2010 m. vasario 14 d., sekmadienis

„MTV“ pristato – Britney Spears

Kaip ir kasmet pasibaigus metams, muzikos gigantas MTV” išrinko nominacijos Metų Moterys 2009” laimėtojas. Mūsų pop princesė Britney užėmė #6 vietą.
2008 metais Britney buvo išsidėsčiusi #2 vietoje. Labiausiai toki sprendimą įtakojo tai, kad ji subegėjo sugrįžti į sceną ir toliau tęsti muzikine karjerą, nepaisant didelio kritikų ir spaudos spaudimo. Juk ji patyrė du nervinius protrūkius, skyrybas, vaikų teisių netekimą, visi jau buvo ją nukryžiavę”. Šiais metais ji pateko į mūsų topą, ne tik todėl, kad jai pavyko sugrįžti į sceną. 2009 metais ji iškeliavo į pasaulį su triumfuojančiu turu, kuris pakerėjo milijonus gerbėjų, išleido sėkmingus singlus ir nusifilmavo vaizdo klipuose, kurie užėmė lyderio pozicijas daugalyje psaulio šalių muzikos topuose.
Kovo mėnesi Naujajame Orleane atlikėja pradėjo savo grandiozini pasaulini turą pavadinimu Circus”. Visas koncertas trunka beveik 2 valandas ir susidaro iš 4 dalių, tarp kuriu atlikėja labia dažnai keičia sceninius kostiumus. Taip pat sukurta masinė scena su daugybę pirotechnikos, nufilmuoti keli vaizdo intarpai, kurie yra rodomi centriniame apvaliame ekrane, kai tuo metu pati atlikėja persirengia sekančiam pasirodymo numeriui. Vaizdo klipe, kuris yra rodomas viso šou pradžioje nusifilmavo garsus blogeris Perez Hilton, įkūnijęs karalienės vaidmenį. Visas turas susilaukė teigiamos kritikų nuomonės, ir buvo tik dar karta patvirtinta, kad Britney susugražino savo šlovę.
Rugsėjo mėnesi atlikėja išleidžia singlą pavadinimu
3”, kuris įtrauktas į The Singles Collection” albumą. Jis iškarto debiutuoja Billboard Hot 100" tope užimdamas lyderio poziciją, o tai ganėtinai retas reiškinys šiame tope. Jai pavyko užsitarnauti net 7 nominacijas MTV Video Music Awards 2009" apdovanojimuose.
Tačiau galima sakyti vienas svarbiausių dalykų tapo tai, kad ji padavė į teismą savo buvusi draugą-paparacį į teismą, sugebėjo sureguliuoti santykius su buvusiu vyru Kevin Federline ir atrodo galiausiai surado tikrąją savo meilę – televizijos agentą Jason Trawick“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą