2013 m. birželio 30 d., sekmadienis

Amazon: Perkamiausi albumai nuo 1999m.


Jungtinės Karalystės internetinės parduotuvės "Amazon" padalinys paskelbė tuos muzikos albumus, kurie nuo 1999 metų išleidimo buvo patys perkamiausi. Pirmoje topo vietoje atsidūrė atlikėja Adele su albumu "21", kuris įvardintas #4 perkamiausių visų laikų Jungtinės Karalystės albumu. Antroje vietoje taip pat užima Adele su debiutiniu albumu "19". Sąraše taip pat net trys kartus yra paminėta ir Britney Spears, būtent "In The Zone", "Britney" ir "Greatest Hits: My Prerogative" buvo patys sėkmingiausi šioje šalyje. Žemiau pateikiamas pilnas Top-10 perkamiausių "Amazon" padalinio albumu nuo 1999 metų:
1. Adele “21”
2. Adele “19”
3. Take That “Progress”
4. Susan Boyle “I Dreamed A Dream”
5. Britney Spears “In The Zone”
6. Kings of Leon “Only By The Night”
7. 
Britney Spears
 “Britney”
8. Amy Winehouse “Back To Black”
9. Mumford And Sons “Sigh No More”
10.
Britney Spears
 “Greatest Hits: My Prerogative”

2013 m. birželio 29 d., šeštadienis

Sėkmingiausi 2013 metų singlai


Paskelbti sėkmingiausi 2013 metais išleisti singlai:
1. Macklemore feat. Ryan Davis - Thrift Shop
2. Will.I.Am feat. Britney Spears - Scream And Shout
3. Pink feat. Nate Ruess - Just Give Me A Reason
4. Rihanna feat. Mikky Ekko - Stay 
5. Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
6. Bruno Mars - When I Was Your Man
7. Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
8. Lumineers - Ho Hey
9. Justin Timberlake - Mirrors
10. Daft Punk feat. Pharrell Williams - Get Lucky

Las Vegaso naujienos jau pirmadieni!


Las Vegaso žurnalistas Robin Leach ir vėl kaitina aistras dėl Las Vegaso koncertų. Naujausioje savo žinutėje skelbia, kad jau pirmadieni bus atskleista daugiau detalių apie šį niekaip nesuderinamą koncertų ciklą.

Watch ' new music video and read Britney Vegas show update on Monday she is ready and raring to go

2013 m. birželio 26 d., trečiadienis

Britney dirba studijoje su Savan ir Ammo


Britney šiuo metu dirba studijoje kartu su Jean Baptiste, Savan (prodiusavo "I Wanna Go", "Up & Down" ir "If You Seek Amy" ir ammo ("Ooh La La" ir "Drop Dead Beautiful").
Dar praėjusia savaite Jean Baptiste savo Facebook'e parašė:

"To all the Britney fans there’s a little rumor that I’m gonna be in the studio [this] week with Savan and Ammo. Ssssshhhhhhh!!!!!"

Smagu girdėti, kad būrys tikrai talentingų prodiuserių dirba ties būsimuoju Britney albumu. Kaip ir jūs laukiu nesulaukiu metų pabaigos!

Forbes: Įtakingiausios muzikos pasaulio garsenybės 2013


Kaip ir kasmet žurnalas "Forbes" sudaro įtakingiausių muzikos atlikėjų Top-100. Šiais metais Britney į jį nepateko, kadangi nekoncertavo, jos 12 mėnesių pajamos sudarė "tik" 24 mln. JAV dolerių, kurių nepakako patekti į Top-100. Praėjusiais metais Britney uždirbo 58 mln. JAV dolerių ir buvo įvardinta geriausiai uždirbusia atlikėja. Tikėkimės naujas albumas, turas ir koncertai Las Vegase padės jai užauginti jos "kraitį".

2013 m. birželio 25 d., antradienis

Nauja Britney žinutė


Šviežiausias singlas "Ooh La La" tiesiai iš Walmart


Naujausios singlo "Ooh La La" iTunes pozicijos


Singlas "Ooh La La" pasižymi visai neprastai iTunes pozicijų parodymais, atsižvelgiant į tai,kad tai tėra animacinio filmo garso takelis. Žiūrim topus:
# 18 Švedija
# 24 Hondūras
# 44 Venesuela
# 46 Meksika
# 53 Kanada
# 53 Indonezija
# 62 Japonija
# 63 Norvegija
# 67 Nikaragva
# 72 Ukraina
# 79 Salvadoras
# 81 Čilė
# 83 JAV
# 89 Gvatemala
# 90 Danija.

Britney ir Rihanna duetas?


Galimas įvykis, kad naujausiame Britney albume išgirsime dar viena jos duetą su pop muzikos "deimantu" Rihanna. Kalbos sklando, kad Rihanna įrašė dainą "Running Blind", o jos įrašų kompanija priskyrė šia daina prie Britney įrašų. Pati Rihanna paklausta apie tai nieko nepatvirtino, tačiau ir nepaneigė.


Štai čia pirminė dainos versija, kuria atlieka Elijah Blake:


Pirmasis jų duetas pavadinimu "S&M" užkariavo visą pasaulį, ir užkopė į "Billboard Hot 100" topo viršūnę.

Naujas vaizdo klipo "Ooh La La" kadras


Nauja Britney žinutė


Outrageous, in my sexy jeans...

2013 m. birželio 24 d., pirmadienis

Singlo "Ooh La La" sėkmė topuose

Singlas "Ooh La La" susilaukė pakankamai nemažai JAV radijo stotyse. Per 7 dienas nuo singlo išleidimo, oficialiame "Mediabase" tope šiuo metu užima #23 vietą, turintis 2895 grojimų radijo stotyse, bei jau sukaupęs 27,844 mln. klausytojų auditoriją. "iTunes" topuose singlas patenka į Top-100 net 20-je pasaulio šalių."Youtube" daina sulaukė 3,1 mln. peržiūrų. Taip pat reikia nepamiršti, kad greitu metu turėtų pasirodyti vaizdo klipas, kuris manoma gali dar labiau pagerinti šiuos rezultatus.

"Ooh La La" debiutuoja "Billboard Pop Songs" tope


Britney ir toliau įrodo pasauliui kodėl būtent ji yra vienas garsiausias vardas muzikos pasaulyje. Debiutuodamas #22 vietoje "Billboard's Mainstream Top-40" tope singlas "Ooh La La" suteikia Britney antrą aukščiausią singlo debiutą. Britney oficialiai peržengė Mariah Carey turėtą rekordą - 31 singlas, lydere išlieka Rihanna turinti 36 singlus.
"Publikos reakcija buvo nuostabi: jos gerbėjai reaguoja į viską, ką ji daro", - sako Erik Bradley, "WBBM Chicago" muzikos direktoriaus asistentas. "Ooh La La" liepos 17-23 dienomis nuskambėjo 56 kartus. Britney begalo svarbi muzikos pasaulyje, o daina tikrai skamba puikiai".

Sean ir Jayden mėgaujasi Malibu saule


Pilnas Paryžiuje įvykęs "Smurfai 2" flashmob'as

2013 m. birželio 23 d., sekmadienis

Filmo "Smurfai 2" treileris su "Ooh La La"

Robbie Williams savo koncerto Manchester metu sudainavo "Baby One More Time"

Britney nori ne tik Las Vegaso, bet ir turo!


Gera žinia visiems tiems, o tiksliau daugiau nei 99% Britney gerbėjų, kurie negyvena Las Vegase. Pasirodo ilgai laukiamas kontraktas vis dar nėra pasirašytas, nes Britney nori koncertuoti Las Vegase, bei surengti koncertinį turą, kadangi jos gerbėjai laukia visame pasaulyje. 
"Britney nori koncertuoti Las Vegase kas antrą savaitgalį, kadangi ji taip pat nori surengti koncertinį turą", - sako šaltinis.
Nors dar ankščiau buvo skelbiama, kad visos detalės turėtų paaiškėti mėnesio pabaigoje, tačiau šaltinis skeptiškai teigia, kad data bus nustumiama dar kokius 5-6 kartus, kadangi dar nėra sutvarkytos visos detalės. Taip pat nėra aišku, ar turas bus tik JAV ar pasaulinis, tačiau manau jeigu ir bus toks, Britney tikrai neapsiribos tik vienu gimtuoju žemynu. Na, o mums belieka laukti ir tikėtis geriausio!

2013 m. birželio 22 d., šeštadienis

Billboard: "2013 Mid-Year Awards"


Kaip ir kiekvienas metais, įtakingiausias muzikos žurnalas "Billboard" praėjus pusei metų pradeda savo balsavimą "2013 Mid-Year Awards". Įvairiose kategorijose galite balsuoti už jau nominuotus atlikėjus, arba įrašyti savo atlikėją. Šiuo metu Britney galime rasti paskutinėje kategorijoje - "Most Anticipated Music Event of 2013's Second Half". Būtinai balsuokite, juk mes tikrai laukiame naujos muzikos iš Britney! Ną, o čia patarimai, kur turite įrašyti patys:
First-half MVP - Britney Spears
Best Music Video - Will.I.Am feat. Britney Spears "Scream & Shout"
Balsuoti galite čia.

"Smurfai 2" flashmob'as Prancūzijoje


Nedidelė flashmob'o ištrauka iš Prancūzijos, skirto filmo "Smurfai 2" premjerai.

Internete pasirodė oficiali dainos "Ooh La La" instrumentinė versija

Birželio 21d. - Britney apsiperka kartu su David'u


Paviešintos naujos žurnalo "Shape" nuotraukos






Britney bendrauja su Miley Cyrus




Britney organizuoja aukcioną

Kalbant apie gerus darbus, tai Britney Twitter profilyje parašė žinutę, kurioje nori gerbėjus paraginti atlikti gerus darbus. Britney paaukojo iš "Femme Fatale" turo šaliką ir antrankius, kurie buvo naudoti atliekant dainą "Lace & Leather". Visos surinktos lėšos keliaus organizacijai "Soles 4 Souls", kuri kovoja su skurdu.

Nauja Britney žinutė


#ThrowbackThursday! Feeling very #OohLaLa in this pic for The Onyx Hotel Tour http://instagram.com/p/azI1xFG8K2/

2013 m. birželio 19 d., trečiadienis

Birželio 19d. - Britney pastebėta "Four Seasons" viešbutyje


"Ooh La La" kritikų įvertinimai


Oops!...she did it again! Frazė, kuri niekada nebus pamiršta! Kritikai mėgsta naujausia Britney singlą "Ooh La La" skirta vaikiškam filmui "Smurfai 2". Daina tikrai užkrečianti. Štai keletas įvertinimų:
- "daugybė suaugusiųjų šėls pagal ši vaikišką hitą, aukščiausias įvertinimas" - Entertainment Weekly
- "Mama Spears vaikiškai draugiška daina pilna hyperaktyvios energijos, akustinė gitara, pakvaišęs priedainis, triukšmingas elektroninis skambesys. Smurfastiška?" - USA Today
-  "... pop žvaigždė tikrai vis dar turi skonį šokių ritmams" - Los Angeles Times
-  "Dabar kai jau jūs tai girdėjote, pabandykite išmesti iš galvos" - Rolling Stone
-  "Daina tikrai puikiai įsiterpia į smurfišką mielumo ir saldumo oazę" - Billboard
- "Šlovinkite! Pagaliau ji čia! Britney Spears įnašas į "Smurfai 2" filmą vadinasi "Ooh La La", ir tai ritmiška, gyvybinga daina tinkanti įvairaus amžiaus vaikams. Rimtai, visiems amžiaus tarpe nuo 2 iki 32 tai patinka!" - MTV Buzzworthy
- "Naujasis hitas yra tikras pop muzikos saldainiukas skirtas masėms. Negalime nieko padėti, tik linksėti galva į ritmą" - Perez Hilton
 - ""Ooh La La" turi gabalėlį Britney šokių rimto, tačiau kartu su vaikiškos kokybės muzika. Trumai tariant puiki daina vasaros laikmečiui" - Examiner.com

Singlo "Ooh La La" rezultatai per pirmasiąs dienas


Singlas "Ooh La La" susilaukė įvairiausių atsiliepimų tiek iš kritikų, tiek iš gerbėjų, mat visi tikėjosi, kad singlas šaus į iTunes topo viršūnę. JAV singlas šiuo metu nepasiekė net Top-30, ir visi baiminasi, kad toks pats likimas laukia ir būsimo Britney albumo. Tačiau manau nereikia pergyventi, šis singlas yra skirtas vaikiškam filmui, tai nėra trankus šokių hitas. Štai jums keletas skaičių:
- per kelias dienas "Ooh La La" pateko į Pop Radio Top-40,
- pasiekė #1 vietą Vietnamo, Venesuelos, Peru, Argentinos, Bulgarijos ir Gvatemalos iTunes topuose.
- pateko į Top-10 20-yje pasaulio šalių,
- beveik pasiekė Mediabase Top-30 (radijo grojimai visame pasaulyje),
- 2,038 mln. perklausų Vevo.

Pilname pranešime naujausios iTunes topo pozicijos:

2013 m. birželio 18 d., antradienis

Naujausios "Ooh La La" pozicijos iTunes topuose


# 01 - Argentina
# 02 - Brazilija
# 02 - Čilė
# 02 - Salvadoras
# 02 - Gvatemala
# 02 - Venesuela
# 03 - Bulgarija
# 03 - Kosta Rika
# 03 - Peru
# 04 - Singapūras
# 04 - Tailandas
# 05 - Vietnamas
# 06 - Kambodža
# 06 - Izraelis
# 06 - Dominikos Respublika
# 08 - Filipinai
# 09 - Indonezija
# 10 - Kolumbija
# 10 - Čekija
# 11 - Malaizija
# 11 - Švedija
# 11 - Ukraina
# 14 - Vengrija
# 15 - Rusija
# 16 - Graikija
# 17 - Ispanija
# 18 - Italija
# 19 - Ekvadoras
# 19 - Slovakija
# 19 - Meksika
# 19 - Taivanas
# 22 - Honkongas
# 26 - Prancūzija
# 29 - Baltarusija
# 29 - Portugalija
# 32 - Suomija
# 32 - Lenkija
# 34 - Pietų Afrika
# 39 - JAV
# 39 - Turkija

Naujas Britney albumas jau metų pabaigoje


Britney oficialiai patvirtino, kad visus savo gerbėjus savo naujuoju 8-uoju albumu nudžiugins jau metų pabaigoje. Ji patikino, kad gerbėjai bus maloniai nustebinti nauju albumo skambesiu. 
Interviu su Ryan Seacrest metu, Britney pasakė: "Šiuo metu albumo darbai yra pradinėje stadijoje. Aš noriu, kad šis albumas būtų kitoks nei ankstesnieji".
Apie darbą su Will.I.Am: "Jis turi paruošęs kelias įdomias dainas, kuriose yra daug gitaros skambesio. Manau klausytojai bus maloniai nustebinti. Kitos savaitės bėgyje prasidės darbai su William Orbit. Iki šiol nesu su juo dirbusi, todėl su nekantrumu laukiu tos dienos".
Britney oficialiai patvirtino, kad tikrai iki metų pabaigos sulauksime naujausio jos albumo. Tad viso labo liko laukti tik maksimaliai 6 mėnesiai.

Nauja Britney žinutė


2013 m. birželio 17 d., pirmadienis

Pirmosios singlo "Ooh La La" pozicijos iTunes topuose


# 1 Gvatemala
# 2 Kosta Rika
# 2 Venesuela
# 2 Vietnamas
# 3 Brazilija
# 3 Dominikos Respublika
# 3 Salvadoras
# 5 Argentina
# 9 Čilė
# 9 Izraelis
# 9 Tailandas
# 12 Portugalija
# 12 Singapūras
# 13 Kolumbija
# 14 Ekvadoras
# 14 Rusija
# 14 Slovakija
# 15 Ispanija
# 17 Graikija
# 17 Švedija
# 17 Lenkija
# 19 Filipinai
# 21 Baltarusija
# 23 Peru
# 27 Prancūzija
# 27 Turkija
# 29 Italija
# 33 Suomija
# 34 Malaizija
# 39 Vengrija
# 44 JAV
# 45 Indonezija
# 46 Meksika
# 56 Australija
# 71 Belgija
# 75 Nyderlandai
# 87 Norvegija
# 96 Šveicarija
# 99 Airija

Britney kartu su G.R.L. merginomis

Britney kartu su merginu grupe G.R.L. įrašė specialų video, kuriame reklamuoja savo naujausia singlą "Ooh La La", kuris yra filmo "Smurfai 2" garso takelis. Britney atrodo tiesiog pasakiškai!


"Ooh La La" jau ir iTunes






Nauja Britney žinutė



People! We are live live live on iTunes:http://smarturl.it/BritneyOohLaLa?IQid=FB

Turn it up till the speakers POP! The G.R.L. song "Vacation" comes free when u buy #OohLaLa on iTunes. Girls are hot & so is the track 

Britney interviu su Ryan Seacrest


Esminiai dalykai:
- jos berniukai dievina smurfus
- berniukai pasirodys vaizdo klipe
- vaizdo klipas pasirodys po kelių savaičių
- ji sportuoja dėl savęs
- kalbėjo apie Las Vegasą, bet nieko konkretaus nepatvirtino
- klausosi Mariah Carey
- 8-asis albumas pasirodys metų pabaigoje.

Straipsnis iš RyanSeacrest.com:
With “Ooh La La” sounding a bit different than our usual Brit Brit, the singer describes the song as, “definitely straight-up pop … it has a young feel to it … but the the main reason why I did it was because my boys. They’re obsessed with the Smurfs. We’ve seen The Smurfs movie a million trillion times and they were told they could be in the video and all this cool stuff, so that’s the reason why I did it.”
And Britney’s boys, Sean Preston and Jayden, took full advantage of that offer. “They were actually really, really good onset. They were, like, acting and my oldest son Preston was right on cue every time they would tell him to do something,” Britney gushed. “They play themselves … [but when] we did the actual shoot of the video I didn’t see [them]. I was in hair and makeup, so later on I got to see what they actually did on camera and it was adorable.” So what does “Ooh La La” mean? “I think it doesn’t really certainly mean a certain phrase or anything, but it’s about feeling good,” Brit explained. “Like you make me feel like ‘ooh la la’ like when a guy makes you giddy … it’s more of a feeling.”
And one thing that would make Britney fans feel some “ooh la la” is if she were to take on that rumored Las Vegas residency. So is the pop star headed to Planet Hollywood’s stage? “It’s quite possible , yes, [but] nothing’s confirmed yet,” she teased. Aside from working on her latest single for the Smurfs soundtrack, the singer’s been showing off a svelte physique. So what’s Britney’s secret?
“I’m doing a lot of yoga right now,” she explained. “It’s like my go-to between all anxiety and everything.” But it hasn’t always been Brit’s exercise of choice. “The first time I did yoga I didn’t like it at all,” she said. “I think the key is finding a good teacher, someone you kind of connect with and if you do find that person then it doesn’t feel like you’re bored or impatient because I’ve been in tons of classes where I’m so over it and I can’t deal and want it to end, but I think if you find the right instructor, it does wonders for your body.”
Britney’s also been busy working on her upcoming eighth studio album. The songstress shares it’s “definitly at the beginning stages right now … but I want to definitely take this album and have a new approach with it and make it a little different than anything I’ve ever done.”
And along for that ride will be fellow hit-maker Will.i.am, who is producing Britney’s record. “Will has a lot of really interesting different tracks that I’ve listened to that are really cool that I haven’t actually written on yet, but there’s a lot of guitar and I think people wil be surprised with this album. It’s gong to be really different.”
“[Madonna's producer] William Orbit is coming in to town next week for me to work with,” she added. “I’ve never worked with him before so I’m really, really excited … I think the kids will appreciate it, but I think this music will have more of a cool approach to it … My sons are 6 and 7, so they’re just now getting to the stage of where of you can’t kiss Mommy in front of your friends and all that kind of stuff so they’re getting what’s cool and not.” So when can we expect this different, more cool-sounding Britney?! “By the end of the year,” the pop princess promises!

Oficiali "Ooh La La" premjera

#OohLaLaPremiere http://smarturl.it/OohLaLapv?IQid=FB For my two precious boys & the adorable #Smurfs... hope y'all love it as much as they do :)

Nauja Britney žinutė




2013 m. birželio 16 d., sekmadienis

Twitter gerbėjai sveikina "Femme Fatale" turą su gimtadieniu


"Femme Fatale" turas švenčia 2 metų jubiliejų


Lygiai prieš du metus, birželio 16 diena, JAV, Sakramento mieste "Power Balance" paviljone įvyko pasaulinio "Femme Fatale" turo premjera, kuriame skambėjo tiek naujos "Femme Fatale" albumo dainos, tiek ir seni, visiems gerai pažįstami hitai. Tai buvo nepakartojamas šou, kuris apkeliavo beveik visą pasaulį.
Pagrindinė turo koncepcija buvo parodyti Britney įvairių epochų įtakingiausių moterų pavidaluose. Kostiumus sukūrė garsus filipinų kilmės dizaineris Zaldy Goco, kuris sceninius rūbus kūrė pačiam pop muzikos karaliui Michael Jackson. Apkeliavus pasaulį, surengus 45 koncertus Šiaurės Amerikoje, 26 - Europoje, 7- Pietų Amerikoje, bei viena - Azijoje, turas sugebėjo uždirbti 68,7 mln. JAV dolerių.
Pasižiūrėti koncertą galite čia.

Birželio 15d. - Britney pasiėme David'ą iš "Supercuts" salono



2013 m. birželio 15 d., šeštadienis

Britney parašė žinutę William Orbit


William Orbit savo Twitter paskyroje pabendravo su keliais Britney gerbėjais ir atsakė į jų klausimus apie būsimą albumą, apibūdindamas ji "EPIC". Atrodo jis per daug buvo atviras, Britney jam parašė visko neišpasakoti:


Nauja Britney žinutė


Ryan Seacrest: 5 dalykai apie "Ooh La La"


Kaip ir visi kiti, taip ir Ryan Seacrest prieš pat dainos premjera nori mums paerzinti įvairiais komentarais. Savo puslapyje jis pranešė apie būsimą premjerą, bei paskelbė 5 dalykus, kuriuos privalome žinoti apie būsimą Britney hitą, kuris pasirodys jau birželio 17 diena:
1. "Ooh La La" premjera įvyks 5h ryto Lietuvos laiku, rytinės radijos laidos su Ryan Seacrest metu, vėliau daina bus pasiekiama ir iTunes parduotuvėje.
2. Singlą prodiusavo Dr. Luke, kuris prisidėjo prie "Till The World Ends" ir "Hold It Against Me" kūrimo, bei Cirkut ir Ammo.
3. Daina bus animacinio filmo garso takelis.
4. Prieš pat singlo premjera Britney paskambins į tiesioginę laidos transliaciją, tai bus jos pirmasis interviu apie būsimą singlą.
5. Daugiau detalių sužinosite Twitter sekdami @OnAirWithRyan, užduodami klausimus ir rašydami žinutes naudokite prierašą - #BritneyOnSeacrest.
Britney žurnalui "Billboard" prisipažino, kad dar būdama jauna labai mėgo smurfus, o dabar jos mažieji vaikučiai taip pat dievina šiuos mėlynus žmogelius. Britney norėjo nustebinti savo vaikus, įrašydama dainą būtent šiam animaciniam filmukui. It’s Smurftastic!

2013 m. birželio 14 d., penktadienis

Liko tik 3 dienos iki "Ooh La La"! O tu irgi lauki?


Z100 gros "Ooh La La" kas valanda


Švenčiant naujo Britney singlo "Ooh La La" pasaulinę premjerą, didžiausia Niujorko radijo stotis "Z100" pirmadieni daina leis į eterį kas valanda. Tokiu būdu skelbs pasauliui naujausia vasaros hitą. Taip pat Britney dalyvaus Ryan Seacrest Radijo KIIS FM pokalbių šou. Premjeros metu jai bus užduoti keli klausimai, tikėkimės sužinosime žinių ir apie naująjį jos albumą.



Pirmadieni trumpas Britney interviu su Ryan Seacrest


Britney suteiks trumpa intervių pirmadieni, kuomet įvyks pasaulinė "Ooh La La" premjera. Radijo laidų vedėjas Ryan Seacrest jau ruošia klausimus mūsų pop princesei. Nepamiršk patikrinti mūsų puslapio ir sužinosi visas naujienas.

"Ooh La La" vaizdo klipas kartu su Britney berniukais


Kaip jau ankščiau minėjome, keli šaltiniai paskelbė apie tai, jog naujajame vaizdo klipe pasirodys ir Britney sūnūs. Naujausioje savo žinutėje Britney patvirtina, kad vaizdo klipas "Ooh La La" bus ypač smagus jos vaikams. Greitai pamatysime patys!


"Ooh La La" premjera jau PIRMADIENI!


Kaip jau minėjome, Britney savo Twitter profilyje parašė žinutę, kurioje visiems fanams pranešė, kad singlas "Ooh La La" bus išleistas pirmadieni Ryan Seacrest radijo laidos metu. Laukiam nesulaukiam!






Nauja Britney žinutė


So, I have a little Ooh La La update for y'all. The single is coming on Monday! Make sure to listen to On Air with Ryan Seacrest in the AM #BritneyOohLaLaMonday

William Orbit atsakė į tai, koks bus naujas Britney albumas


2013 m. birželio 12 d., trečiadienis

Britney šokėjai Mark ir Donald Romain pasakoja apie savo patirtį


Broliai dvyniai Mark ir Donald Romain, šokėjai, kurie 2011 metais dalyvavo pasauliniame Britney "Femme Fatale" ture papasakojo apie savo patirtį dirbant kartu su pop princese:
"Būti kartu su Britney buvo nepakartojama. Kai aš buvau labai jaunas, mano pusbrolis mūsų šeimos rate visuomet parodijuodavo Britney pasirodymus. Mark ir aš buvome jauni šokėjai. Aš mačiau kuomet Britney atidarydavo grupės "NSYNC" koncertinius pasirodymus, tuomet ji dar buvo kylanti žvaigždė. Po to koncerto aš grįžau namo ir pasakiau senelei, kad ten buvo atlikėja, kuri atidarė jų koncertą ir aš labai norėčiau šokti kartu su ja. Kaip ir didelė dalis jaunimo, kuri užaugo kartu su Britney dainomis, aš taip pat buvau didelis jos gerbėjas, ir esu laimingas man suteikta proga kartu su ja šokti vienoje scenoje. Manau, kad jokia kita patirtis neprilygs šitai. Šokant kartu su ja, pasižiūri į šoną ir matai, kad tavo dievinama atlikėja šoka kartu su tavimi", - pasakoja Donald.
Mark trumpai papasakojo apie filmavimasi vaizdo klipe: "Mano nepamirštamas įvykis buvo "Till The World Ends" vaizdo klipo filmavimas kartu su Britney. Mano svajonė išsipildė, visada norėjau šokti jos vaizdo klipe, tai buvo nepakartojama. Aš prisimenu tarptautinę singlo "Baby One More Time" sėkmę ir visus kitus jos vaizdo klipus, bei pasirodymus".

2013 m. birželio 11 d., antradienis

“Ooh La La” #1 Walmart Pre-Order


"Ooh La La" jau pradėjo rodyti savo mažus, tačiau visgi pasiekimus. Nors oficialiai singlas pasirodys tik birželio 16 diena iTunes prekybos sistemoje, tačiau CD diskas, kuri galite iš anksto užsisakyti "Walmart" prekybos tinkle, jau puikuojasi #1 vietoje tarp labiausiai laukiamų prekių. Liko laukti nebedaug!