2011 m. vasario 21 d., pirmadienis

Larry Rudolph papasakojo apie Britney kovą su dvyniu

Britney vadybininkas Larry Rudolph, po vaizdo klipo premjeros davė nedideli intervių muzikos kanalui „MTV“, kuriame papasakojo apie viena iš svarbiausių šio vaizdo klipo scenų, o būtent apie Britney kovos su savo dvyniu epizodus. „Aš galiu šia scena paaiškinti taip: yra dvi visiškai skirtingos Britney. Viena iš jų – tai Britney ant scenos, o kita – tai Britney asmeniniame gyvenime, ir jos visiškai skirtingos. Galbūt mažai, kas tai supranta, tik tie, kurie ją pažįsta pakankamai ilgai. Kartais šios dvi Britney stoja į kovą dėl lyderystės, tačiau tai įvyksta nedažnai. Taip pat šioje scenoje parodoma, kad Britney, nepaisant visų nemalonumų per kuriuos jai teko pereiti išliko stipriu žmogumi“.
Larry papasakojo ir apie dvynio vaidmenį vaizdo klipe: „Žinoma, kad kovos scenoje buvo naudojamas dvynis, tačiau tik šioje scenoje, likusiuose momentuose Britney viską atliko pati, visus judesius“.
Apie vaizdo klipo režisierių Jonas Akerlund, jis sako: „Britney visada norėjo dirbti su Jonas, mat ji labai mėgsta jo darbą su Madonna singlui „Ray of Light“. Britney ir Jonas daug laiko juokėsi filmavimo metu. Kiekviena karta, kai mes rinkome naujam vaizdo klipo režisierių, Jonas visada buvo mūsų sąraše, tačiau reikalas visada pasibaigdavo kitu režisieriumi. Jis išgirdo dainą, ir jam ji patiko. Jis iškarto pasiūlė apie 10 įdėjų vaizdo klipui, ir jie sėdo kartu su Britney ir aptarinėjo visas smulkmenas. Kovos sceną buvo Jonas mintis, ir jis iškarto norėjo tai padaryti. Mano akimis, tai vienas geriausių jos vaizdo klipų per visą jos karjerą“. Primenu, šis vaizdo klipas yra 30-asis Britney vaizdo klipas, ir Larry pastebi: „Sunku tikėti tuo, kad tai jau 30-asis Britney vaizdo klipas. Ji tampa subrendusi profesionali atlikėja. Vaizdo klipai užima ypatinga vietą Britney karjeroje“.
Rudolph taip pat komentuoja dėl galimo kito darbo su Jonas: „Aš manau, kad mes palaikysim „Hold It Against Me“ vaizdo klipo stilių. Jonas ir Britney taip gerai susidirbo, kad jie gali sugrišti prie bendrų darbų būsimo albumo eroje“.
Taip pat Larry papasakojo apie antrąjį Britney singlą iš albumo „Femme Fatale“, kuris turi būti išleistas iki albumo pasirodymo! „Mes jau turime antrąjį singlą, kuris manau bus išleistas dar iki albumo pasirodymo, tačiau mes negalime duoti jokiu garantijų“, - sakė Britney vadybininkas MTV kanalui. „Daina iš tikro – monstras. Aš niekada nebuvau sujaudintas Britney, kaip dabar. Viskas taip gerai! Ir ši daina yra ypatinga. Gerbėjai bus dar labiau sužavėti. Galutinis dainos variantas komandai bus pristatytas ši savaitgali“, - pasakė jis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą