2011 m. liepos 20 d., trečiadienis

Trumpai apie naujienas

Kad nereikėtų atskirai komentuoti kiekvienos mažytės naujienos, pasistengsiu trumpai ir greitai apžvelgti tai, kas šiuo metu aktualiausia. Pirmiausiai kalbos dėl naujo apšildančio atlikėjo „Femme Fatale“ turui. Grupė „Jedward“ pranešė, kad jie bus JK apšildantis atlikėjai, tačiau vėliau buvo pranešta, kad nereikia tikėti jokiais pasakymais, kadangi nėra nieko dar patvirtinta, taip pat sklinda kalbos, kad tuo atlikėju gali būti Ameriie, JAV turu koncertus užbaigs DJ Pauly D. 
Artėjant VMA apdovanojimams, iškyla amžinas klausimas: Ar Britney juose pasirodys? Niekas nieko nežino ir neskelbia, tačiau pranešama, kad rytoj Britney filmuos apdovanojimų reklamą, bei taip pat bus paskelbti nominacijų varžovai, kuriuose manoma susirems Britney ir Lady G. viskas paaiškės jau rytoj.
Bei keliais žodžiais apie tai, kad Pietų Amerika tiesiog siaučia nuo kalbų apie tai, kad Britney aplankys juos su savo „Femme Fatale“ turu. Štai kelios datos, po kuriomis krauju gali pasirašyti tų šalių atstovai, kad tai oficialios patvirtintos datos:
Argentina:
 Lapkričio 20d. - Estadio Único de La Plata
Kolumbija: Lapkričio 26d. - Parque Simón Bolivar
Puerto Rikas: Gruodžio 10d. - Coliseo de Puerto Rico
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą