2011 m. gegužės 24 d., antradienis

"I Wanna Go" vaizdo klipo koncepcija

Jau rytoj prasidės trečiojo singlo „I Wanna Go“ vaizdo klipo filmavimo darbai. Kaip praneša „HollywoodLife.com“ naujausias Britney vaizdo klipas neturės jokios choreografijos, tačiau bus pilnas blogųjų paparacių, režisierius Chris Marrs Piliero. Šaltinis skelbia: „Tai bus labai asmeniška su labai daug veiksmo“. Vietoj to, kad parodytų dainos seksualumą, vaizdo klipas žaismingu būdu atskleis Britney humoro jausmą. „Tai nebus visiškai tiesioginė dainos interpretacija“.
Vaizdo klipas prasidės spaudos konferencijos parodija, o patys paparaciai klausinės Britney netinkamų klausimų. Tada atlikėja juos iškeiks ir pabėgs, prieš tai net nesužinodama, kad jie visi yra robotai.
Britney galvoje kils įvairiausių fantazijų, vienos iš jų: glamonėsis su gerbėjų, pamirksės policininkui ir ir bus labai judri su kita karšta garsenybe. Kolkas nėra žinoma, kas bus jos partneris, tačiau šaltinis teigia, kad tai bus arba Matthew McConaughey, arba Kellan Lutz. Žavusis aktorius išgelbės Britney nuo paparacių, prieš tai jie glamonėsis mašinoje, tačiau Britney nežinos, kad jis irgi robotas.
Vaizdo klipo pabaigoje veiksmas sugrįžta atgal į spaudos konferencija, ir tada visi supranta, kad Britney tiesiog sapnavo. Tada ji kartu su aktorių išeina, jis atsisuka ir akimis sumirksi lygiai taip pat, kaip robotai iš Britney sapno.
Britney tikrai atrodys labai seksualiai, tačiau šiek tiek kitokiu būdu. Skelbiama, kad „Diesel“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį, ir visą kainą dengia rėmėjas, apie 300 000 JAV dolerių. Tai nieko nuostabaus, nes jei pamenate "Hold It Against Me" buvo pilnas reklamos.
Taigi, šio vaizdo klipo koncepcija skamba tikrai kitaip, nei visi kiti iki šiol jos atlikti darbai. Filmavimas prasideda jau rytoj! Laukiame naujo Britney kūrinuko!  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą