2009 m. liepos 28 d., antradienis

Britney Spears šou Maskvoje

1 Dalis: „Užkulisių virtuvė“
Liepos 21 diena, Maskvoje įvyko Britney Spears koncertas. Šou buvo grandiozinis visomis šio žodžio prasmėnis, ir netgi tragiškas organizatorių pasirengimas nesugebėjo jo sugadinti! Kaip ir buvo pranešta, likus 1,5 valandos iki koncerto pradžios, buvo pradėta įleisti žiūrovus į „Olimpijskij“ zoną. Organizuotumo trūkumai greitai pasireiškė, nes tie, kurie pirko bilietus į fanų zoną, turėjo kartu gauti ir specialią apyrankę, deje, ši informacija buvo pasakyta, kai jau eilės išsirikiavo įėjimui, todėl susidarė didžiulis kamštis, mat reikėjo gauti dar ir tas apyrankes.
Bet tuo metu kol visi stovėjo eilėse, keliems laimingiesiems pasisekė kur kas labiau, tarp jų ir Fixp ir Freedoom (rusiško tinklapio www.britneyzone.ru adiminstratoriai). Jie pateko į nedidele grupelę žmonių, kurie galėjo iš arčiau pamatyti "The Circus Starring: Britney Spears" turo užkulisius. Juos į ta grupelę pakvietė SonyMusic, kaip fanų klubo #1 Rusijoje administratoriai ir kaip padėkos ženklas už įdėta darbą susieta su Britney. Kelionė prasidėjo nuo to, kad jiems buvo išdalinti VIP kuponai, kurie turėjo parodyti apsauginiams, kad jie yra visur įleidžiami. Eksursiją vadovas buvo vienas iš viso šou vadybininkų, ir kalbėjo aišku anglu kalba, tačiau visu nuostabai vertėja į rusų kalbą buvo viena iš šokėjų, kuri puikiai mokėjo rusiškai ir vertėjavo visos kelionės metu. Iš karto buvo paprašyta išjungti visus mobiliuosius telefonus, fotoaparatus, buvo griežtai draudžiama filmuoti mažiausias smulkmenas. Po visu saugumo procedūrų jie buvo nuvesti tiesiai į sceną. Pakeliui sutiko daugybė šokėjų, kurie mielai sustodavo pakalbėti, pasidalinti įspūdžiais, bei patys gerbėjai pasakė komplimentus, kaip jiems patinka visas šitas šou. Priėjus sceną, mūs nuvedė tiesiai po ja, parodė kur persirenginėja šokėjai ir kur randasi, pačios Britney asmeninis kambarys. Po scena yra 3 drabužinės: viena vyrams, viena moterims ir viena specialiai Britney. Visiems šokėjams yra suteiktas 60 sekundžių limitas persirengti skirtingais kostiumais. Po scena taip pat yra pavojingų vietų, kurios apvestos balta švytinčia spalva. Šiose vietose yra įtaisyti keltuvai, kuriais Britney ir jos šokėjai leidžiasi arba kyla į sceną. Neįtikėtina, bet visa scena surenkama per maždaug 12 valandų, kiekviena scenos detalė turi savo specialistą, kuris yra už ką atsakingas. Prieš naudojant tam tikra scenos elementą, ji išbando kaskadininkai. Kad išrinkti sceną, užtrunka dar mažiau – 5 valandas. 
Vėliau grupelė buvo nuvęsta į kambarį, kuriame poilsiauja šokėjai. Jiems buvo pasakojama apie makiažo darbus, šokėjų prengimus ir pan. Ir tada prie jų priėjo pats Larry Rudolph! Visi buvo labia laimingi, gavę galimybė pamatyti ši nuostabiai talentingą žmogų. Praeidami jie pasisveikino su juo, jis atsakė tuo pačiu ir nusišypsojo. Vėliau jie buvo supažindinti beveik su visais pasirodyme dalyvaujančiais žmonėmis. O tada jie buvo nuvęsti į šventovių šventovę, grimerinę ir drabužinę, kuri randasi už scebos ribų, nes būtent čia Britney ir jos šokėjai įgaunam pirminį makiažą ir persirengia ruošdamiesi šou pasirodymui. Aišku pačios Britney grimerinės ir pop princesės jiems neparodė, bet už tai, jie buvo nuvęsti į dar viena ypatinga vietą, tai specialus kambarys, kuriame yra saugomi visi pasirodymams skirti kostiumai, bei jų dublikatai, tam atvejui, jei pagrindinis kostiumas bus sugadintas. Parodytas buvo tas pats išskirtinis kostiumas, kuri vilkėdama Britney pradeda šou atliekant super singlą "Circus". Savo akimis galėjo pamatyti, kad kostiumai puošti ne šiaip kokias stikliukais, o Swarovski kristalais, ir kiekvieno iš šio kostiumo kaina siekia kelis tūkstančius dolerių. Vėliau jie buvo vedami link išėjimo ir tada sutiko Brett, tai asmeninė Britney asistentė, kuria lydėjo 3 apsauginiai. Buvo paiškinta, kad būtent toje vietoje ir yra asmeninė pop princesės grimerinė, kur deje neileidžiami pašaliniai žmonės. Pasibaigus ekskursijai, buvo galimybės užduoti kelis klausimus ir štai keli iš jų:

- Sakykite, o Britney tėvas su ja dalyvauja visose šou?
- Taip, jis visa laika lydi ją visose kelionėse, taip pat kaip ir Britney vadybininkas ir prodiuseris Larry Rudolph.

- Kodėl Britney nesusitinka su gerbėjais Rusijoje?
- Ne, tai niekaip nėra susiję su Rusija. Reikalas tas, kad mes jau labai ilgai keliaujame ir me sesame padidintos rizikos situacijoje, nes mes kontaktuojame su daugybe žmonių. Mūsų organizmo imunitetai yra labai nusilpę, ir daktarai paterė kuo mažiau kontaktuoti su pašaliniais žmonėmis, netgi vienas su kitu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą