2009 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

Madonna dalino patarimus Britney

Madonna dalino patarimus susijusius su vaikų auklėjimu. Šaltinis skelbia, kad pop princesė nusprendė paimti vaikus į turą poto, kaip pasikonsultavo su Madonna, kuri auklėja 3 vaikus.

„Reikia imti vaikus su savimi, kai esi kelionėje. Aš ankščiau irgi taip dariau. Tokiu būdu jie priima tavo gyvenimą, kol dar yra su tavimi. Vėliau tu prisiminsi šiuos laikus, ir žinosi, kad ta akimirka vaikai buvo su tavimi. Vaikams taip pat yra malonu turėti tokius prisiminimus“, - sako Madonna.

„Aš manau visa esmė istorijoje. Mes, motinos, kuriame istoriją su savo vaikais, ir poto atsigręže atgal galime pasakyti: „Taip, tai buvo sunku. Bet tai buvo begalo linksma, nes mes tai darėme kartu“. Kai jie užaugs, aš noriu, kad jie pasakytu: „Ogo, mano mama tikrai sunkiai dirbo, bet ji visada buvo šalia“, - žurnalui „Hello!" sakė Britney.

Deje yra viena turo akimirka, kurios Britney neleidžia žiūrėti savo vaikams. „Ji nori būti šalia jų visa laika. Išskyrus tą šou dalį, kuri skaitoma neleistina žiūrėti vaikams. Bet visu kitu pasirodymu metu Britney mama su vaikučiais ateina prie pat scenos“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą