2011 m. balandžio 29 d., penktadienis

„Femme Fatale“ tapo platininiu JAV

Britney parduotų albumų JAV teritorijoje bendras kiekis: 32 000 000 kopijų.
Niujorkas – pop muzikos superžvaigždė Britney Spears su savo naujuoju albumu „Femme Fatale“ pasiekia dar viena laimėjimą. Jos septintasis albumas, kurio sudėtyje yra pasaulį sudrebinęs hitas #1 „Hold It Against Me“, bei Top-5 esantis „Till The World Ends“ – RIAA duomenimis yra sertifikuotas platininiu. Naujausi skaičiavimai parodo, jog Britney JAV teritorijoje pardavė 32 000 000 albumų kopijų.
Kitose pasaulio šalyse, naujausias Britney projektas „Femme Fatale“ taip pat pasiekė įspūdingų aukštumų: albumas platininiu tapo ir Kanadoje, o Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, Meksikoje, Čekijoje, Brazilijoje, Rusijoje, Korėjoje ir Singapūre – auksiniu. Antrasis singlas „Till The World Ends“ šiuo metu patenka į Top-10 iTunes tope Kanadoje, Meksikoje, Australijoje, Ispanijoje ir Danijoje, be to, daina patenka į Top-20 beveik visose Europos šalyse, įskaitant ir Lietuvoje (šiuo metu debiutavo #5 vietoje).
Išleidusi kritikų gerai įvertinta albumą „Femme Fatale“, Britney pasiekė naujų rekordų: ji yra vienintelė moteris atlikėja turinti net 6 albumus debiutavusius #1 Billboard 200 albumų tope; ji ir Mariah Carey yra vienintelės atlikėjos, kurios turi daugiau nei viena dainą debiutavusią #1 vietoje Billboard Hot 100; Britney yra viena iš septynių pasaulio atlikėjų (jų tarpe tik trys moterys) turinti #1 singlus trejuose dešimtmečiuose; albumo „Femme Fatale“ pavadinimas yra vienas iš Top-10 ilgiausiai Twitter topo trenduose išbuvęs dalykas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą