2011 m. liepos 15 d., penktadienis

Sonu Nigam apie "I Wanna Go" remiksą

Indų kilmės atlikėjas Sonu Nigam įrašė kelias eilutes naujausiam trečiojo Britney singlo „I Wanna Go“ remiksui. Nesenai jis davė intervių Indijos laikraščiui „Times“, sakydamas, kad Britney patinka jo balsas, ir ji norėjo, kad jis taptų bendro projekto dalimi.
„Su manimi susisiekė Britney vadybininkai, siūlydami bendradarbiauti su pop žvaigžde. Nenorėjau atskleisti visų detalių iki to laiko, kol vadybininkai neturės galutinio žodžio dėl remikso galimybės. Antradieni, gavau žinutė nuo Britney, kurioje ji sakė, kad yra begalo laiminga turėdama mane komandoje įrašant „I Wanna Go“. Ji sakė, kad mano vokalas suteikia visai kitą pojūtį, kuris jai begalo patinka. Ji pasakė: „Saugokis Bolivude, tai Britney ir Sonu!“. Nemanau, kad kuris nors indų kilmės atlikėjas turėjo tokio lygio bendradarbiavimą, na žinoma, išskyrus AR Rahman, tačiau vėl gi, jis yra kompozitorius.“
Jis tęsia savo intervių sakydamas, kad Britney yra kilusi iš šalies, kuri gerbia muziką:
„Amerikoje yra muzika, ir yra filmai. Ji yra tikra legenda. Karjerą pradėjo dar būdama visai jauna mergina. Ji tokia kontraversiška ir karšta. Ji tikrai žino, ko nori klausytojai“.
Tačiau, kaip visa tai įvyko?
„Prieš mėnesi laiko jie man atsiuntė garso įrašą. DJ Lloyd dirbo su manimi ties šiuo įrašu. Šiai dainai mes naudojome daug įvairių indišku būgnų, tarp jų ir „matka“. Aš išverčiau anglų kalbos tekstą į indų kalbą, kuri aš dainuoju remikso metu. Skamba maždaug taip: „Asoolon ki hadon se tujhe chheen loon/Aš noriu pasiimti į pasaulį, kuris yra beprotiškas ir naujas/Aaja panahon mein“. Tada įrašą mes nusiuntėme Britney vadybininkams. Niekam neskelbėme šios naujienos iki to laiko, kol negavome patvirtinimo iš vadybininkų“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą