2009 m. balandžio 28 d., antradienis

Turo įdomybės


Pačios scenos kaina, kuri susideda iš 3 dalių (vienos pagrindinės – centrinės, ir dviejų papildomu iš šonu) Britney apsiėjo 10 milijonų dolerių, plius kiekvieną savaitę ji netenka 6 milijonų dolerių, kadangi būtent tiek kainuoja scenos pervežimas iš vieno miesto į kitą su visa įranga, scenos dekorecijomis, kostiumais ir pačia Britney. Taip pat reikia išlaikyti specialią virtuvę, kurioje Britney ir jos komanda valgo 3 kartus per dieną. Steve Dixon yra pagrindinys turo administratorius, kuris neseniai pasakė, kad šis turas yra vienas didžiausių su kokiais jis tik yra dirbęs : „Iki šiol rekordas priklausė Justin Timberlake, kuris naudojo 27 sunkvežimius įrengimams pervežti, Britney naudoja 32 sunkvežimius“.
Britney pasirodymas Las Vegase buvo jau 31 koncertas iš 41 planuojamų surengti JAV. „Kolkas nebuvo nieko pamesta ar palikta kokiame nors mieste“, - tęsia Steve. Taip pat Britney lydi šešios moterys, kurios prižiūri 350 kostiumų, bei kiekviename naujame mieste kaskart pasamdomos dar keturios.
Šou savo sudėtyje turi 4 profesionalius oro akrobatus, kurie dirba neapsidraude; milžiniškas ekranas, kuriame pačio šou pradžioje rodomas video klipas su Perez Hilton; ir narvas, su kuriuo Brit nusileidžia į sceną. Britney taip pat turi dvigubą kostiumų rinkinį, tam atvejui jei kas pasimes ar bus palikta. Kiekvienas iš kostiumų yra sunumeruotas pagal dainų eiliškumą. Kambarys skirtas persirenginėjimui yra tiesiai po scena, todėl Brit gali greitai nusileisti ir pasikeisti kostiumą, kiek pastebėjote tai ji daro labai dažnai. Vieną kostiumą jei reikia suspėti apsirengti per 60 sekundžių.
Neapsieita ir keliamųjų liftų, kurie yra sunumeruoti ir pažymėti specialiais ženklais, kad Britney ir jos šokėjai tiksliai žinotų kur reikia stovėti. Larry Rudolph prisipažino : „Viskas vyksta taip, kaip ir buvo suplanuota, jokių kritinių situacijų. Britney puikiai susitvarko: kiekvienam patinka jos šou, ir visi stebysi jos ištvermingumu“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą