2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

Pirmieji "Piece Of Me" koncertų skaičiai


Gruodžio 27 diena prasidėjo "Piece Of Me" koncertinis turas. Anot Caesars Entertainment iki šios dienos įvyko jau 16-ką koncertų, kurie surinko 10,9 mln. JAV dolerių pajamų. Visi koncertai įvykę iki vasario 22 dienos buvo pilnai išpirkti, iš viso 72 000 bilietų.
Nors prieš prasidedant koncertams buvo daugybė skeptikų, kurie manė, kad šie koncertai neturės sėkmės, tačiau vos tik šou prasidėjo, gerbėjai įrodė pasauliui, kad Britney vis dar yra pop muzikos princesė.
Analitikai teigia, kad koncertai tikrai turi būti gerai parduodami, juk salės talpumas yra 4600 vietų, o koncertuodama pasaulyje Britney surenka pilnas arenas, kurios talpina 15000-20000 gerbėjų. Dviejų metų laikotarpyje įvyks 98 koncertai, jie nevyksta kiekviena diena, tad tikrai atsiras gerbėjų, kurie apsilankys Las Vegase tiek vasarą, tiek rudenį, pasižiūrėti savo dievaitės. Juk nesitikite, kad visi Britney gerbėjai aplankys ją per 2-3 mėnesius.
Vegas.com tinklapio turinio direktorė Jennifer Whitehair teigia, kad nuo pat rezidencijos pradžios Britney koncertų paieška užima didžiausia tinklapio dalį.
Plačiau skaitykite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą