2012 m. gruodžio 27 d., ketvirtadienis

Gandai apie naująjį Britney albumą


Kaip jau ankščiau minėjome Britney iš lėto, tačiau visgi pradėjo darbus ties naujuoju jos albumu. Šiai dienai žinome tik tiek, kad pop žvaigždė pradėjo dirbti su keliais prodiuseriais, bei kompozitoriais, tačiau kolkas nėra aiški albumo kryptis, bei skambėjimas. Štai dar keletas įdomybių apie albumą (informacija nėra patvirtinta):
- viena iš dainų yra "American Nightmare" parašyta Britney kartu su Darkchild. Yra žinoma dalis teksto: "you tricked me, made ​​me a fool. broke me and made ​​me cry. I learned not be that sweet girl of your dreams. Now I'm the miss bitch of your worst nightmares. Your worst american nightmares". Šaltinio duomenimis daina panaši į "He About To Lose Me".
- paskutinius kelis mėnesius Britney pati rašė dainas, kadangi nori, kad šis albumas būtų labiau "asmeniškas".
- albume neturėtų būti jokių duetų su Lady Gaga, Rihanna, Will.i.am ir Cheryl Cole, šiuo metu jų iš vis neplanuojama, tačiau jeigu ir bus, tai tik su niekam nežinomais, naujais atlikėjais.
- albumo išleidimo data numatoma 2013 metų ruduo/žiema. Jeigu Britney prisijungs prie X-Factor komandos, tai greičiausiai albumas bus išleistas gruodžio mėnesį, tačiau jei sutartis nebus pratęsta, tai naujojo albumo galime tikėtis jau spalio-lapkričio mėnesį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą