2009 m. liepos 21 d., antradienis

Britney Sankt Peterburge sulaikyta už greičio viršijimą

Britney kelionė iš Sankt Peterburgo į oro uostą pasibaigė nemalonių įvykiu, mašina kuria važiavo atlikėja buvo sustabdytadėl greičio viršijimo. Iškart pasibaigus koncertui Britney pajudėjo į “Pulkovo” oro uostą, kur jos laukė privates lėktuvas. Bet nespėjo Britney kortežas susidedantis iš 3 Mersedes markės minivenu pajudėti link Murmasnko trasos, kai juos sulaikė policija. 
- Jūsų dokumentai, - kreipėsi į pirmosios mašinos vairuotoją vienas iš policininkų.
- Matomai, kažkoks nesveikas policininkas pasitaikė, - su šypsena pasakojo L!FE.ru saugumo tarnybos atstovas. Jis neiškart suprato, kas per mašinos važiuoja ir ką jos veža. Matomai, pamatęs trasoje 3 vienodos Mersedes automobilius ir dar su Maskvos numeriais, nusprendė, kad būtina sulaikyti ir patikrinti. Galbūt, vyrai tiesiog pasisveikinti norėjo. Bet mes iškart jiems pasakėme kas ir kaip yra.
Kai pareigūnams pasakė, kad mašinoje yra Britney Spears ir jie gali išprovokuoti tarptautinį skandalą, policijos atstovai iškart pasimetė. Gražino visus dokumentus ir garsenybei palinkėjo gero kelio. 
Bet tai pasirodė toil gražu ne paskutinis Britney nuotykis kelyje. Vėliau pop princesė pateko į didžiulį kamštį. Prieš ją stovėjo greitosios pagalbos ir gaisrinių virtinė. Visai neseniai, prieš kelias minutes, kai Britney įvažiavo į tiltą, kuris eina aplinkiniu keliu, įvyko baisi avarija. Vairuotojas išlėkęs į priešprieša važiuojančia mašiną žuvo iškarto. Dėl šitos neleimės susidarė kamštis. Netgi patyrę Britney vairuotojai sunkiai apvažiavo šia pragaištingą vietą. 

1 komentaras: