2012 m. vasario 5 d., sekmadienis

Geriausi Britney pasirodymai televizijos serialuose

Kadangi dabar visi susėdę laukiame naujienų ar Britney visgi pasirodys televizijos seriale "Modern Family" ar ne, jūsų dėmesiui pateikiami geriausi Britney pasirodymai įvairiuose Amerikos serialuose. 


How I Met Your Mother


Šiame populiariame televizijos seriale epizodinius vaidmenys atliko Katy Perry, Enrique Iglesias, Kim Kardashian, Jennifer Lopez ir žinoma Britney Spears. Ji suvaidino aklai įsimylėjusia seselę. 




Glee


Muzikinis serialas, kuriame Britney pasirodymas truko viso labo tik 30 sekundžių, tačiau visos serijos metu skambėjo vien jos perdainuotis dainos. Serija sugebėjo pritraukti net 13 milijonų žiūrovų. Kaip sakoma, gero turi būti po truputi.




The Simpsons


Garsiausias pasaulio animacinis serialas "Simpsonai", kuriame Britney pasirodė dar 2000 metais, būdama 18 metų. Serijoje ji suvaidino pati save, o video medžiagoje galite pamatyti, kaip buvo įrašinėjamas jos balsas.




Sabrina the Teenage Witch


Senas, geras ir begalo juokingas serialas apie jauna raganą. Britney nudžiugino tūkstančius savo gerbėjų pasirodydama vienoje iš serijų, o pagrindinio vaidmens atlikėjai tai suteikė proga nusifilmuoti Britney singlo "(You drive Me) Crazy" vaizdo klipe.




Will&Grace


Britney nusifilmavo gėjų tematikos turinčiame seriale, kuriame ji suvaidino itin konservatyvių pokalbių laidos vedėją. Video medžiagoje galite pamatyti jos pokalbį su serialo žvaigždė Jack'u.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą