2011 m. vasario 17 d., ketvirtadienis

Britney darbas įrašų studijoje

Įrašų studijos „Conway“, kuri randasi Los Andžele, darbuotojai pasidalino savo įspūdžiais apie bendradarbiavimą su pop princese, kadangi būtent šioje studijoje buvo įrašinėjamas „Femme Fatale“ albumas.
„Britney labai profesionalus žmogus, ji labai stropiai dirba ties savo naujuoju albumu, be to ji mėgsta šokti studijoje. Labai dažnai ji nupasakojo Dr. Luke tuos garsus, kuriuos ji nori išgirsti“. Auksinė studijos taisyklė – tyla. Šaltinis sako: „Klausantis demo versijos draudžiama kalbėti, vaikščioti, ar kitaip kelti triukšmą, turi būti visiška tyla. Ji labai linksma ir jai patinka juokauti visa laiką“.
„Britney – perfekcionistė, būtent todėl jai patinka stebėti jos kolegas dirbančius. „Kartais viskas baigiasi tuo, kad Britney neįrašinėja tos dainos, ir kad privesti dainą iki tobulumo ji pradeda komentuoti: „mes galėtume pakeisti tai“ arba „noriu skambėjimo su didesne energija“, - pasakojo darbuotojas, pridėjęs: „Aš manau, kad ji labai lengvai galėtų tapti savo įrašų prodiusere“.
Taip pat yra žinoma, kad Britney kartais naktimis nemiega, šaltini patvirtina: „Viena diena mes paskambinome jai 1h nakties, kad įrašyti dainą, ji buvo labai susijaudinusi ir iškarto atvažiavo į studiją atsivežusi su savimi vanilinių sausainių bei kava visai komandai. Ji tokia miela. Aš manau, kad ji yra geriausias žmogus, su kuriuo man teko dirbti“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą