2017 m. lapkričio 9 d., ketvirtadienis

"RCA" ruošiasi pateikti Britney pasiūlymą


Šaltinis teigia, kad turi įdomios informacijos susijusios su Britney 2018 metams. Atlikėja jau šiemet užbaigs savo itin sėkminga "Piece Of Me" koncertų ciklą ir turės nuspręsti, kokie jos ateities planai. Sekančiais metais Britney švęs savo karjeros 20-metį muzikinėje industrijoje, o jos įrašų kompanija turi didžiulių planų.
"RCA" liko labai nepatenkinti albumo "Glory" pardavimais, kadangi po albumo "Britney Jean" nesėkmės turėjo didelių vilčių būtent šiam albumui. Kompanija nusprendė neįrašinėti jokio albumo iki tol, kol nematys, kad Britney tikrai to nori, bei niekas nemaišys kūrybiniam procesui (skelbiama, kad būtent Britney tėvas uždraudė paviešinti singlo "Make Me" vaizdo klipą).
Prieš pradedant bet kokius albumo įrašymo darbus "RCA" pateiks reklaminės kampanijos ir koncertinio turo planus. Jeigu Britney tai tenkis, pasiruošimas visiems darbams vyks pilnu tempu. Šį kartą jie nori sugrąžinti atlikėja į topų viršūnes ir priminti pasauliui kas yra Britney Spears. Tai apims ne tik pasirodymus TV laidose, bet ir apdovanojimų ceremonijose bei pasaulinis turas. Tačiau jei atlikėja to nenorės, jie privalės labai smarkiai apkarpyti biudžetą, kaip tai įvyko su Pink 2012 metais.
Šaltinis teigia, kad Britney yra pasiruošusi dirbti!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą