2013 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Detalės apie būsimą "Britney: Piece Of Me"šou


Pasirodė šiek tiek naujos informacijos apie būsimus Britney koncertus Las Vegase:
- Britney ruošiasi jau lapkričio viduryje pradėti repetuoti naujausią šou programą atnaujintoje arenoje.
- Britney ir dainuos ir šoks. Nepaisant visų gandų, Britney dainuos gyvai. Britney dirbo kasdien po 5 valandas su asmeniniu treneriu ir vokalo specialistu visos vasaros metu tam, kad 100% pasiruošti koncertams.
- "Good Morning Amercia" interviu metu Britney pasakė, kad ji yra puikiausios formos per visą savo karjerą. Tiek fizinė, tiek vokalinė formos yra puikiai paruoštos koncertams. Ji iš tikro yra labai gyva ir energinga. Repetuoti ji pradėjo dar tada, kuomet tik prasidėjo kalbos apie būsimą sutartį.
- Britney turės laisvesnį grafiką tam, kad spėtų koncertuoti Europoje ir Pietų Amerikoje, tačiau tai bus tik koncertai, ne pasaulinis turas.
- "Caesars Entertainment" marketingo skyriaus direktorius Tariq Shaukat pakomentavo situaciją apie bilietų pardavimus: "Mes labai džiaugiamės tuo, kad norą pamatyti Britney išreiškia žmonės iš įvairiausių pasaulio kraštų. Bilietai į pirmuosius 3 pasirodymus buvo parduoti per valandą laiko. Tačiau ir likusius koncertus, kurie įvyks dar tik vasario mėnesį žmonės perkasi iš anksto, likus 5 mėnesiams iki šou".
- Tai bus spektaklis, kurio trukmė sieks apie 90-100 minučių. Iš viso bus atlikta 21 daina, tarp kurių bus jos geriausi hitai, bei žinoma naujausio albumo singlai. Tai bus didžiulis renginys, kuriame atsispindės įsimintiniausios jos karjeros akimirkos, sujungtos kartu su nauja medžiaga, kurią ji ruošia šiuo metu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą