2013 m. kovo 28 d., ketvirtadienis

Britney ir David'o santykių paslaptis


Jeigu nori susitikinėti su Britney Spears, būk pasiruošęs atvesti advokatą, turėk su savimi tušinuką, nes tau teks pasirašyti kelis svarbius dokumentus! Skelbiama, kadangi Britney ir jos naujojo vaikino David Lucado santykiai surimtėjo, David teko pasirašė konfidencialumo sutartį, kuri apriboja visas jo galimybes kalbėti apie jų santykius. Sutarties pasirašymo iniciatyva pasirūpino Britney tėtis. "Britney tėvas su juo buvo jau pakankamai seniai pažįstamas, ir visada jį laikė sumaniu ir geru vaikinu", - sako šaltinis. "Britney reikėjo žmogaus, kuris padėtų išgyventi jos išsiskyrimą su Jason Trawick. Tai turėjo būti vyras, kadangi Britney nelabai pasitiki moterimis. Ir nepamirškime to, kad ji visdar yra globojama savo tėvų". 
Dar prieš tai, kad Britney pradėjo susitikinėti su David'u, jis turėjo praeiti patikrą, bei pasirašyti konfidencialumo sutartį. Britney tėvas nori pasirūpinti tuo, kad asmeniniai Britney ir David'o santykiai nebūtų viešai aptariami, bei pačios Britney gyvenimas nebūtų paviešintas. 
"David'as neturėjo jokių priekaištų, jis juos pasirašė ir puikiai supranta, kam tokie dalykai yra reikalingi. Jis dirba prestižinėje teisės kompanijoje, ir iš tikrųjų labai rūpinasi Britney. Jis labai ją saugo, ir tikrai nesusitikinėja su ja vien dėl šlovės. Jis begalo kantrus su ja, kadangi kartais Britney linkusi staigioms nuotaikų kaitoms. Jis jai suteikia ramybės būseną".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą