2015 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

2016 metais pasirodys Britney Spears žaidimas


Šiandien Glu Mobile Inc. (vienas iš lyderiaujančių įmonių kuriant nemokamus žaidimus telefonams ir planšetėms) paskelbė, kad kur naują žaidimą skirta Britney Spears. Sutarties terminas numatytas 5-iems metams su galimybe pratęsti dar 3-ms metams. Britney balso, išvaizdos ir kūrybos dėka, žaidimas leis pilnai pasinerti į nuotykius kartu su Britney, bei atsidurti jos pasaulyje. Numatoma žaidimą išleisti 2016 metų pradžioje.
Nuo pat savo muzikinės karjeros debiuto prieš 17 metų, Britney išlieka, kaip viena ryškiausių pop muzikos ikonų pasaulyje. Šiai dienai ji pardavė daugiau nei 100mln. albumų kopijų visame pasaulyje, bei gavo beveik 400 įvairiausių apdovanojimų.  
Žaidimas bus visiškai nemokamas, tačiau jame gali būti papildomų pasirinkimų, už kuriuos reikės susimokėti. Visai neseniai su šia kompanija sutartį pasirašė atlikėja Katy Perry, kurios vardo žaidimas pasirodys jau 2015 metų pabaigoje. Šiuo metu šios kompanijos sukurtas žaidimas su Kim Kardashian yra vienas populiariausių žaidimų pasaulyje.
Plačiau skaitykite šiame puslapyje.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą