2017 m. sausio 1 d., sekmadienis

2016 metai kartu su Britney!

Pasibaigus tikrai puikiems 2016 metams, manau pats laikas apžvelgti kokie jie buvo mums ir mūsų Britney. O įvykių tikrai buvo ganėtinai daug! Britney blizgėjo Las Vegaso scenoje, pakaerėjo ne vienų apdovanojimų ir festivalių žiūrovus bei padovanojo mums albumą "Glory".


SAUSIS. Sausio 3 diena įvyko paskutinis Britney "Piece Of Me" koncertas pagal pirminį konceptą, kuris buvo rodomas nuo pat 2013 metų pabaigos. Pasirodė ir pirmasis atnaujintų koncertų plakatas su pavadinimu: "REMIXED. REIMAGINED. STILL ICONIC". Jau tada pradėjome spėlioti kokios dainos ir pasirodymai bus naujuose koncertuose.


VASARIS. Pasirodė naujos reklaminės Britney koncertų Las Vegase nuotraukos. Įvyko atnaujintų "Piece Of Me" koncertų pramejera su naujais sceniniais kostiumais, naujomis dainomis, naujais intro vaizdo įrašais bei žinoma nauja choreografija. Šio įvykio dėka Britney dalyvavo keliuose interviu, kurių metu ir atskleidė, kad jau labai greitai pasirodys jos naujasis albumas.


KOVAS. Britney pasirodė šio mėnesio 100-ajame žurnalo "V Magazine" viršelyje su viena gražiausių metų fotosesijų. Atlikėja kartu su vaikais atostogavo Havajuose, o jos tobulo kūno formas aptarinėjo viso pasaulio spauda. Britney kartu su broliu Bryan pasirodė "Grand Ole Opry" koncertinėje scenoje, kad galėtų pasveikinti ir palaikyti savo seserį Jamie Lynn. Dar daugiau, Britney patvirtino, kad jau yra išrinkusi pirmąjį albumo singlą. Juo tapo daina "Make Me" įrašyta kartu su reperiu G-Eazy. 


BALANDIS. Prasidėjo jau 13-asis "Piece Of Me" koncertų etapas. Oficialių dainų puslapyje buvo užregistruotos dvi naujos dainos: "Invitation" ir "Just Like Me". Pasirodė gandai, kad Britney atliks savo naujo singlo pasirodymą "Billboard Music Awards" apdovanojimų metu. Atlikėja aktyviai dalinose asmenukėmis Instagram profilyje.


GEGUŽĖ. Britney atliko visų savo geriausių singli mixą "Billboard Music Awards" apdovanojimų metu. Jai taip pat buvo įteiktas prestižinis "Millenium" apdovanojimas. Britney išleido pirmąjį savo žaidimą skirta išmaniems telefonams "American Dream". Užregistruota nauja daina pavadinimu "Man On The Moon". Pirmojo singlo išleidimas atidėtas dėl techninių kliūčių. Žurnalas "Forbes" paskelbė Britney #5 daugiausiai uždirbusią atlikėja per paskutinius 12-ą mėnesių, uždarbis siekia 10,5mln. JAV dolerių.


BIRŽELIS. Mėnesis prasidėjo nuo vaizdo klipo "Make Me" filmavimo darbų, kurį režisavo David LaChapelle. Deja, tačiau šiam meno kūriniui taip ir nebuvo lemta išvysti dienos šviesą. Prasidėjo 14-asis Las Vegaso koncertų etapas. Pasirodė pranešimai apie naujus Britney kvepalus "Private Show" bei reklaminio vaizdo klipo filmavimo darbus. Britney taip pat pasirodė sesers Jamie Lynn dokumentiniame filme "When The Lights Go Out".


LIEPA. Britney žaidime "American Dream" pasveikino visus su nepriklausomybės diena. Išleista daina "Hands" kartu su kitais garsiais atlikėjais (Selena Gomez, Jennifer Lopez, Gwen Stefani ir kiti). Išleista daina "Private Show" kartu su to paties pavadinimo kvepalais. Išleistas ilgai lauktas pirmasis Britney singlas "Make Me". Kritikai tvirtino, kad tai viena geriausių jos dainų nuo 2007 metų. Singlas karaliavo Twitter topuose bei užėmė #1 vietą iškarto 40 pasaulio valstybių. Britney patvirtino, kad pasirodys "iHeart Radio" muzikos festivalyje bei pasigirdo gandai apie pasirodymą "MTV VMA" apdovanojimuose.


RUGPJŪTIS. Britney paskelbė apie naujausio albumo "Glory" išleidimą. Atlikėja padarė staigmeną ir pasirodė laidų vedėjo Jimmy Kimmel miegamajame su savo šokėjais. Išleistas pirmojo singlo "Make Me" vaizdo klipas, kuri jau režisavo Randee St Nicholas, su visiškai nauja koncepcija ir idėja. Išleistos naujos būsimo albumo dainos: "Clumsy"ir "Do You Wanna Come Over?". Britney pasirodė televizijos laidoje "Carpool Karaoke". Prasidėjo 15-asis "Piece Of Me" koncertų etapas. Pridėtos dvi naujos dainos iš albumo "Glory". Išleistas devintasis albumas "Glory". Albumas iškarto užėmė #1 visame pasaulyje. Britney sugrįžo į "MTV VMA" apdovanojimų sceną, kur atliko savo singlą "Make Me".


RUGSĖJIS. Britney pasirodė žurnalo "Flaunt Magazine" viršelyje. Pasirodymas "Today Show" laidoje tiesiogiai iš Las Vegaso. Sudalyvavo "The Ellen DeGeneres Show" laidoje su labai linksmu pasirodymu. Britney pasirodė programoje "Music Choice". Paaukojo 125 000 JAV dolerių nukentėjusiems Luizianoje nuo potvynio. Pasirodė "iHeart Radio" muzikos festivalyje. Sudalyvavo "BBC RADIO UK" interviu. Įrašė intervių televizijos kanalui "RTLFRANCE". Pasirodė "The Jonathan Ross Show" laidoje ir atliko singlą "Make Me". Svarbiausių mėnesio įvykio tapo jos pasirodymas Londone vykusiame "Apple Music" festivalyje su pilna Las Vegaso koncertų programa.


SPALIS. Britney pasirodė laidoje "Loose Woman UK". Davė intervių laidai "Today show Australia". Pasirodė labdaringame vaizdo įraše "Stand Up To Cancer". Prasidėjo 16-as Las Vegaso koncertų etapas. Interviu metu patvirtino, kad antruoju albumo singlu taps daina "Slumber Party" įrašyta duete kartu su Tinashe. Britney kartu su laidų vedėjų Mario Lopez labdaros akcijos "Nevada Childhood Cancer Foundation" metu sportavo sporto klube su vaikais. Prasidėjo vaizdo klipo "Slumber Party" filmavimo darbais.


LAPKRITIS. Kartu su vaizdo klipu išleistas atnaujintas antrasis Britney singlas "Slumber Party". Atlikėja pasirodė trumpame vaizdo įraše kartu su aktoriumi Eddie Redmayne ("Fantastiniai gyvūnai"). Įteiktas "Music Choice Icon Awards 2016" apdovanojimas. Taip pat "Silver State Awards" apdovanojimuose ji nugalėjo kategorijoje - "Entertainer Of The Year". Pasirodė žurnalo "Vegas Player Magazine" viršelyje, kuriame pranešė, kad jau pradėjo darbus ties būsimo savo albumu. Britney laimėjo "The Best Of Las Vegas" kategorijoje bei kartu su Celine Dion dalinasi #1 vietą geriausios Las Vegaso atlikėjos kategorijoje. "Slumber Party" įtrauktas į Las Vegaso koncertinę programą. "Piece Of Me" koncertai užėmė #2 vietą "Billboard Current Boxscore" tope. Britney užėmė #8 vietą tarp geriausiai apmokamų atlikėjų su 30,5 mln. JAV dolerių uždarbiu.


GRUODIS. Mėnesis prasideda pop muzikos legendos gimtadieniu. Įvyksta kalėdinis Britney pasirodymas "KIIS Jingle Ball" koncerte. Vėliau seka dar du kalėdiniai pasirodymai "99.7 NOW Triple Ho Show" ir "B96 Jingle Bash" koncertuose. Britney įteiktas žurnalo "Bizaree" "Woman of the Year" apdovanojimas. "Fuse" skaitytojai išrinko vaizdo klipą "Make Me" geriausių 2016 metų vaizdo klipu. Žurnalas "Playboy" pavadino "Slumber Party" viena seksualiausių 2016 metų dainų. Daugelis muzikos tinklapių išrinko albumą "Glory" kaip vieną geriausių šių metų albumų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą