2014 m. lapkričio 23 d., sekmadienis

Britney kartu su Giorgio Moroder ruošia ypatingą muziką


Kai kurios muzikos įrašų kompanijos jau turėjo galimybės perklausyti Britney ir Giorgio Moroder dainą, ir paminėjo kelis faktus:

- muzika tiesiog nereali, iš tikrųjų labai "kieta". Tarp kitų albumo dainų išskyrus Britney, galima dar paminėti duetą su Sia.
- muzikinis skambesys yra visiškai naujas ankstesnei Britney muzikai, tai tikrai galinga šokių daina. Tai lyg būtų grupės Duft Punk ir Donne Summer mišinys.
- tai ganėtinai netikėta, palyginus ją ankščiau Britney įrašinėjo. Skambesys iš tikro yra visiškai naujas ir muzika yra tikrai neįtikėtina.
- dainos premjeros 2014 metais nebus. Buvo suplanuota išleisti gruodžio mėnesi, kad pateikti tikrą siurprizą, tačiau dabar nuspręsta, kad daina bus išleista 2015 metų sausio/vasario mėnesi.

- nepaisant to, kad pasirodė gandai apie Britney ir Kylie Minogue duetą, tačiau kolkas neturime jokios oficialios informacijos.

Dar vienas įdomus gandas:

- gruodžio mėnesio pabaigoje "iTunes" įvyks naujo singlo pristatymas, bei muzikinio vaizdo klipo debiutas. Dainos pavadinimas yra visiška paslaptis.
- anot gandų, yra ruošiamas bendras pasirodymas su Giorgio Moroder "Britney: Piece Of Me" šou metu, kuris įvyks gruodžio 31 diena. Pasirodymas taip pat bus įkeltas į VEVO kanalą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą