2009 m. birželio 17 d., trečiadienis

Britney bus nominuota "Grammy"?

Šaltinis skelbia, kad įrašų kompanija "Jive Records" ruošiasi padaryti viska kas yra įmanoma, kad šiais metais Britney gautų kelias nominacijas "Grammy" apdovanojimuose. Jos šeštasis albumas "Circus" buvo išleistas 2008 metais gruodžio mėnesi ir tapo vienu perkamiausių 2008 metų albumu. Visi trys singlai, "Womanizer", "Circus" ir "If U Seek Amy" tapo svarbiausiais pasaulio hitais.
Vienintelės nominacijos, kuriose Britney tikrai nebus nominuota tai „Geriausias moters vokalinis pasirodymas“ (dėl objektyvių priežąsčių) ir „Svarbiausia metų daina“. Ji gali pretenduoti į tokias nominacijas, kaip „Geriausias metų albumas“, „Geriausias metų įrašas“, „Geriausias pop albumas“.
Dar dvejus metus atgal daugybė fanų palaidojo Britney ir uždėjo ant jos kryžių, o dabar pasiruošę sumokėti bet kokius pinigus, kad patekti į jos rengiama šou. Atlikėja sėkmingai koncertuoja turo metu, visi bilietai yra beveik išpirkti. Vertėtu paminėti, jog praeitais metais Britney nebuvo nominuota nei vienai "Grammy" nominacijai. Ir kai paparaciai pasidomėjo ar atlikėja ruošiasi pasirodyti ceremonijoje, ji jiems atsakė: „Jie gali pabučiuoti mano užpakalį“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą