2011 m. sausio 28 d., penktadienis

Naujas Albumas jau kovo 15d!

Britney ir vėl visiems įrodė, kad nėra tokio pop atlikėjo, kuris gali didžiuotis savo karjeros ilgaamžiškumu, beprotiškais gerbėjais visame pasaulyje, bei nenustygstamumu vienoje vietoje, kaip ji! Muzikos rinkoje jos pirmasis singlas „Hold It Against Me“ iš būsimo 7-ojo albumo buvo tikras sprogimas. Pirmosios savaitės pardavimai viršijo 400 000 skaitmeninių kopijų, tai nurodo didžiuli Britney ir jos muzikos poreikį visuomenei. Tiesa sakant, „Hold It Against Me“ yra pirmasis moters atlikėjos singlas muzikos istorijoje susilaukęs tokios įspūdingos sėkmės per pirmąją pasirodymo savaitę, išstumiant iš šios pozicijos kantri muzikos atstove Taylor Swift. Britney yra antroji atlikėja, kartu su Mariah Carey, visoje Billboard muzikos topų istorijoje turinti kelis singlus debiutavusios #1 vietoje. Už JAV šalies ribų singlas debiutavo #1 vietoje beveik 20(!) pasaulio šalių, įrodantis, kad Britney yra pasaulinė Pop Muzikos Karalienė.

JAV radijo stotyse susidaręs vaizdas taip pat ganėtinai įspūdingas. „Hold It Against Me“ nustelbė prieš tai visus buvusius rekordus, kuriuos yra pasiekęs kuris nors singlas per pirmąją išleidimo dieną! Stiprus ir ankstus iškilimas ir besitęsiantis singlo dominavimas. Vaizdo klipas bus seksualus, aštriais šokių judesiais surežisuotais Jonas Akerlund, kurie parodys Britney galimybę pasiekti viršūnę. Trumpai tariant, „Hold It Against Me“ yra vienas labiausiai neprilygstamu singlu per visa jos karjerą. Ši pasiutusi reakciją bus dar labiau nesuvaldoma kovo 15 diena, kuomet pasaulį išvis jos naujasis albumas.

„creme de la creme“ industrija ir vėl yra pasiruošusi dirbti su legendine Mis Spears. Praeityje turinti daugybe dainų, ruošiasi pridėti ir ši nuostabu Britney įrašą kartu su Max Martin ir Dr. Luke („Hold It Against Me“). Albumą sudarys dainos sukurtos tokiu hitų meistru, kaip Rodney Jerkins, Stargate, Fraser T.Smith, Blooshy&Avant, ir tai tik keli vardai iš pilno sąrašo.

Kaip ir visuomet belaukiant nauju Britney kūrinių, stebėkite svarbiausius televizijos įvykius, ir žinoma neapleiskite niekada nemiegančios spaudos leidinių dėl naujojo albumo informacijos. Prisminus „Circus“ erą – geriausiai parduodamas albumas, greičiausiai išpirktas pasaulinis turas, nekyla jokiu abejonių, kad Britney gerbėjai yra pasiruošę ir nori vis daugiau: Ji NIEKADA nenuvilia, ir NIEKAS neprilygsta jai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą