardwalk Hall“ arenoje. Iš viso suplanuota jau 30 koncertų JAV ribose. Taip pat pranešama, kad dviejų savaičių bėgyje Britney turėtų pranešti naujus koncertus skirtus Jungtinei Karalystei, tačiau visą tai yra tik gandai. Tikėkimės Europą neliks nuskriausta.

Britney pasiekimai „MEDIATRAFFIC“

Septintasis Britney albumas „Femme Fatale“ nusileidžia trimis pozicijomis žemyn, ir šiuo metu užima #19 vietą pasaulio albumų tope, per savaite parduotos 36 000 albumo kopijos. Bendrai albumo pardavimai sudaro 999 356 kopijų, iš jų 521 203 parduotos JAV ribose. Antrasis Britney singlas „Till The World Ends“ atvirkščiai nei albumas pakyla trimis pozicijomis ir šiuo metu užima #10 vietą, bendroje sumoje turintis 189 000 taškų. Sveikinimai Britney!

Britney sėkmė socialiniuose tinklapiuose

Dar vakar vakare Britney gerbėjų-sekėjų skaičius socialiniame „Twitter“ tinklapyje viršijo 8 mln. ribą. Prieš kelis mėnesius buvusi „Twitter“ karalienė, šiuo metu Britney nusileidžia tokios asmenybėms, kaip: Lady Gaga (10,4 mln.), Justin Bieber (9,9 mln.) ir Barack Obama (8,2 mln.). Facebook tinklapyje Britney turi virš 11 mln. gerbėjų. Jeigu dar nesi jos gerbėjas šiuose socialiniuos tinklapiuose, nemiegok ir skubėk palaikyti savo žvaigždės!

"BRAVO" kanalo reklama skambant "I Wanna Go"

Rihanna interviu laidai "The Today Show"

Rihanna interviu laidai "The Today Show", 1:12 min. užduodamas klausimas apie jos pasirodymą kartu su Britney! 

Nauja žinutė nuo Britney

2011 m. gegužės 26 d., ketvirtadienis

Balsuojama už Britney "MMVA 2011" - Fave International Artist

Britney Spears yra nominuota "Much Music Video Awards 2011" -  Fave International Artist kategorijoje. Apdovanojimų ceremonija įvyks birželio 19 diena. Šiuo metu Britney su vaizdo klipu "Till The World Ends" lyderiauja savo kategorijoje. Nepamiršk pabalsuoti ir tu, tereikia sekti žemiau pateikta nuorodą, ir šalia Britney per Facebook prieiga paspausti "patinka", ir tavo balsas užskaitytas. Šiai dienai Britney turi 10 377 balsus, Lady Gaga - Born This Way - 7 975, Selena Gomez and The Scene - A Year Without Rain - 1 467, Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie - 1 213, Bruno Mars - Just The Way You Are - 1 010. Balsuojam! 
http://mmva.muchmusic.com/ur-fave-international/

Dienos gandas: "I Wanna Go" vaizdo klipo filmavimo darbai

Singlo „I Wanna Go“ vaizdo klipo filmavimo darbai vyksta itin intensyviai. Tačiau kol nėra jokių oficialių pranešimų, internetas mus maitina gandais gandeliais. Štai ką šiuo metu praneša dauguma Britney tinklapių. Filmavimas vyksta „Universal Studio“, kuri yra Los Andžele, tačiau viso vaizdo klipo veiksmas vyksta Niujorke. Šalia yra kino teatras, kurio afiša rašo: „Crossroads 2: Cross Harder“. Vėliau yra filmuojama scena, kurioje Britney vairuoja, tada išlipa iš automobilio ir yra apieškoma seksualaus policininko. Skamba, lyg vaizdo klipas bus šiokia tokia parodija. Britney aprangos stilius labai paprastas, džinsai, rožinis liemenukas ir švarkelis. Jos plaukai atrodo nuostabiai, beje ji turi dar ir rožinį kaspiną. Manoma, greitu laiku bus paviešintos nuotraukos. 

Nauja žinutė nuo Britney

2011 m. gegužės 24 d., antradienis

"I Wanna Go" vaizdo klipo koncepcija

Jau rytoj prasidės trečiojo singlo „I Wanna Go“ vaizdo klipo filmavimo darbai. Kaip praneša „HollywoodLife.com“ naujausias Britney vaizdo klipas neturės jokios choreografijos, tačiau bus pilnas blogųjų paparacių, režisierius Chris Marrs Piliero. Šaltinis skelbia: „Tai bus labai asmeniška su labai daug veiksmo“. Vietoj to, kad parodytų dainos seksualumą, vaizdo klipas žaismingu būdu atskleis Britney humoro jausmą. „Tai nebus visiškai tiesioginė dainos interpretacija“.
Vaizdo klipas prasidės spaudos konferencijos parodija, o patys paparaciai klausinės Britney netinkamų klausimų. Tada atlikėja juos iškeiks ir pabėgs, prieš tai net nesužinodama, kad jie visi yra robotai.
Britney galvoje kils įvairiausių fantazijų, vienos iš jų: glamonėsis su gerbėjų, pamirksės policininkui ir ir bus labai judri su kita karšta garsenybe. Kolkas nėra žinoma, kas bus jos partneris, tačiau šaltinis teigia, kad tai bus arba Matthew McConaughey, arba Kellan Lutz. Žavusis aktorius išgelbės Britney nuo paparacių, prieš tai jie glamonėsis mašinoje, tačiau Britney nežinos, kad jis irgi robotas.
Vaizdo klipo pabaigoje veiksmas sugrįžta atgal į spaudos konferencija, ir tada visi supranta, kad Britney tiesiog sapnavo. Tada ji kartu su aktorių išeina, jis atsisuka ir akimis sumirksi lygiai taip pat, kaip robotai iš Britney sapno.
Britney tikrai atrodys labai seksualiai, tačiau šiek tiek kitokiu būdu. Skelbiama, kad „Diesel“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, ir visą kainą dengia rėmėjas, apie 300 000 JAV dolerių. Tai nieko nuostabaus, nes jei pamenate "Hold It Against Me" buvo pilnas reklamos.
Taigi, šio vaizdo klipo koncepcija skamba tikrai kitaip, nei visi kiti iki šiol jos atlikti darbai. Filmavimas prasideda jau rytoj! Laukiame naujo Britney kūrinuko!  

M-1 Top-40 - "Till The World Ends" #4 vietoje!

M-1 Top-40 singlas "Till The World Ends" prarado dvi pozicijas ir nukrito į #4 vietą! Nepamirškite balsuoti už Britney, negalime leisti singlui nukristi, balsuojam!!! Britney verta #1 vietos!

Garsenybės apie Britney pasirodymą "BMA"

Fano filmuotas Britney ir Rihanna pasirodymas "S&M"

Internete pasklido kvailos kalbos, kad po pasirodymo Britney skubėjo pabėgti iš scenos, iš šio video matosi, kad iš tikro ji tik leido Rihanna mėgautis plojimais, kadangi pati buvo tik kviestinis svečias. Ak, tas Britney mielumas ir gerumas.

Britney pasirodymas "Jimmy Kimmel Live" laidoje

Nepamirškite, kad šiandien "Jimmy Kimmel Live" laidoje muzikinis svečias - Britney Spears. Sekite naujienas!

Britney pasirodymai "Billboard Music Awards" (HD kokybė)

Fergie džiaugiasi, kad Britney ruošiasi „didžiuliam sugrįžimui“

Kaip praneša „The Hollywood Reporter“ grupės „The Black eyed Peas“ atlikėja Fergie „Billboard Music Awards“ apdovanojimu metu išreiškė savo paramą Britney, sakydama: „Žinote, aš labai dažnai girdžiu apie Britney komandą, ir kokios griežtos jų taisyklės ir panašiai, taigi.... Aš nežinau. Britney turi kažką tokio stipraus“. Fergie taip pat išreiškė savo nuomonę apie tai, kad Britney sugebėjo suimti save į rankas po buvusių nelaimių: „Tai nuostabu! Tiek metų būti šou versle, išgyventi tiek daug nemalonumų, tiesiog žaviuosi stebėdama jos didžiuli sugrįžimą. Beje tai nuostabus dalykas“.

Snoop Dogg: „Britney atrodė nuostabiai!“

Būtent tai tinklapiui „theboombox.com“ pranešė garsus reperis Snoop Dogg, po bendro Britney ir Rihanna pasirodymo „Billboard Music Awards“ apdovanojimų metu. „Aš didžiuojuosi Britney. Niekas nenori gerbti moterų, kurios suklumpa ir vėliau vėl atsitiesia. Turiu ją pagirti už tai, kad ji sugebėjo susitvarkyti gyvenimą, ir už tai, kaip ji dabar atrodo. Ji visada bus karalienė tarp pop žvaigždžių“. Snoop Dogg taip pat atliko savo pasirodymą kartu su grupe „Far East Movement“.
„Daugybė jaunų merginų ima iš jos pavyzdį, todėl ji tikrai nusipelnė pagyrų už sugebėjimą sugrįžti į gyvenimą. Ji jaunoms mergaitėms parodo, kad tu gali suklysti ir vėliau ištaisyti savo klaidas“. Dėl bendro darbo su Britney, jis atsakė: „Klauskite Britney!“.

2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

"Billboard Music Awards 2011"

Kaip ir buvo tikėtasi, Britney kartu su Rihanna atidarė šiuos apdovanojimus. Merginos atliko hito "S&M" remiksą. Vėliau Britney kartu su Nicki Minaj atliko "Till The World Ends" remiksą, tiesa prieš tai pati Nicki atliko solinį pasirodymą. Žemiau pateikiama filmuota medžiaga, bei nuoroda į Facebook grupę, kur yra sukeltos visos nuotraukos.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.206635782708715.53175.174929449212682


Likus 2min iki šou pradžios

2011 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Gandas: Britney su Rihanna atidarys šou, o su Nicki uždarys



Robin Leach patvirtina dvigubą Britney pasirodymą „BMA“

Robin Leach – gerai žinoma ir gerbiama Las Vegaso žurnalistė, kuri ir ankščiau skelbė naujienas susijusias su Britney Spears, kadangi ji turi artimus ryšius su atlikėjos vadybininku Larry Rudolph. Savo Twitter profilyje Robin parašė: „Jau rytoj vakare „BMA“ metu du duetai su Britney Spears. Ceremoniją atidarys duetas su Rihanna, o vėliau su Nicki Minaj. Su Nicki ji atliks „Till The World Ends“. Aš manau, kad tai bus nepamirštamas pasirodymas. Britney ir Nicki kartu laukia koncertinis turas, ir jūs pirmą kartą pamatysite šias žvaigždes kartu scenoje atidarant renginį“.

Britney & Rihanna?

Šaltinis tvirtina, kad ši nuotrauka daryta Britney ir Rihanna repeticijos metu.

GODNEY BILLBOARDNEY!

"BMA" belaukiant: GODNEY BILLBOARDNEY!

Viso pasaulio Britney gerbėjai eina iš proto žinodami tai, kad šiandien įvyks "Billboard Music Awards", kuriuose Britney turi atlikti du pasirodymus: atidaromąjį su Rihanna ir vėliau kartu su turo drauge Nicki Minaj. Socialiniame "Twitter" tinklapyje tarp populiariausių temų pasauliniu mastu yra ir ši: "GODNEY BILLBOARDNEY" (7 valandos)! Gerbėjai nori vėl matyti Britney ant scenos po to, kai žurnalui "Harper Bazzar" pop karalienė pademonstravo pasakiškas kūno formas. Nors buvo jau net keli oficialus patvirtinimai, kad Britney tikrai dalyvaus, nauja Britney žinutė sukėlė nemaža paniką, kadangi joje skelbia, kad ruošiasi žiūrėti Billboard apdovanojimus. Manau visa tai yra tik palinksminti savo gerbėjus. Apdovanojimai jau šiandien, o tiksliau ankstyva pirmadienio rytą, 3h! Nepraleiskite progos vėl pamatyti Britney ant scenos!

Nauja žinutė nuo Britney

Nauja žinutė nuo Britney

2011 m. gegužės 21 d., šeštadienis

OFICIALU: Britney Spears atliks pasirodymą "Billboard Awards" metu

McDonald Selznick Associates (MSA) - tarptautinis šokėjų, choreografų, režisierių ir kitų kūrybinių industrijų darbuotojų atstovas praneša, kad Britney Spears rytoj atliks pasirodymą "Billboard Music Awards" metu. Tiffany Olson yra kūrybinė Britney pasirodymo direktorė. Tad nepraleiskite progos pamatyti gyva Britney pasirodymą apdovanojimų ceremonijoje, po beveik 3 metų pertraukos. 

Britney pakvietė kareivius į savo koncertą

Buvo pranešta, kad Britney pakvietė kareivius įrašius jos pirmojo singlo „Hold It Against Me“ koverį į viena iš savo koncertų.
„Aš esu labai laiminga, kad jie įrašė mano dainos versiją būdami Afganistane. Mane šildo ta mintis, kad mūsų šalies kareiviai klauso mano muzikos. Aš būsiu labai laiminga matydama juos viename iš savo koncertų, kaip garbingiausius svečius. Aš tikiuosi, kad jiems patiks mano šou, taip pat, kaip man patiko jų vaizdo klipas“, - pasakoja Britney.


Žinutė nuo The Ellen Show

Žinutė nuo George Lopez

"Jive" pakeitė trečiojo singlo viršelį

"Jive" visai neseniai pakeitė oficialų trečiojo singlo viršelį į žemiau pateiktąjį!


Britney pasirodys Billboard Music Awards! Du kartus!

Pasak šaltinio „US Weekly“ Britney Spears ruošiasi pasirodyti „Billboard Music Awards“, kurie įvyks rytoj Las Vegase. 
„Britney atliks vieną pasirodymą, manoma, kad tai bus atidaromasis šou kartu su Rihanna. Duetas atliks mega hitą „S&M“. Taip pat Britney pirmą kartą scenoje pasirodys kartu su Nicki Minaj. Šios merginos atliks hito „Till The World Ends“ remiksą“.
„Aš esu labai pagerbta būti kartu su Britney“, - sako Nicki. „Ji nuklojo kelią šiuolaikiniai pop muzikos kultūrai. Aš esu labai laiminga būti kartu su ją scenoje“.
„Tai bus didžiulis vakaras“, - sako Billboard. „Žmonės tikrai apie tai kalbės kitą diena“.

Gandai apie Britney pasirodymą tiesiai iš Billboard lūpų

Nauja žinutė nuo Britney

2011 m. gegužės 20 d., penktadienis

Oficialios Britney pozicijos pasaulio topuose

Žemiau yra pateikiamos oficialios Britney albumo "Femme Fatale" ir singlo "Till The World Ends" pozicijos įvairiose pasaulio šalyse:
"FEMME FATALE"
Meksika: # 18 (# 13)
Norvegija: # 19 (# 19)
Vengrija: # 20 (# 19)
Japonija: # 26 (# 21)
JAV: # 28 (# 20)
Slovėnija: # 28 (# 25)
Graikija: # 34 (# 32)
Šveicarija: # 35 (# 30)
Švedija: # 40 (# 24)
Italija: # 41 (# 29)
Ispanija: # 41 (# 32)
Australija: # 42 (# 31)
Jungtinė Karalystė: # 47 (# 40)
Čekijos Respublika: # 50 (# 29)
Prancūzija: # 53 (44)
Danija: # 81 (# 74)



"Till The World Ends"
Kanada: # 8 (# 5)
JAV: # 8 (# 6)
Šveicarija: # 10 (# 7)
Norvegija: # 12 (# 6)
Prancūzija: # 12 (# 9)
Australija: # 15 (# 9)
Naujoji Zelandija: # 15 (# 13)
Švedija: # 16 (# 12)
Ispanija: # 24 (# 17)
Italija: # 33 (# 36)
Jungtinė Karalystė: # 35 (# 26)
Suomija: # 36 (# 42)
Vokietija: # 43 (# 31)
Austrija: # 64 (# 43)
Danija: # 64 (# 61)

Daina „Up N‘ Down“ Pietų Korėjos Top-10

Pietų Korėja ir toliau rodo savo ištikimybę Britney. Dar viena jos daina „Up N‘ Down“ pateko į šios šalies oficialų Top-10. Iš viso net trys dainos Britney sąskaitoje, kurios šiuo metu patenka į Top-10.
Oficialus Pietų Korėjos singlų topas:
#05 (04) I Wanna Go, Britney Spears - 23 563, Iš viso: 335 401
#07 (06) S&M Remix, Rihanna feat. Britney Spears - 22 108, Iš viso: 131 426
#08 (37) Up N'Down, Britney Spears - 19 931, Iš viso: 27 351

Britney iTunes ir Mediabase reitingai


Praėjo daugiau nei du mėnesiai nuo tos dienos, kai buvo išleistas antrasis Britney singlas „Till The World Ends“, kuris tapo pasauliniu hitu. iTunes tope singlas užima #16 vietą, tuo tarpu Mediabase tope jau pakankamai ilgai tvirtai laikosi #3 vietos.  Štai keli šio singlo laimėjimai:
- „Nielsen SoundScan“ duomenimis, singlas parduotas 1 500 000 kopijų tiražu JAV ribose, tokiu būdu singlas tapo „platininiu“.
- Singlas turi didžiausią JAV radijo klausytojų auditoriją per 12,5 metų Britney karjeroje (daugiau nei 87 milijonai).
- Britney atliko dainą „GMA“ ir „Jimmy Kimmel Live“ šou, tai pat naktiniame klube „Rain Night Club“.
- Vaizdo klipo filmavimo darbai parodyti filme „I am Femme Fatale „, kuri specialiai sukūrė „MTV“.
- Vaizdo klipas turi dvi versija: režisieriaus ir choreografijos.
- Singlui buvo įrašytas premiksas kartu su Nicky Minaj ir Kesha, kuris užėmė #3 vietą „Billboard Hot 100“.

Britney ir Rihanna pasirodymas „Billboard“ apdovanojimų ceremonijoje?

Dar tik pasirodžius dainos „S&M“ duetiniai versijai, Rihanna davė interviu, kurio metu pasakė: „Mes ruošiamės atlikti „S&M“ pasirodymą „Billboard Awards“ ceremonijos atidarymo metu“. Tačiau nebuvo paminėti jokie vardai. Artėjant apdovanojimams, kurie įvyks jau gegužės 22 diena, sklinda vis daugiau kalbų, kad iš tikro bus Britney ir Rihanna bendras pasirodymas. Šaltinis „GimmeBritney“ paliko kelias žinutes Twitter profilyje:
- „Nežinau ant kiek tai patikima informacija, tačiau ne kas kitas, o Rihanna kartu su Britney repetavo „Sony“ studijoje.
- „Leiskite man pakartoti, kad tai nėra oficiali informacija, tačiau Rihanna buvo Los Andžele – naujienos gautos iš šokėjo“.
Kiek teko susidurti su šio tinklapio informacija, 90% ji būdavo gryna tiesa, tad tikėkimės, kad ir dabar jie neklysta!

Britney pozicijos Billboard topuose

Žemiau yra pateikiamos visos svarbiausios Britney „Billboard“ topų pozicijos. Antrasis Britney singlas šiuo metu užima #8 vietą „Billboard Hot 100“ tope.

Till The World Ends:
Billboard Hot 100: #8 (-2)
Radio Songs: #4 (+2)
Digital Songs: #11 (-2)
Pop Songs: #4 (=)
Dance/Club Play Songs: #1 (+1)
Yahoo Audio: #1 (+1)
Canadian Hot 100: #8 (-3)
Ilike libraries: Most added: #11 (+5)
AOL Radio: #6 (-4)
Adult Pop Songs: #25 (+1)

Femme Fatale:
Billboard 200: #29 (-9)

Britney Spears
Social 50: # 26 (-2)