2011 m. vasario 23 d., trečiadienis

Billboard: Britney Spears vs. Lady Gaga

Štai atėjo akimirka, kurios ilgai laukėme... Po daugiau nei milijono balsų, daugybės ašarų, įvairiausių nesusipratimų, perbalsavimų, mes galiausiai turime nugalėtoją kovoje Britney Spears prieš Lady Gaga, ir ši karta rezultatai pakankamai aiškus.
Britney Spears gerbėjai garsiai ir aiškiai pasakė, kad „Hold It Against Me“ yra šių metų hitas, padėję jai surinkti net 68,7% visų balsų. Lady Gaga „Born This Way“ gavo 26,7% balsų. Ir dar 4,6% pasakė, kad jiems patinka abi dainos ir jie norėtų, kad nebūtų šios atlikėjų kovos.
Aiškus vienas dalykas, kad 2011 metais šios dvi atlikėjos neleis mums nuobodžiauti, o muzikos pasaulis jų dėka ir toliau bus įdomus visuomenei. Greitu laiku abi atlikėjos išleidžia naujus albumus, laukia naujos kovos. Palaikykime Britney!


2 komentarai:

  1. Man tai nesąmonė tas balsavimas. Breatheheavy visur skelbė nuorodas ir t.t. gagadaily.com ladygaga.com nieko panašaus nerasi, nes balsavimai yra mėšlas. Populiarumas atskiriamas pagal pardavimus, fanų skaičius ir t.t., o ne kažkokį balsavimą. Nusivyliau visa B bendruomene, kad taip skatino balsuoti kažkokiam šūde

    AtsakytiPanaikinti
  2. šiaip britneyspears.com britney.com taip pat nebuvo nuorodų balsavimui. Būtent kaip sakei, kad populiarumas priklauso nuo fanų skaičiaus, balsavimo nuorodas skelbė fanų sukurti tinklapiai, tokie kaip breatheheavy.com ir pan. Nei vienas oficialus tinklapis nesivėlė į tai. O balsavimas yra for fun :)

    AtsakytiPanaikinti