2012 m. balandžio 3 d., antradienis

Liūdna žinia Britney gerbėjų rate


Liūdna žinia Britney gerbėjų rate, Čilėje mirė 24 metų Daniel Zamudio. Jis buvo atsidavęs Britney gerbėjas, o priežąstys kodėl jį užpuolė begalo kvaila, todėl, kad kad jis homoseksualus. Kovo 3 diena Santiago miesto parke Daniel užpuolė keturi vaikinai, pasivadinę neo-nacių grupe. Anot pranešimų vaikinas visą valandą buvo mušamas, į jį buvo gesinamos cigaretės, ant jo kūnų buvo pjaustoma nacių simboliką. Dėl smurtinių sužalojimų vaikinas neišgyveno. Šis įvykis begalo sukrėtė visa konservatyvia Čilės valstybę, bei visą pasaulį. Vaikino šeima sulaukė begalinio žmonių palaikymo. Zamudio namas buvo išpuoštas gėlėmis ir baltais balionais, tūkstančiai kaimynų išsirikiavo gatvėse ir sudarė gyvas grandines lydint kortežą nuo vaikino namų iki kapinių. Valstyvės atstovai griebėsi svarstyti savo įstatymus ir bandyti apsaugoti tokius vaikinus kaip jis, stengtis šalyje sudaryti sąlygas gyventi įvairios lytinės orientacijos žmonėms.
Iš nuotraukų matome, kad Daniel buvo didelis Britney gerbėjas, ant jo karsto guli jo dievaitės nuotrauką. Ne paslaptis, kad didelė pop princesės gerbėjų dalis yra gėjai, tačiau tai neturėtų būti priežąstys žaloti ir žudyti taikius žmones. Nors mes nepažįstame šito vaikino, ir jis mums yra visiškai svetimas, tačiau mes turime bendrą pomėgį – Britney. Tegul vaikinas ilsysi ramybėje.



1 komentaras:

  1. Na, manau, kad naujiena didesnė homofobijos pasaulyje, nei Spears gerbėjas, juk tai galėjo būti ir Princesės Dianos gerbėjas, net... :) Tiek to, tegu ilsisi.

    AtsakytiPanaikinti