2009 m. liepos 22 d., trečiadienis

Maskvoje Britney akyse nutrenkė žmogų: skrydis buvo užlaikytas visai valandai

Nemalonus įvykis atsitiko Britney vizito metu Maskvoje. Pakeliui į valstybinį oro uostą “Внуково-3” pop princesės akyse nutrenkė motociklininką. Nespėjo atlikėja išvažiuoti iš centro, kai važiuojant Lenino prospektu ji tapo šokiruojančios nelaimės liudininke – jaunas baikeris pateko į baisią avariją. Pasak asmeninio Britney vairuotojo nelaimės kelyje išvedė ją iš kantrybės. Juk ją lengva suprasti – atlikėja skubėjo į oro uostą, kad kuo greičiau išskristi pas savu sūnūs, kurie dabar yra Stokholme. Ji planavo iškart po concerto važiuoti į oro uostą, kad jau po vidurnakčio būti su savo vaikais. Bet deje, jos koncertas prasidėjo pusvalandžiu vėliau, dėl situacijos keliuose skrydis buvo atidėtas valandai. Tokia padėtis labia suerzino atlikėja, ir ji išsakė visa savo nepasitenkinimą organizatoriams.  
Atsižvelgiant į tai, kad concerto metu pop princesė kelis kartus keitė kostiumus, specialiai jai organizatoriai sukūrė nedideli liftą, kuris leidosi tiesiai po scena. Būtent ten ir buvo asmeninė super mega žvaigždės Britney asmeninė grimerinė.
Beto, pasak organiatorių, buvo parduota tik daugiau nei pusė visų bilietų. Nors žiūrint video medžiagas įvairiais rakursais, matosi, kad žmonių buvo pilna arena, tik vietomis tušti plotai. Reikia atsižvelgti ir į tai, kad arena talpina 80 000 žiūrovų. 
Jau pastebėjote, kad Rusijoje Britney persekioja nelaimės, tiek Sankt Peterburge, tiek Maskvoje. Galbūt tie išpuoliai buvo tikrai prieš ją, tik labia nevykusiai suplanuoti, o gal tik sutapimai. Spręsti jūms patiems. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą