2009 m. spalio 30 d., penktadienis

Vaizdo klipo „3“ apžvalga tiesiai iš MTV lūpų

Po serijos nedidelių vaizdo klipo atkarpėlių, pagaliau, šiandien ryte savo Twitter profilyje Britney davė nuorodą, kuri nuvedė tiesiai link šviežio ir naujo jos vaizdo klipo. Atviras, greito tempo, kuris taip pat bus įtrauktas ir į „The Singles Collection“ albumą, buvo su triukšmu pristatytas gerbėjams ir visam pasauliui.

Vaizdo klipas nufilmuotas Diane Martel, dar šio mėnesio pradžioje - tai serija spalvingų kadrų ir šokio judesių. Klipas praisdeda nuo to, kai Britney apsirengia juoda suknelę, ir pasipurškia savo greitais pasirysiančiais kvepalais „Circus Fantasy“, dažo blakstienas. Poto staigiai keičiasi kadras, ir tiesiai prieš mus pasirodo Britney, dainuojanti provuokuojančius žodžius: „1,2,3/ Ne tik tu ir aš/Pasisukau 180 laipsniu/Ir aš tarp jų“.

Šis vaizdo klipas parodo tai, ka Britney moka išreikšti geriausiai, savo seksualumą. Fone mirguliuoja juodai-baltos šviesos.

Britney taip pat atlieka daug šokio judesių, kai kuriuose išjų nesimato Britney pilnu ūgiu. Kai kuriuose judesiuose jai padeda šokėjai vyrai, tačiau pagrinde kartu su atlikėja šoka ir akrobatinius triukus atlieka moterys. Taip pat sutinkami momentai, kuriuose atsispindi atlikėjos asmenybė. Ji šypsosi, rodo liežuvį.

Vaizdo klipas pasibaigia tuo, kad Britney žiūri tiesiai į kamerą, o poto gęsta šviesos. Taigi, štai toks, karštas naujasis vaizdo klipas. Dabar teisėjai liekate tik jūs, kuriems gali aptikti, gali nepatikti. Visiems neįtiksi, tačiau daugumai manau patiks, nes tai tikrai žavinga ir seksualu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą