2014 m. vasario 23 d., sekmadienis

Interviu su "Piece Of Me" kostiumų dizaineriu Marco Marco


Kostiumų dizaineris Marco Marco, kuris kūrė sceninius rūbus specialiai "Piece Of Me" koncertams, pasidalino savo patirtimi dirbant kartu su Britney.

Kaip dažnai keičiasi kostiumai šou metu?
MM: "Iš viso yra 20 dainų ir 7 dalys, tokiu būdu, Britney savo kostiumus ir avalynę keičia 7 kartus. Galutiniame variante mes padarėme jai 35 kostiumų detales, o 14-okai jos šokėjų sukurta daugiau nei 250 kostiumų".

Koks dalykas yra tavo mėgstamiausias Britney stiliuje Las Vegase?
MM: "Stylewise - tai gera kombinacija, kuomet atiduoti duoklę kultiniams momentams jos karjeroje kartu su šiuolaikiniu Las Vegaso blizgesiu ir prabanga. Atliekant dainą "Everytime", Britney yra aprengta, kaip angelas 14 pėdų ilgio suknele, su kuria ji skrieja virš savo gerbėjų".

Kalbant apie avalynę. Kuri išsiskiria labiausiai?
MM: "Daugelis iš jų yra mano idėjos. Paskutiniai šou daliai, ji avi specialiai prekės ženklo "Balenciaga" avalyne. Ji turi kelis asmeninius "Nike" ir "Isabel Marant" sportbačius, kuriais ji avi atliekant dainas "Perfume", "Boys" ir "Me Againts The Music".

Kuria sukurta avalyne didžiuojiesi?
MM: "Batai, kuriais ji avi atliekant dainą "Circus". Tai odiniai batai, metalinio-bronzinio atspalvio, nuo galinės pėdos dalies iki viršaus eina juodai baltos juostos puoštos "Swarovski" kristalais".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą