2010 m. spalio 30 d., šeštadienis

OFICIALU: Britney blogas grįžta į gyvenimą!!!

Štai ir atėjo tas metas, kai pagaliau susikaupiau ir nusprendžiau, kad jau tikrai metas atgaivinti šį blogą. Vis atidėliojau, kadangi turiu daug darbų ir sunku viską suderinti, tačiau įvertinus padėtį, kad šiuo metu Lietuva neturi nei vienos tinkamos vietos sužinoti visas naujienas apie Britney, laikas mano blogui vėl atgyti. Nedarysiu didelių įžanginių kalbų, nes jos visai nereikalingos – einam iškart prie reikalo.
Manau, karščiausia kiekvienos dienos naujiena yra naujas, be galo laukiamas Britney albumas, dėl kurio sklinda labai daug gandų, ir kuris neduoda kiekvienam iš mūsų ramybės. Oficialus naujo albumo prodiuseris Dr. Luke nusprendė patenkinti mūsų smalsumą ir atskleisti keletą paslapčių. Beje, nepamirškime, kad jis dirbo su Britney prie jos paskutiniojo albumo „Circus“ (prodiusavo tokias dainas, kaip „Circus“, „Lace & Leather“ ir „Shattered Glass“).
„Jūs puikiai žinote, kad ji laikoma viena iš didžiausių pasaulio muzikos ikonų, todėl galiu teigti, kad gerbėjai neliks nusivylę išgirdę naujausias jos dainas. Svarbiausias dalykas yra tas, kad man be galo norėjosi padaryti ką nors tikrai gero ir kokybiško.“
Jis taip pat pasakė, kad naujo albumo reikėtų tikėtis 2011 metų pradžioje. Dėl šios datos abejonių nekyla, nes girdėjome jau daugybę kalbų, kad ši data yra realiausia naujam albumui išleisti. Be to, sklinda kalbos, kad gruodžio mėnesį turėtų būti į pasaulį paleistas naujasis singlas, kuris reklamuos visą albumą. Kiek kalbose tiesos kol kas neaišku, belieka tik laukti.
Blogas atvertas jūsų smalsumui!!!

4 komentarai: