2014 m. rugpjūčio 31 d., sekmadienis

2014 m. rugpjūčio 29 d., penktadienis

Naujas Britney interviu su "Variety"


Šiek tiek linksmesnės žinios iš Britney muzikinio fronto. Atlikėja turėjo intervių su "Variety Magazine". ir išdėstė daugybę detalių, kas mūsų laukia ateityje. Interviu metu Britney atskleidė, kad ji atnaujino sutartį su RCA dar 4 albumams ir laisvalaikiu įrašinėja naują muziką:

"Actually no. I’m really happy with the way I’m set up right now going to Vegas and coming back and having my foundation here” she says. “I’m a home girl. I really don’t see how I went all over the place and traveled the world and did everything. I feel like I was out of my frickin’ mind and I did that for 15 years. But I was just so hungry and young and eager to pursue my dreams that it made sense then. It’s really easy to lose track of where you are and what you’re doing.
In my off-time I do record” Spears says. “Once in a while I’ll just go into the studio if there’s a really good song that I have in my head and want to do. I think as artists you’re constantly in creative motion. If I stopped writing songs then that’s a part of me that would stop in my life and I need constant motion… I’m definitely more in a creative space now. You have more time to go there spiritually in your home with a piano than you would being in a hotel room."

Pilną intervių galite perskaityti čia.

Britney pasidalino video įrašu



Britney išsiskyrė su savo vaikinu


Šiandien Britney parašė žinutę, kuri visiems jos gerbėjams užminė didžiulę mįslę, kas gi iš tikro nutiko. Vėliau pasirodė pranešimai, kad Britney išsiskyrė su ilgamečiu savo draugu David'u. Skelbiama, kad yra video įrašas, kuriame užfiksuotas Britney jau dabar buvęs draugas besibučiuojantis su kita mergina. Apie tai sužinojęs Britney tėvas nedelsiant nupirko šį įrašą sumokėjęs ganėtinai nemaža sumą, kad tai nebūtų paviešinta.


Trysdešimt šeštas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase



Vakar, rugpjūčio 28 diena įvyko trisdešimt šeštas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase. Prieš šį koncertą Britney pasidalino žinute, kurioje pranešė, kad ji ir vėl yra vieniša. Koncerto metu lyriška baladė "Perfume" buvo pakeista į "Alien". Dainos metu matėsi, kaip Britney sunkiai sekėsi tramdyti ašaras.
Daugiau video galite peržiūrėti čia, čia ir čia.

2014 m. rugpjūčio 26 d., antradienis

Reklaminė "The Intimate" kolekcijos nuotrauka


Ryan Cabrera pasidalino "Piece Of Me" filmuota medžiaga


2014 m. rugpjūčio 25 d., pirmadienis

Rugpjūčio 25d. - Britney kartu su David'u Thousand Oaks



Trisdešimt ketvirtas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase



Vakar, rugpjūčio 25 diena įvyko trisdešimt ketvirtas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase. Tuo tarpu Los Andžele vyko "MTV VMA 2014" apdovanojimai, kuriuose atlikėja Katy Perry pagerbė Britney ir buvo apsirengusi jos legendine džinsine suknele, kuria ji vilkėjo 2001 metais. 
Vaizdo medžiagą galite peržiūrėti čia, čia, čia ir čia.

Nauja Britney žinutė


2014 m. rugpjūčio 24 d., sekmadienis

Gerbėjas įteikia laišką Britney

Paskutiniu metu mus pasiekia vis daugiau nuostabių istorijų iš susitikimų su Britney, kurie parodo, kodėl mes taip žavimės mūsų dievaite. Vienas iš Britney gerbėjų susitikimo metu su Britney padavė jai savo laišką. Vėliau po susitikimo prie jo pribėgo Britney asmens sargybinis ir pasakė, kad Britney paprašė jo adreso, kad galėtų atsakyti į jo laišką. Britney pasakė, kad šis gerbėjo laiškas jai labai brangus. Tokie maži dalykai ir parodo, kodėl mes taip besąlygiškai mylime mūsų Britney!



Trysdešimt trečias Britney "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, rugpjūčio 23 diena įvyko dar vienas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase. Nebuvo pastebėta jokių pokyčių nuo praeito koncerto. Atliekant dainą "Freakshow" Britney po sceną ir vėl vedžiojo savo vaikiną David'ą. Video medžiagą galite pažiūrėti čia, čia, čia ir čia.

Nauja Britney žinutė


2014 m. rugpjūčio 23 d., šeštadienis

Išsiųsti pakvietimai į "The Intimate" kolekcijos pristatymą

Jau visai netrukus pasauliui bus pristatyta naujausia Britney "The Intimate" kolekcija. Britney jau išsiuntė pakvietimus visiems žinomiausiems Niujorko mados atstovams ir žurnalams. Gavėjai mielai pasidalino savo kvietimais su gerbėjais Instagram profiliuose. Kvietimai išsiųsti "People","Lucky", "Teen Vogue" ir mados marketingo direktoriui. Nekantriai laukiame pačio madų šou!




Rugpjūčio 22d. - Britney kartu su šeima pastebėta mieste



Labai linksmas Britney vaizdelis



2014 m. rugpjūčio 22 d., penktadienis

Nauja Britney žinutė


Britney atrado savo naują dainą

Internautai belaukdami naujos Britney dainos nesnaudžia ir iš jos Instagram vaizdinės medžiagos sukūrė visiškai naują dainą. Britney buvo maloniai nustebinta ir pasidalino tuo su savo gerbėjais:



Nauja Britney žinutė


2014 m. rugpjūčio 21 d., ketvirtadienis

Britney išpildė mirštančio gerbėjo norą


Prisimenate vaikiną vardu Cory, kuris serga mirtina liga ir paskutinis jo noras yra pamatyti Britney Las Vegase? Mes rodėme ir jo sukurta video filmą, kuriame jo šeima rinko aukas, kad išgalėtų nuvežti sūnų į koncertą. Pasirodo norai tikrai pildosi. Rugpjūčio 19 diena vykusiame koncerte Cory linksminosi "Piece Of Me" koncerte. Britney visa jo šeimyną kartu su juo nuskraidino į Las Vegasą ir skyrė VIP vietas koncerto metu. Auksinė Britney širdis.








Trysdešimt antras "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, rugpjūčio 20 diena įvyko eilinis Britney koncertas Las Vegase. Mūsų Facebook puslapyje kaip visada galite rasti daugiau nuotraukų, o žemiau skelbiamos nuorodos į vakar dienos vaizdinės medžiagos skiltį.

Nauja Britney "The Intimate" kolekcijos nuotrauka


Nauja Britney žinutė


2014 m. rugpjūčio 20 d., trečiadienis

Britney šokėjai sudalyvavo "Ice Bucket Challenges" akcijoje

Trysdešimt pirmas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, rugpjūčio 19 diena įvyko dar vienas pilnai išpirktas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase. Britney ir vėl pilnai salei žmonių parodė savo puikias kūno formas, bei užkrečiančia energija atliekant visas legendines dainas. 

1.Work Bitch (Full)
2.Womanizer (Full)
3.3 (Full)
4.Everytime (Link 1)
5.Baby One More Time (Full)
6.Oops I Did It Again (Full)
7.Me Against The Music (Full)
8.Gimme More (Full)
9.Break The Ice (Full)
10.Piece Of Me (Full)
11.Boys (Link 1)
12.Perfume (Link 1)
13.Slave 4 U (Full)
14.Freakshow (Full)
15.Do Somethin (Full)
16.Circus (Full)
17.I Wanna Go (Full)
18.Lucky (Full)
19.Toxic (Full)
20.Stronger (Link 1)
21.(You Drive Me) Crazy (Link 1)
22. Till The World Ends (Link 1)


2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Keturi "The Intimate" kolekcijos pavadinimai


Pinterest puslapyje sukurta naujausios Britney "The Intimate" kolekcijos albumas, kuris atskleidžia keturis šios kolekcijos pavadinimus: Florals, Angelica, Camellia ir Ambrosia. Kiekviename albume yra įkeltos nuotraukos, kurios atspindi kolekcijos veidą ir jos įkvėpimo šaltinius. Nuotraukas pasižiūrėti galite čia.

Britney pristato nauja "The Intimate" kolekcijos nuotrauką


Rugpjūčio 18d. - Britney apsipirkinėja kartu su David'u


Britney priėmė "Ice Bucket Challenge" iššūkį

Pradžioje šioje akcijoje sudalyvavo Britney sesuo Jamie Lynn, kuri vėliau metė iššūkį savo sesei. Britney ilgai nelaukė ir išpylė ant savęs kibirą ledinio vandens ir metė iššūkį Adamui Sandleriui. 
Ice Bucket Challenge - tai labdaros akcija, kurios dalyvis turi ant savęs išpilti kibirą ledinio vandens, visa šią procedūrą nufilmuoti ir patalpinti į internetą. Vėliau, jie gali mesti iššūkį savo draugams. Jeigu neatlieki užduoties per 24 valandas, privalai į "ALS Association" organizacijos sąskaitą pervesti 100 000 dolerių. Visos šios akcijos tikslas apšviesti žmones, apie centrinės nervinės sistemos ligas (ALS). 




Nauja reklaminė "The Intimate" kolekcijos nuotrauka


2014 m. rugpjūčio 17 d., sekmadienis

Britney kartu su šokėjais švenčia gimtadienį


Britney prisijungė prie "Snapchat"



Trisdešimtas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, rugpjūčio 16 diena įvyko dar vienas Britney koncertas. Koncerto metu neužfiksuota jokių pokyčių apart tų, kuriuos minėjome vakar. Britney pasižymėjo puikia energija ir gera nuotaika.