2009 m. birželio 24 d., trečiadienis

Britney surado savo meilę?

Dabartinėsi nuotraukose Britney tiesiog spinduoliuoja šypseną, ir visa tai todėl, kad manoma, jog ji pagaliau surado savo princą – sena draugą ir televizijos agentą Jason Trawick. “Jis visada saugo ją”, - sako Jason’o darbo kolega. Nors kiti šaltiniai skelbia, kad Jason’as saugo savo pinigus. “Britney tėvas moka jam didžiulius pinigus”. Bet vistiek dauguma teigia, kad Jason’o jausmai Britney yra nuoširdus. “Jis buvo su ja, kai visi nuo jos atsisuko, padėjo jai su sugrįžimu ir visada jai primindavo, kad gerbėjai myli Britney ir nori matyti ją laiminga”.
Netgi Britney sūnūs Sean Preston and Jayden James gerai sutaria su Jason’u, kuris gegužės mėnesi kartu su Britney šeima atostogavo Bahamu salose. “Berniukai dievina jį”, - skelbia šaltinis ir prideda, jog atlikėjos tėvams jis irgi labia patinka. Pirma karta Britney ir Jason susipažino 7 metus atgal. “Jai iškarto pasirodė, jog jis labia mielas”, - sako šaltinis. “Vėliau ji paprašė, kad jis ją lydėtu renginiuose”. Bet vėliau po dviejų santuokų, vaikų gimimo ir viešo pažeminimo, Britney gyvenime prasidėjo sunkus periodas. Bet Jason’as niekada neturėjo abejonių ar būti šalia jos, ar ne. “Jis visą laiką ją palaikė. Kai ji jautėsi vieniša, bet kuriuo paros metu galėjo paskambinti jam - visa tai buvo dar prieš jiems suartėjant”. 
Žinant greitus Britney sprendimus, galbūt gerbėjams reikia tikėtis vestuvių? “Jason padėjo jai sugrįžti ir vėl užsiimti mėgstamu dalyku”, - sako kolega. “Jis vienas iš nedaugelio žmonių, kuriuo ji gali pasitikėti”. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą