2014 m. birželio 14 d., šeštadienis

Originalus vaizdo klipo "Gimme More" siužetas

Laidotuvės. Viskas aplinkui labai tamsu... visi žmonės žiūri žemyn, tik vienintelė Britney žiūri tiesiai per juodą vualį... Tada ji žiūri į kamerą ir sako: "It's Britney Bitch. Ji lėtai bando pabėgti nuo minios, tikėdamasi, kad niekas jos nepastebės, ir staiga žvilgsniu susitinka su vaikino akimis.
Ji pradeda judėti šiek tiek greičiau, slėpdamasi nuo jo, jis pradeda ją sekti iš paskos. Britney sėda į automobilį ir pradeda riedėti nuo kalvos. Ji važiuoja žemyn ir atidaro paslaptingas durys.
Durys veda į tamsų klubą. 
Britney eina koridoriumi, aplinkui ja visi bučiuojasi ir šoka. Tuomet kamera fokusuojasi į kitą pusę, tenais Britney šoka prie stulpo. 
Kitais tamsiais rūbais Britney vaikšto koridoriumi, tada sustoja ir atsigręžia atgal. Ir mes matome visiškai kitą Britney, kuri ryškiai raudonu kostiumu šoka kartu su šokėjais. Tai yra pagrindinė vaizdo klipo šokio scena. Vėliau Britney toliau seka koridoriumi ir sutinka vaikiną, kurį matė per laidotuves. Vėliau Britney pasimeta perpildytame klube žmonių.
Staiga, Britney, šokanti ant scenos yra pagrobiama. Ji pasirodo tamsiame kambaryje su aprūdyjusiais vamzdžiais ir bėgančiu vandeniu. Ji pririšta prie stulpo rankomis už nugaros. Šiame kambaryje esanti kita mergina, kuria mes matome tiktai iš nugaros, manoma, kad tai yra antroji Britney, pradeda ją žiauri mušti. Galiausiai mums atrodo, kad pririštoji Britney miršta.
Staiga mes vėl grįžtame į laidotuves. Pasirodo, kad karste nieko nebuvo. Grįždami atgal, mes suprantame, kad tame tamsiame kambaryje buvo visai ne Britney. Kamera pasišalina nuo Britney akių. Britney nusiima savo laidotuvių kepuraitę ir meta ją tiesiai ant kraujo, ir šviesos gęsta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą