2014 m. kovo 19 d., trečiadienis

"Tik Tik Boom" sukasi radijo eteryje


Pakankamai aišku, kad šiuo metu nevyksta jokios derybos dėl trečiojo singlo išleidimo, ir RCA visiškai nesirūpina albumo "Britney Jean" reklama.
Tačiau radijo stotis ir toliau testuoja savo eteryje įvairias albumo daina. Neseniai radijo stotis KISS FM į savo grojaraštį įtraukė dainą "Tik Tik Boom".
Jie žengė šiuo žingsniu tuomet, kai internete pasirodė tuzinas šios dainos remiksų, kurie deja nesugebėjo prigyti naktinių klubų aplinkoje.
Britney albumo perklausymo vakarėlyje, praėjusių metų lapkričio mėnesi, Britney atrodė labai patenkinta šios dainos skambėjimu. Vienas iš albumo prodiuserių Anthony Preston prisipažino, kad šios dainos paskirtis "going for urban but still pop".
Kaip čia atsirado TI? Tai Britney mintis.
Anthony pasakė, kad būtent Britney paminėjo TI vardą šios dainos duetui, ir praėjus dviems dienoms, pats Anthony susitiko su TI Atlantoje vykusiuose apdovanojimuose, visa kita jau istorija. 
Praėjusiais metais taip pat pasirodė dainos "Tik Tik Boom" demo versija, kuria atliko merginų grupė GRL, tačiau šaltinis teigia, kad ši daina nuo pat pradžių buvo skirta tik Britney.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą