2019 m. balandžio 5 d., penktadienis

Britney paprašė medicininės pagalbos


Internete žaibiškai išplito informacija, kad Britney savo noru paprašė medicininės pagalbos ir užsiregistravo į specializuotą kliniką. Skelbiama, kad tenais ji turėtų prabūti 30 dienų. Iš karto pasipylė daugybė pagyrimų už tokį drąsų žingsnį, kadangi tai yra požymis, kad asmuo jaučia save ir žino kuomet ta pagalba yra būtina. Viena iš šio įvykio priežąsčių yra stipriai pablogėjusi tėvo sveikata, kuris visą gyvenimą buvo jos pašonėje ir niekuomet nepalikdavo vienatvėje. Tiek Britney šeimos nariai, vaikinas bei garsenybės išreikškė besąlygišką palaikymą. 

Savo palaikymą iššsakė ir atlikėja Celine Dion:
"Right now she needs courage, so I'm sending her all my courage, and my inner strength, and my stability, and the love and respect I do have for other artists. It's hard sometimes... but, you know, when you go [through] something hard, especially [with] a family member, you find strength within yourself you did not know you had. I do not know her so personally, but, after a while, when you go through something tough, you come back stronger."

Britney ir jos šeimynai dabar ypač reikia visų mūsų palaikymo.

Šiuose puslapiuose rasite nuorodas į įvairių medios atstovų reportažus apie Britney pasiryžimą paprašyti medicininės pagalbos. Čia ir Čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą