2012 m. vasario 4 d., šeštadienis

Įdomus faktai apie „Oops!... I did it again“ albumą



Britney gerbėjų tinklapio forume pasirodė įdomus nauji faktai apie antrąjį Britney albumą „Oops!... I did it again“:
- Nuotraukos, panaudotos 3 skirtingiems viršeliams (albumui ir singlui „Oops!... I did it again“, bei singlui „Lucky“) padarytos per tą pačią fotosesiją. Jos buvo padarytos per viena diena, tik skirtingose vietovėse ir su skirtingais rūbais.
- „When your eyes say it“ turėjo tapti 4-uoju albumo singlu, o reklamai buvo siūloma išleisti diską su baltu tituliniu viršeliu. Britney taip pat patvirtino, kad netgi buvo nufilmuotas ir vaizdo klipas, tačiau Jive norėjo, kad ši daina taptų 5-uoju singlu. Tačiau nepaisant to, vaizdo klipas nebuvo paviešintas, kadangi singlo „Don't let Me Be The Last To Know“ pardavimai buvo labai žemi, ir naujo singlo vietoje buvo nuspręsta išleisti „I'm A Slave 4U“.
- Pradžioje albumas turėjo vadintis „Britney Spears“, vėliau „Sunflower“, o tik vėliau nuspręsta pavadinti „Oops!... I did it again“.
- Singlas „Oops!... I did it again“ – diskas turintis daugiausiai oficialių ir reklaminių kampanijų per visa pop princesės muzikos istoriją.
- „(I can't get no) Satisfaction“ turėjo tapti singlu, tačiau viskas labai greitai pasikeitė, kadangi muzikos kritikai įvertino ji pakankamai neigiamai.
- Albumas pateko į Gineso rekordų knygą, kaip albumas, kurio kopijų per pirmąją savaitę parduota daugiausiai. Kolkas joks albumas neaplenkė Britney.
- Žmogus kalbantis tekstą viduryje „Oops!... I did it again“ dainos yra šios dainos autorius ir prodiuseris Max Martin.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą