2013 m. rugsėjo 22 d., sekmadienis

Britney pasiruošusi koncertams Las Vegase


Britney Spears yra puikios vokalinės formos būsimiems koncertams Las Vegase. "Caesars Entertainment" vice prezidentas Kurt Melien "Billboard" papasakojo, kad "Britney: Piece Of Me" šou bus sudarytas iš 21 geriausių Britney hitų kartu su naujojo albumo dainomis. "Tai retrospektyvus žvilgsnis į kai kuriuos įsimintiniausius jos karjeros momentus, pridėjus šiuolaikinę medžiagą", skelbia Melien.
Į klausimą apie tai ar Britney dainuos gyvai, jis atsakė: "Mes neturėjome pokalbio šia tema. Ji žinoma puikiai dainuoja ir šoka visa savo gyvenimą, ir ji tikrai išsaugojo šiuos gebėjimus. Nėra jokių abejonių, kad šiuo metu ji yra puikios fizinės ir vokalinės formos, kad dainuoti viso šou metu. Ji labai stropiai treniruojasi ir repetuoja. Ji labai džiaugiasi šia mintimi ir nekantrauja, kada visa tai taps realybe".
Šou režisieriumi paskelbtas Baz Halpin, kuris jau dirbo kartu su Katy Perry ir Swedish House Mafia. "Pats šou bus apšviečiamas naujausios technologijos šviestuvais. Apšvietimas bus iš visų pusių, iš kairės, iš dešinės, šviesos pasieks jūs iš visų pusių. Susidarys toks jausmas, kad esate planetariume. Tai bus masyvi projekcija, kuri jūs apakins. Beje šou metu žadamas ir sniegas, ir lietus, ir kitos stichijos".
Premjera įvyks gruodžio 27 diena. Tai bus 50-ies koncertų per dvejus metus maratonas Las Vegase.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą