2011 m. vasario 25 d., penktadienis

Britney pasirodymas kovo 29 diena GMA San Franciske

3 komentarai:

  1. žinokit sakykit nesakę, bet kažkas čia yra negerai.dievaži, aš ją be proto myliu, ir mylėjau kiekvieną jos žingsnį iki šių dienų. viskas prasidėjo gal nuo to HIAM. pripažinkim, daina buvo tragiška, mes visi klausėm apšalę jog ir purtėm galvas, manydami, jog britnė negali tokio Š pasirinkti. dėja. kitas žingnis buvo tas klipas daleiskim. Omg, ji tikrai gražute tam klipe, kaip lelytė, viskas su ja gerai, tkr tkr, bet pripažinkim tos esmės jos klipų tos pačios. kaip buvo su toxic ir womanizer tai čia su piece of me, hiam ir kitom. kad ji išsisėmė, tai čia faktas. bet gi turi tokius tvirtus prodiuserius, damn darykit su ja ką nors. o tam naujam pristatyme good morning amerika tai ji atrodo kaip šluota... ;// ačiū, prisižiūrim kadrų, kur paparacai pagauna... tokia mažytė nevala, bet va kuo ji mane ir traukia. ji tokia pati kaip mes, ji paprasta. ne taip kaip gagos. aš jums duodu šimtą procentų, tada gaga kartais taip nori pailsėti nuo savo kvailų apsiaustų, dievaži ir tie kurie sako jog ji graži gali tebūti transai, nes OMG, pabaisa, kurių reta. tik va, ji turi gerą balsą, ji dirba su publika, gerbėjais. ji vos ne kiekvieną dieną duoda interviu laidoms, ar bent per telefoną radijoms. o britney? supraščiau jai būtų kokia krizė ar kažkam jau ypatingai ruoštūs. nepamenu kada ją mačiau duodant interviu. nežinau nežinau, visada ją gindavau kiek galėdavau. bet dabar nusivyliau tikrai. ir dar tas artėjantis singlas, kiek girdėjau ketina būti DAR baisesnis negu HIAM... liūdna ir labai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. manau ta krizė pilnai nėra išėjusi iš jos galvos, jos dvasinės būklės, ji galbūt nėra atgavusi savo pasitikėjimo, ir šiuo metu plaukia pasroviui. Tikiuosi jos tikėjimas savimi atsigaus, nes ji turi tai, ko neturi kitos garsenybėms, kažka tokio, kas traukia žmonės. Sutinku, mane irgi žavi tai, kad ji yra paprasta, kaip ir mes visi, ji yra miela, paprasta moteris iš mažo miesto. Ne taip, kaip Gaga bandanti priblokšti savo skudurais, kurie gali greitai baigtis, ir teks jai nuogai lipti į sceną su savo baisiu kūnu. Tikėkimės albumas mus maloniai nustebins ir viskas susitvarkys :) Nepraraskime tikėjimo!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu kaip, tokie jau jos tiek klipai, gal del to ja ir megsta tie kas megsta, turi ji ir grazesniu klipu su didesne prasme, kaip "Everytime". Manau pats laikas butu gaut kzka panasaus is jos repertuaro, kas nebutu vien tik bumcikai ir sou. Man tik pradeda nelb patikt kaip jos dauguma dainu apie seksa, butent del to aspekto ir man nelb HIAM patinka, tokia lb tuscia daina, su populiarom frazem. Bus matyt kas per albumas kai iseis, kartu su pasirodymu. Tada ir pasimatys i kuria puse viskas eina, + moka ji dar rimtai sokt ar ne :x

    Sitame promo kzkaip jos asmenybes neizvelgiu kaip ir jos rubu linijos promo, ir ankstesni reklaminiai klipukai Circus albumo laikotarpiu, viskas kzkaip per daug surezisuota, pagaminta, nera tos charizmos, kuria turejo kai buvo jaunesne.
    Nu zdz, diskutuot ir diskutuot cia galima ;D

    AtsakytiPanaikinti