2013 m. birželio 15 d., šeštadienis

Ryan Seacrest: 5 dalykai apie "Ooh La La"


Kaip ir visi kiti, taip ir Ryan Seacrest prieš pat dainos premjera nori mums paerzinti įvairiais komentarais. Savo puslapyje jis pranešė apie būsimą premjerą, bei paskelbė 5 dalykus, kuriuos privalome žinoti apie būsimą Britney hitą, kuris pasirodys jau birželio 17 diena:
1. "Ooh La La" premjera įvyks 5h ryto Lietuvos laiku, rytinės radijos laidos su Ryan Seacrest metu, vėliau daina bus pasiekiama ir iTunes parduotuvėje.
2. Singlą prodiusavo Dr. Luke, kuris prisidėjo prie "Till The World Ends" ir "Hold It Against Me" kūrimo, bei Cirkut ir Ammo.
3. Daina bus animacinio filmo garso takelis.
4. Prieš pat singlo premjera Britney paskambins į tiesioginę laidos transliaciją, tai bus jos pirmasis interviu apie būsimą singlą.
5. Daugiau detalių sužinosite Twitter sekdami @OnAirWithRyan, užduodami klausimus ir rašydami žinutes naudokite prierašą - #BritneyOnSeacrest.
Britney žurnalui "Billboard" prisipažino, kad dar būdama jauna labai mėgo smurfus, o dabar jos mažieji vaikučiai taip pat dievina šiuos mėlynus žmogelius. Britney norėjo nustebinti savo vaikus, įrašydama dainą būtent šiam animaciniam filmukui. It’s Smurftastic!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą