2017 m. kovo 31 d., penktadienis

Britney "Piece Of Me" koncertai Japonijoje


Šiandien buvo oficialiai paskelbta apie naujus Britney koncertus, kurie įvyks tolimojoje Japonijoje. Iš viso šioje šalyje įvyks 3 koncertai, birželio 3 ir 4 dienomis Tokijuje, o birželio 6 diena Osakoje. Bilietai prekyboje nuo gegužės 7 dienos. Laukiame naujų datų!


2017 m. kovo 30 d., ketvirtadienis

Dušimtai penktas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, kovo 29 diena įvyko naujas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase. Koncerto metu Britney pademonstravo naują sceninį kostiumą. Daugiau nuotraukų ir filmuotos medžiagos rasite šiame puslapyje.

A post shared by Tim Halaska (@timhalaska) on

2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Pasaulinio turo naujienos


Po vakar paskelbtų pirmųjų dviejų "Piece Of Me" koncertų datų, skelbiama, kad greitu metu bus paviešinta koncerto data Vietname. Taip pat Liepai yra suplanuoti koncertai Londone, Madride ir Paryžiuje. Vasaros gale numatyti koncertai Rio de Žaneire, Keiptaune ir Buenos Airėse. Galimybė surengti koncertus Japonijoje ir Meksikoje. Įvairūs šaltiniai teigia, kad į Izraelyje vyksianti koncertą jau parduota 15 000 bilietų. Laukiame daugiau naujienų!

2017 m. kovo 28 d., antradienis

Britney pasirodys Brazilijos festivalyje "Rock in Rio"?


Didžiausio Brazilijos muzikos festivalio "Rock in Rio" organizatoriai užsiminė galimybę surengti Britney koncertą. Festivalis įvyks rugsėjo 15-24 dienomis "Barra Olympic Park" arenoje Rio de Žaneire, Brazilijoje. 

Britney koncertuos ir Filipinuose


Visai šviežiai patvirtinta dar viena nauja data. Britney ruošiasi koncertuoti ir Filipinų sostinėje Manila. "Piece Of Me" koncertas ten įvyks jau birželio 15 diena "Mall Of Asia Arena" aikštėje, kurios talpumas yra 20 000 žmonių. Bilietai prekyboje nuo balandžio 5 dienos. 
Taip pat skelbiama, kad atlikėja planuoja užsukti į Japoniją, Argentiną, Braziliją, Prancūziją ir Jungtinę Karalystę. Vedamos derybos dėl koncertų Australijoje. Nusimato tikrai karšta vasara!

Oficialu: Britney ruošiasi pasauliniam turui


Šiandien specialios spaudos konferencijos metu buvo paskelbta, kad šių metų liepos 3 diena Britney koncertuos Tel Avive "Yarkon Park" arenoje, kuri talpina apie 100 000 žmonių. Pranešama, kad už šį koncertą atlikėjai bus sumokėta 3 mln. JAV dolerių. Bilietus galite įsigyti šiame puslapyje. Pranešama, kad per pirmąsias valandas parduota kiek daugiau nei 10 000 bilietų.
Britney taip pat savo Twitter profilyje pasidalino džiugia žinia ir pranešė apie pasaulinį turą su dabartiniais "Piece Of Me" koncertais. 




Britney planuoja pratęsti "Piece Of Me" koncertus su išskirtinėmis teisėmis


"Las Vegas Sun" žurnalistas Robin Leach pranešė apie Britney planus pratęsti savo rezidenciją Las Vegase dar 2-iems metams. Šiais metais atlikėjai jau buvo pateiktas pasiūlymas su dviejų metų terminu, taip pat pasiūlę solidžią pinigų sumą, kuri viršija prieš tai buvusius kontraktus. Tačiau Britney ir jos komanda nebuvo iki galo apsisprendusi. 
Dabar "Planet Hollywood" pateikė jai naują pasiūlymą, kuriame yra įtraukta nauja ir išskirtinė sąlyga, kuri ankščiau nebuvo galima. Britney planuoja pasaulinį turą, o tai prieštaravo visoms šios kompanijos interesams, tačiau galiausiai nusileido ir suteikė pop princesei galimybę parodyti "Piece Of Me" koncertus įvairiuose pasaulio šalyse. Kol kas galutinai nėra nuspręsta dėl koncertų Las Vegase pratęsimo.

2017 m. kovo 27 d., pirmadienis

Britney ruošiasi pasauliniam turui?


Pasirodo vis daugiau pranešimų apie tai, kad Britney iš tikrųjų ruošiasi nusivežti savo "Piece Of Me" koncertą už Atlanto vandenyno. Ir tai turėtų įvykti jau šią vasarą. Kol kas viešai skelbiama, kad liepos 3 diena pop princesė turėtų koncertuoti Izrealyje. Tačiau tai yra tik pradžia Azijos turo. Gerbėjai teigia, kad pati Britney asistentė Fe netyčia apie tai užsiminė. Dabar sklinda kalbos ir apie tai,jos koncertai įvyks Europoje ir Pietų Amerikoje. Žinoma, didžiausias šio turo uždavinys bus keliauti kartu su didžiulėmis šou konstrukcijomis ("Toxic" medis vis gi turės likti Las Vegase). Belieka tik sulaukti oficialių pranešimų.

"MTV VMA 2003" apdovanojimų Britney nuotrauka


17-asis singlo "Oops!..I Did It Again" gimtadienis


Lygiai prieš 17-ą metų buvo išleistas legendinis Britney singlas "Oops!..I Did It Again". Singlą parašė ir prodiusavo Max Martin kartu su Rami Yacoub. Iki šiol singlas laikomas vienų geriausių singlų muzikos istorijoje. Tai daina, kuri ne tik pakeitė pop muzikos pasaulį, bet ir iš naujo perrašė jos istoriją. Siūlau pasiklausyti!

2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Dušimtai ketvirtas "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, kovo 25 diena įvyko jau trečiasis "Piece Of Me" koncertas Planet Hollywood arenoje. Koncerto metu, kaip ir užvakar Britney buvo puikiai nusiteikusi ir linksmino susirinkusius žiūrovus. Sekantis koncertas mūsų laukia jau trečiadieni. Daugiau nuotraukų ir filmuotos medžiagos rasite šiame puslapyje.

A post shared by nicolevywogman (@nicoleyaffabella) on

Twitter: Britney pasidalino nauja nuotrauka


2017 m. kovo 25 d., šeštadienis

Pilni vaizdo įrašai iš vakar vykusio "Piece Of Me" koncerto

Britney keliauja į Izraelį


Skelbiama, kad Kovo 28 diena bus oficialiai paskelbta apie Britney Spears koncertą Izraelyje!

Dušimtai trečias "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, kovo 24 diena įvyko naujas "Piece Of Me" koncertas Planet Hollywood arenoje. Koncerto metu Britney pademonstravo naują sceninį kostiumą. Daugiau nuotraukų ir filmuotos medžiagos rasite šiame puslapyje.

A post shared by saracranmer (@saracranmer) on

Twitter: Britney pasidalino nauju vaizdo įrašu


2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Dušimtai antras "Piece Of Me" koncertas Las Vegase




Vakar, kovo 22 diena Britney ir vėl sugrįžo į Las Vegaso sceną su savo "Piece Of Me" koncertais. Pirmieji šios dalies koncertai yra beveik visi išparduoti. Pagrinde viso koncerto esmė išliko tokia pati, buvo pakeistas tik vienas kostiumas. Atlikėja scenoje atrodė nuostabiai ir visiems dovanojo neįtikėtina reginį. Daugiau nuotraukų ir filmuotos medžiagos rasite šiame puslapyje.

Twitter: Britney pasidalino nauju vaizdo įrašu


2017 m. kovo 19 d., sekmadienis

Britney ruošiasi koncertuoti Izraelyje


Kuo toliau, tuo daugiau pranešimų apie tai, kad Britney tikrai ruošiasi vasaros viduryje koncertuoti Tel Avive. Skelbiama, kad koncertas įvyks liepos pradžioje, tai bus išankstinis Azijos koncertinio turo pasirodymas. Visos detalės turėtų būti paskelbtas jau sekančios savaitės bėgyje. Tad tikrai laukiame naujienų!

2017 m. kovo 18 d., šeštadienis

"Deimantiniai" albumai ir jų atlikėjai


Žurnalas "Forbes" paskelbė 22-ų atlikėjų sąrašą, kurie savo diskografijoje turi bent vieną albumą, kuris gavop deimantinio albumo statusą JAV. Kiekvieną mėnesį RIAA atnaujina šią informaciją, bei sudaro sąrašus naujų sertifikatų, kuriuos įgyjo atlikėjų muzika (auksinis, platininins ar deimantinis sertifikatas). Norint gauti deimantinį sertifikatą, kūrinys turėtų būti parduotas daugiau nei 10 mln. kopijų tiražu. Dabartiniais laikais parduoti tikrą diską yra žymiai sunkiau nei perklausyti albumą internete, todėl atlikėjai sugebėję gauti deimantinius sertifikatus yra laikomi legendomis. 
Šiai dienai du Britney albumai turi deimantinio albumo sertifikatus: "...Baby One More Time" ir "Oops!... I Did It Again". 

Atlikėjai, kurie turi mažiausiai 2 "deimantinius" albumus:

- Britney Spears 
- Michael Jackson 
- Madonna 
- Whitney Houston 
- Celine Dion 
- Mariah Carey 
- Bruce Springsteen 
- Def Leppard 
- Pink Floyd 
- Backstreet Boys 
- Eminem 
- Adele 
- N´sync 
- 2 Pac 
- Billy Joel 
- Dixie Chicks 
- Van Halen

Atlikėjai turintis 3 "deimantinius" albumus:
- Eagles 
- Shania Twain

Atlikėjai turintis 5 "deimantinius" albumus:
- Led Zeppelin

Atlikėjai turintis 6 "deimantinius" albumus:
- The Beatles

Atlikėjai turintis 7 "deimantinius" albumus:
- Garth Brooks

Britney albumo "Glory" sėkmė Meksikoje


Naujasis Britney Spears albumas "Glory" gavo auksinio albumo statusą Meksikoje. Jo parduota daugiau nei 30 000 kopijų šioje šalyje. Sveikinimai!

Twitter: Britney pasidalino nauju vaizdo įrašu


2017 m. kovo 17 d., penktadienis

2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

Singlas "Make Me" tapo auksiniu JAV

Britney Spears singlas "Make Me" gavo auksinio singlo statusą JAV. Jo parduota šiai dienai daugiau nei 500 000 kopijų. Sveikinimai!

2017 m. kovo 14 d., antradienis

2017 m. kovo 13 d., pirmadienis

Kovo 13d. - Britney kartu su šeima lankosi Disneyland




Spears šeimyna


Vaizdo medžiaga iš šiandien vykstančio renginio Orlando mieste

Kovo 13d. - Britney atvėrė naujos observatorijos durys

Šiandien Britney atvėrė durys į naujai atidaryta "Planet Hollywood" observatoriją įsikūrusia "Disney Springs" parke.




Kovo 12d. - Britney kartu su šeima atskrido į Orlando


#ChangeYourMindNextSingle

2017 m. kovo 11 d., šeštadienis

Britney taps raudonojo kilimo vedėja


Kaip skelbia "Orlando Weekly", kovo 13 diena Britney atskris į Orlandą ir taps raudonojo kilimo vedėja. Renginys yra skirtas naujai atidaromai "Planet Hollywood" observatorijai, kuri įsikūrusi "Disney Springs" parke. Taip pat rašoma, kad tai bus kuklus atidarymo renginys, be jokių koncertų ir pompastikos.

Twitter: Britney pasidalino nauju vaizdo įrašu


2017 m. kovo 10 d., penktadienis

Nepatvirtintos naujienos apie Britney


Pasirodė pranešimai, kad naujausiuose "Piece Of Me" koncertuose, kurie startuos kovo 22 diena bus įtrauktos naujos Britney dainos. Viena iš jų yra visų mylimas "Blackout" kūrinys "Toy Soldier".
Taip pat skelbiama, kad Britney ir vėl turėtų pasirodyti "Billboard Music Awards 2017" apdovanojimų ceremonijoje, kuri įvyks gegužės 21 diena Las Vegase.

Twitter: Britney pasidalino nauju vaizdo įrašu


2017 m. kovo 8 d., trečiadienis

Twitter: Britney pasidalino nauja žinute


Twitter: Britney pasidalino nauja nuotrauka


2017 m. kovo 4 d., šeštadienis

Britney įrašė dainą kartu su Pitbull?


Naujausiame interviu su "Radio.com" atlikėjas Pitbull atskleidė, kad daina įrašyta kartu su Camila Cabello "Hey Ma" skirta naujausiai filmo "Fast and Furious" daliai, iš pradžių buvo skirta duetui tarp Britney ir Romeo Santos. Atlikėjas atskleidė, kad yra galimybė jog bus išleistas dainos remiksas. Dainos premjera numatyta balandžio 14 diena.

“Funny story behind that,” Pitbull told Radio.com. “At first, it was me and Romeo Santos, Britney Spears was on the record. [The] Fast and Furious [team] ends up loving the record. And they brought on board J Balvin and Camila Cabello. So, it’s been an interesting journey. To watch it go on to become the intro to the movie — the first huge movie franchise to shoot in Cuba — is an amazing honor.”
“But,” he adds, “You never know, there might be a remix with Romeo and Britney in the future. But it was an honor to be able to work with Britney.”
“She was a great sport, she’s been in the business for years. She said, ‘Don’t even worry about that. We’ll use it for the remix, or we’ll do another record together.'”

Naujausi "Piece Of Me" koncertų pardavimai


Paskutiniai įvykę Britney "Piece Of Me" koncertas Las Vegase vasario 1-4 dienomis, surinko 1 552 821 JAV dolerių pajamų, parduota 9988 bilietų (iš 12 375 galimų). Šiai dienai Las Vegase vykstantis koncertai surinko 105 mln. JAV dolerių.

Twitter: Britney pasidalino naujomis nuotraukomis